Stackars min mamma :(

Min mamma gick igår på Trinity och festade loss. Här hemma hos oss hade vi för fest, och jag ramlade på golvet minst 50 gånger. Jag tror jag drack 15 drinkar och massa cider. Tillslut så gav min kropp upp. Jag kom till Spy gränsen. Det var inte trevligt. Idag är vi alla typ bakis hemma hos oss. När min mamma skulle hem igår så åkte hon Taxi. Den stanade här i Hagalund. Men hon hittade inte hem. Hon gick runt som en yr höna. En taxi chauför stannade och frågade om hon ville ha hjälp hem, och taxin åkte 2 meter, då skrek min mamma, här bor jag. Fett synd asså, hahahaha!!


Dagens inköp..


Diesel tröja =)


Absolut mini Vodka i olika smaker :)


Jätte fint halsband jag fick av http://mittnamnhalsband.se/


Hos min bror.

Åkte hem till min bror igår, Tog med mig Loco och vi åt Sushi och Kebab, senare såg vi en film och gick till Hundgården. Ibland behöver man lite avkoppling. Sköönt.


Sushi VS Kebab? Vad vinner? Sushi lätt :)



Ja vad händer ikväll? Jag väntar på mina mina shootar ska komma. Så det blir värsta draget ikväll. Ska däcka på en timma har jag bestämmt mig, Så det är bara att ligga i :)


Kick off / Bra start på morgonen! :)

Negro & Jelen Pivo.

Godis och öl, det är vad alla borde ha som start på morgonen. Öl är inte gott. Bara om den är iskall och är en Jelen Pivo. Har nyss vart ute med hunden och sprungit så jag är helt varmt! Förstår ni då effekten av en kall öl? Lovely! Vi hörs senare raringar.

  

KOLAČIĆI FÖR HELA VECKAN!

Gud vad jag har saknat när min pappa och farmor gjort Kolačići, Så under den senaste veckan har jag ätit upp mig på det. Det är inte speciellt nyttigt så därför får man bara äta det i en vecka för att inte riskera att se ut som Amir Akrout! Hur som helst så blev det inget undantag denna dag. Men nu så ska jag inte äta det på någon månad så suget kommer tillbaka som aldrig förr. Nu är jag så mätt, så jag ska lägga mig i sängen och titta på tv!


Lovely!


Lugn & Ro

Det är precis vad som kan behövas ibland. Jag hade inga planer på sluta blogga, men det tar sån tid, och jag pallar verkligen inte sitta vid datan. Jag får panik av att sitta i 30 min vid datan. Var nyss med farmor och farfar i skogen och letat kantareller. Min farmor är sugen på att äta det, hon har ju varit i Serbien sen i Mars. Och jag är inte säker på att vi har kantareller hemma i Serbien. Bloggar mer imorgon. Nu ska jag gå och göra Kolačići :)


Badade av Loco leran från skogen, haha :)


Nu har jag kommit till stupet.

Jag vill dränka mig.
Jag vill skära av mig handen.
Jag vill hoppa från balkongen.

Jag orkar inte, allas problem blir till mina.
Jag har själv mina problem, nu kan jag inte kontrollerat något.

Efter jag publicerat detta inlägg så kommer jag stänga av mobilen.
Jag kommer även låta datan stå orörd.
Jag kommer sitta och skriva i mitt block.
Jag kommer halsa i mig vodka flaskan och somna vid fönstret (till en isbit)
Allt det jag skulle gjort denna vecka, har inte blivit av.
Det är inte lätt! :(

Depression kallas det......


Jag skrattade i affären.

Kulkorv! Ja det var både kul och kulkorv! Komplicerat?
Något för Amir? Kulkorv + Kulmage?


...

Om man lägger lite, morrhår på Madeleine, så ser hon! ja? Rolig ut :)


Det är inte lätt att ha hund!



Sms mellan Jenni & Mig!



