3 drycker för sommaren!

Sommaren börjar gå mot sitt slut, men än så länge är den inte över. Sommaren är den tidpunkten man konsumerar mest dricka/läsk/alkohol. Finns det än bättre känsla att svalka ner sig med en god kall dryck när värmen slår slag mot en. Jag ska lista mina 3 favorit drycker.

1: Is Chai - Den absolut godaste drycken under sommaren, om det är jätte varmt är Is Chai den perfekta törstsläckaren. Perfekt tilfälle att beställa när du sitter och fikar med sällskap, eller helt enkelt ta med som "take away". Det finns bara ett ända ställe som kan göra en riktigt bra Is Chai och det är Espresso House. Många som har testat den vanliga Chai-Latten är väll lite skeptiskta till Is Chai, men den borde absolut testas!

2: Malibu Bay Breeze - En Alkohol drink med krossad eller vanliga is bitar, innehållande Malibu Kokos Rom, Annanas Juice samt Tranbärs Juice. Perfekt tillfälle att beställa när du sitter vid en uteservering och solen glassar, eller beställ den på nattklubben där det är hot hot..

3: Black Burn - En svalkande läckerhet också en Alkohol drink. För att göra denna dryck behöver du Sourz Svartvinbär, Vodka samt Burn energi dryck. Den har en mystisk uppiggande smak. Kan även beställas på dom flesta uteserveringar samt barer.




(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Kommentarer
Trackback
RSS 2.0