Det är lite jobbigt att gå ut med hunden varje morgon kl 06:00
Dum som jag är så satte jag iphonen på flygplansläge, och på hela dagen har jag inte fått sms, sen märker jag och tar bort flygläget och då trillar alla sms in! haha!


Organiserat för att gå ut!

Hur jävla irriterande är det inte när man inte kan hitta busskortet när man ska springa till bussen? Hur jävla irriterande är det att inte att veta vart plånboken ligger när man ska ut? Jag har alltid haft problem att veta vart jag laggt mitt busskort, därför har jag gjort en personlig hjälpreda för mig. Jag har tagigt ett litet dvd ställ och gjort om det till saker som jag måste hålla reda på!



1. Mitt vita guldkors med kedja samt alla mina blings som ligger under.
2. Mobilen och digitalkameran.
3. 2 stycken guldhalsband.
4. Gucci och Armani parfym kombinerat med mitt busskort.
5. 4 andra parfymer.
6. Plånboken.


JAOD



Jag gillar att ta ansvar, det bevisar bara att jag kan klara mig själv. Jag tar mer ansvar än vad någon annan ungdom gör. Att betala sina räkningar. Att gå ut med hunden. Att tvätta. Att diska. Att hämta min lillebror på dagis. Att ta med mina lillebrorsor och göra aktiviter. Att laga mat till alla här hemma. Att gå till affären. Ja you name it. Det är min vardag. Utan att ta ansvar så skulle jag nog falla i bitar. Jag gillar ta ansvar.

Idag gjorde jag Kyckling Wook till alla här hämma vilket är 9 personer (Just nu bor min moster och hennes kille hemma hos oss) Barnen tycker om min mat och det gör mig mer peppad till att fortsätta med det jag gör :)


Utseendet är inte detsamma som smaken :)

Jag blev chockad!

Ibland när jag vill köpa hem Sushi så brukar jag bara gå till Hemköp (30sek från huset). Det är 30% att det finns en låda med Sushi i veckan. Jag har alltid turen att få tag i den. Jag frågade personalen på hemköp om dom kunde beställa in mer Sushi, en tjej svarade mig, att det är aldrig någon som köper Sushi här förutom du. Jag sa då direkt att ja skulle köpa mer. Och nu när jag var nere så fanns det 6 lådor me Sushi, och tro mig jag blev chockad.... Klart att man blir shockad när dom knapt har en i veckan. Och nu ska dom stänga Hemköp till Willys nu på måndag! haha mer om det senare!


Just an ordinary lunch? :)


Tokio Hotel?

Jag har alltid vart fett anti Tokio Hotel.
Folk som gick i min förra skola för 3 år sedan hade Tokio Hotel skor, mössor, tröjor mm. Jag fattade verkligen inte vafan som var frågan om. Jag har alltid tyckt att dom var löjliga, Förstå låten jag hörde var på tyska och tyckte de sög. Men för några dagar sedan hörde jag låten Automatic och den är så jävla bra har lyssnat på låten i några dagar flera timmar i sträck, Im hooked!


Jag viste inte att hundar gillar snö :)


Loco utanför Ishallen :)


Dagens Bitterfitta!
Dagens bitterfitta
stötte jag och min bror på idag i Solna Centrum. Vi skulle hämta en låda från DHL och packa in. Vi står i 5 minuter och försöker lösa hur fan man ska få ihop lådan. Kärringen i kassan bara står och stirrar, sen frågar vi henne, "kan du vara snäll och hjälpa oss med kartongen" Hon svarar fnäsigt "Läs instruktionerna".. Ja det var ju precis det vi gjorde! :S Surfitta!!


Iphone applikationer

Gud vad roligt man kan ha med Iphone, det är som en mini data + spelmaskin. En perfekt kombination. Du blir aldrig rastlös om man säger så! Jag tänkte tipsa er om mina applikationer till Iphone som jag använder mig utav. Allt är printat från min Phone.



En del program som jag har är skit, har inte orkat radera dom, men många är jävligt bra, första skärmen är bara applikationer som redan finns i telefonen, de andra är nedladdade från Itunes store.

*Bästa standard applikationen är Mail tjänsten som lätt hämtar alla mina mail smidigt, allt går väldigt fort. En annan tjänst är vädret, med ett knapptryck får jag in väder för den närmsta veckan för Stockholm, väldigt väldigt smidig.



*Bästa nedladdade applikationen är "Talk assist" När du skriver ett meddelande eller bara vill skriva en text så kan den tala upp vad du skriver, dock endast på engelska. En annan skön applikation är "WhiteNoice" Har du svårt och somna så är detta den bästa applikationen för dig, den har 10 olika förinstallerade ljud som tex. Regndroppar, Havetsbrus. Ett diskret ljud som du kan ställa in på Timer gör det lättare för dig att somna!

*Bästa musiktjänsten för Iphone är Spotify, du laddar ner Spotify klienten här för att hitta den i Itunes. Du måste ha Spotify premium för att du ska kunna lyssna på Spotify i Iphonen. Smidigt, snabba laddningar.

*Bästa spelet för Iphone är Crystal Defenders, det är ganska uppenbart eftersom jag älskar Final Fantasy serien, den applikationen finns gratis men det är då begränsat. Köpte nyss applikationen för 55 kronor, jag tycker det är värt det. För att köpa applikationer från Itunes store så måste du betala via Visa, Mastercard finns 2 andra betalningssystem till.

Safari (webbläsaren): Safari fungerar mycket fint, det gå fort och ladda sidor, när du kopplar in Iphone via itunes så kan du välja om den ska importera dina bokmärken från datan. Lätt manövrerat.



Köpa musik via Itunes: Först måste du koppla ditt kort (visa, mastercard) till ditt itunes konto. Sen är det bara trycka på Itunes ikonen på din Iphone. Du kopplas upp till deras affär, sen är det bara att checka in om du finner något intressant. Tryck på Buy och musiken kommer till Ipod :)



Snyggaste bakrunden finner ni här tryck på denna länk.


Vi tar ämnet igen :)

Att vara ett Anoroxia fall är inte snyggt.
Att vara en tjockis som lider av fettma är inte snyggt.

Att vara anoroxia är inte bra för hälsan, Att vara tjockis är inte heller bra för hälsan. Det gäller att hitta en balans mellan anorektiska människor och tjockisar. Det är dom som är standard med andra ord 0. Att överstiga 0 är inte bra och att understiga noll är inte heller bra.

En tjockis blir glad utav att äta, men när tjockisen ätit klart får den ångest. Tjockisar säger hela tiden att det ska kämpa för att gå ner i vikt men ändå så sitter det framför tv:n och slappar i soffan.

Anorektiska människor tycker jag borde låsas in, för det är fult att se skelett vandra omkring på stan. Dom borde låsas in för att få hjälp.

Att få välja vad som är mest attraherande mellan fettma människor och anorektiska människor går inte i mina ögon.


Morgon snacket hos oss =)

Mamma: Fan måste skörda på min jävla farm (farmville)
Jag: OMG

Jag: Känner du någon skillnad på Te:t
Moster: Vad har du nu gjort :S
Jag: Laktosmjölk.

Lillebröderna: Vi hittar inga strumpor.
Jag: Vill ni gå om en klass i skolan eller?
Lillebröderna: Neeeej!!
Jag: Sätt fart då!

Mamma: Hjälp mig på farmville!!!!
Jag: Snart M8e.

Just an ordinary day 4 us!


Amir din tjockis!! :)

Amir, ni vet heffaklumpen, har blivit erbjuden att medverka i ett tv program. Sanningen är den att tjockisar behöver gå igenom prövningar. För tv vill ju inte visa tjocka personer. Det finns bara 2 program som kan visa tjockisar i tv och det är "Du är vad du äter" samt "Wipeout" Wipeout för att det är roligt och förnedra tjockisarna, men tror det är Du är vad du äter. Kommer ni ihåg när jag skrev mailet till Anna Skipper?


Tjockmirs inlägg!


En kommentar under Tjockmirs inlägg!

Läs inlägget där jag skrev ett mail till Skipper angående Tjockmir.


Jag avslöjar min mammas julklapp, okej?

Min mammas Chanel väska värd 12000kr har just gått sönder, och hon fäller en tår. Iår så ska hon få en storslagen julklapp, som ingen av er har råd och köpa. Nämnligen en päls från Armani. Den är underbart vacker. Ska lägga en order på den nu. Kontot kommer lida lite, men det är det värt. Fram nu med $7,045.00



Anledningen till att jag skriver vad min mammas present ska bli är för att hon inte vet hur hon ska läsa min blogg. Så ni får knipa käften också raring! :)

Riktigt onödigt Marlboro..

Igår när jag köpte cigg så tänkte jag att jag skulle köpa Marlboro. Det var länge sedan jag rökte dom skit ciggen, eftersom jag vanligtvis röker Prince, Prince är mer klass you know! Han i kassan sa att det blev 47:50. I det ögonblicket blev jag chockad. Chockad över att dom sänkt priset från 50kr till 47:50. Ciggen höjs hela tiden, varför då sänkas. Så imorse när jag när jag köper Marlboro igen så stod det 47:50 igen. Jag tittade noga och såg att det bara var 19cigg i paketet. Alltså har dom plockat bort en cigg och minskat priset för en cigg. Sen är dom nog så fula att höja till 50kr igen, men då bara med 19cigg. Fult sätt för att bli av med ciggen. För mig skulle det inte spela någon roll om dom kostade 100kr, jag skulle ändå ha råd och röka. Men jag tänker lite på dom som inte har dom pengarna som jag har. Riktigt illa gjort Marlboro.


Fredags shopping..

Kom nyss från stan. Jag köpte skarfen från Nk, Burberry.. Den kostade 2800 kronor och det är inte den jag visade från bild, utan en annan. Kommer inte visa den för jag ska tease er, Köpte lite från Systemet samt nya hörlurar till iphone samt Sushi att äta och en söndags film (snövit haha), tro det eller ej men hittade 2 andra halsdukar och en mösa från en skrutt butik, men det kommer jag bara att gå hemma med :)






Blondin(gris)Bella har så jävla fel enligt mig..

Om man har en stor blogg så blir man automatiskt en förebild. Nej det stämmer inte. Inte ett jävla dugg. Jag ber inte att människor ska tycka om mig, jag ber inte att människor ska läsa min blogg. Jag har över 20000 läsare om dagen. Och om dom ser mig som en förebild så får dom väll göra det. men varför ska jag begränsa min blogg space?. Aldrig i livet. Ingen ska säga åt mig vad jag ska skriva om och inte!!


Göm dig i garderoben där du här hemma isaballe


Är det så konstigt?

För ett tag sedan så gick jag förbi ett skyltfönster. Där såg jag en magisk skarf som var från Burberry. Idag har jag fått min lön och ska köpa den skarfen. Jag frågade min mamma om hon skulle följa med. Anledningen är för att hon tycker att jag tänker som en valnöt som ska köpa den för 2500;- Hon tycker det är onödigt att lägga så mycket penar på sedan skit.. Men i love it. Jag har pengar och köper snygga accesoarer. Jag tycker det dyra priset inte spelar någon roll!


Raring! Klä dig efter pengar :) Klä dig inte för billigt skit. Destu mer pengar en vara kostar, destu mer stil. Så är det bara, tjafsa inte emot mig. För då får du ett slag på nosen av mig :)


Vad är det en del människor har så svårt att fatta?

Hörru ska vi till Ullared?
Du vill du följa med till Outleten i Barkarby?
Hallå H&M har värsta rean ska du med?

Nej, nej och återigen nej! Jag handlar inte på blilliga klädaffärer. Jag tycker H&M är skit. Ibland kan jag väll beställa typ halsduk eller liknande från H&M men annars inte. H&M och Outleter är för dom som inte har så mycket pengar i sin plånbok! Jag har pengar på mitt kort och handlar best fan jag vill på lite mer klassiga affärer. Ullared lixom, vad fan är det för trash igentligen? Fattiga människor som tror dom "fyndar". Samma med Second Hand! Vem fan vill handla begagnade kläder? INTE fan jag iallafall..

Så alla ni som känner mig. Vänj er vid att inte fråga mig om ni vill att jag ska med till någon skrutt klädaffär för det är bara slöseri med eran tid. Jag frågar om vi ska handla, och har du inte pengar så är det ju synd för dig! :)


Min mage tar snart livet av sig.

Var nyss och åt på världens bästa buffe Restaurang. Den heter Tuck-Tuck och ligger vid Microsoft i Akalla. Jag tod en tallrik av buffen och tog Sushi. Det blev väldigt för mycket av det goda. Nu ska jag bara låta allt smälta.

Wohoo äntligen frikort på mina dyra mediciner.


Så mycket mat, så gott, så jävla mätt!


Man får ju passa på ;)


Att skämma ut sig totalt.

Gatumusikanter är trevligt, det är till och med som en tradition. Man är van vid att dom spelar lite här och där. Ingenting som stör mig iallafall. Det stör många andra men det skiter jag fullständigt i, för det är ändå mina åsikter som räknas? Idag när jag gick förbi en gatumusikant med Jenni och min moster så skärde det i öronen totalt. Han kunde verkligen inte spela. Jag tittade ner där folk slänger pengar, och vad fanns där? Jo ingenting. Han spelade så falskt och illa så att man fick huvudvärk. Hur kan man medvetet ställa sig ute och spela på ett instrument när man inte kan spela? Tänk er själva ta en saxofon för första gången och blås? Hur låter det? Jo inte bra iallafall.


Man blir ju så hype!!!!!


Iphone + Ruslana = <3 Wild Dance

Kan någon förklara för mig vilken inställning man ska köra på Digitalkameran för att ta foton på telefonen. När jag försöker ta en bild så dödar blixten telens skärm. Fick försöka göra bilden mörkare vilket resulterade i att det ser ut som Iphone fick en spricka i ovanör skärmen osv... [email protected]


Lets Spend "Some" Money.

Det var ett tag sen. Åkte till stan med bästisen Jenni. Åt på någon Thai restuarang Sawaditi eller något, hur fan det nu stavas. Gick senare till Urban Street där min storbeställning kom. Canada Goose jackan som jag ville ha har jag nu beställt, dom hade den inte inne men dom skickar efter den och skickar den direkt hem till mig och la till några andra coola tröjor 7000;- Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt. JA jag är en trött människa!


Kyckling & räkor i stark sås! Underbart..


Bra butik?


Jag har så roligt.

Oj Oj, jag har så roligt, så roligt att jag glömmer det verkliga livet. Jag glömmer bort allt till och med att blogga haha. Min nya sysselsätning är Iphonen. Fy fan vad kul. 1000 roliga program har jag lagt in, som Spotify, Facebook, Spel med mera. Spotify är underbart bra, helt klart värt att va Premium användare. Iphonen är helt klart värt sitt pris.



Tupac.


Tupac har konverterat sig. Tjusigt.


Nytt mobil nummer.

Kontakta mig på [email protected]

Skriv ditt namn och nummer, endast för dom som känner mig. Kan inte kontakta någon! :(

Iphone Horan är upplåst!

Efter 6 timmars arbete, så har jag nu låst Iphonen! :) <3 Jag e glad! Nu får jag sova!


Men palla haha!


Stephanie Radionova och idioter!

Visst ser hon snäll ut?
Det tycker jag iallafall, Att Amir skulle utnyttja henne på pengar är ju tråkigt! Varför ska dumma människor utnyttja dom snälla? Det finns människor som utnyttjar mig också, jag är en snäll kille. Men jag brukar spela med väldigt mycket för att verka pantad. Men Personen kommer få ett helvete efter, någongång kommer straffet från gud. Jag ska börja göra en skämma ut lista :)

* Nathalie Ivarsson som bor på Fridhemsplan/Sundlergymnasiet är en renutnyttjare. Kommer ihåg när jag fick betala henne taxi resor fram och tillbaka flera gånger, jag skulle även köpa dyra drinkar. Henne skrotade jag efter en månad. Inte för att pengarna var någon fara, men man gör inte så bara!
* Ben eller Benin Heco, som bor i Kista går i Norra Real är en utnyttjare, han såg att han kunde få saker genom mig, han fick sin jävla grej och sedan räckte det. Han är även bög en smygbög, Han lär väll få sin vipp avskuren om någon får reda på det? Så hoppas han skämms ihjäl, roligt sätt att komma ut på en blogg med 25000+ läsare

More 2 come :)

Till er människor önskar jag er lycka till med livet. Ni har verkligen saker att jobba på, ingen kommer vilja umgås med er! Skämms ni inte eller? Har ni ingen moral eller?


Respektlösa människor borde få betala ett högt pris!

Respektlösa människor finns överallt!
De är vardagsmat, dom finns till och med brevid dig.
Vi som många andra har soprum på våra gårdar. Varför har man soprum? Jo anledningen till soprum är att man ska slänga soporna där och källsortera. Dom respektlösa människorna slänger soporna utanför. Jag tycker inte det är rätt att slänga skräp och skräpa ner. Om man vill skräpa ner så kan man väll skräpa ner i sin egna lägenhet och inte på allmän plats! Denna människa är vidrig, slänger soporna utanför soprummet!



Personligen så tycker jag man ska få dryga böter, för beteendet respeklös är inte acceptabelt. Upprepas det hela så tycker jag man ska bli vräkt. För oftast lär sig en människa av sina misstag. Om vi alla hjälps åt och håller rent så slipper vi leva i ett smutsigt samhälle. Och det är väll ändå trevligt och leva när det ser snyggt ut ute?


Morning!

Vaknade egentligen vid 5. Men har inte haft orken att skriva något. Gick ner till lokala puben igår. Tråkigt nog så var det Fotboll, med andra ord ingen Dj eller musik. Tyckte det var skittråkigt om jag ska va helt ärlig. Fotboll är den mest jävla överskattade sporten på denna planet. Jag förstår verkligen inte att människor kan älska att titta på fotboll anyway, drack min favorit drink och några öl, sen så somnade jag direkt hemma.

Idag ska jag bara vara hemma tror jag, måste städa mitt rum, ser helt kaos ut.
Ska nog även titta på några avsnitt av DolceVita, kommer ni ihåg det programet? Det var med Emma Andersson, Bättre programledare får man ju söka i årtal för att hitta. 100 gånger bättre än den patetiska Carolina Gynning.


Enda bilden som togs igår, ja man ser ju.... mycket!


4 bilder från igår :)


Mini Jackpot, haha tur min bror och Amor har :)


Min nya favorit drink: Sansan Francisco :)


Min bror kör på Sex on The Beach :)


Sushi kungen måste ha föda ^^

Nu har jag vart och hämtat Sushi frpn Sushi-King.
Mitt favorit ställe, mycket bra service, och sushin smakar gudomligt gott. Nu ska jag ta och äta min sushi och sedan göra iordning några Chai Lattes. Hörs igen snart. Medans kan ni ju gå och köpa Sushi!! :)


Godmorgon!

Vilken underbar bror jag har som hämtar Sushi till frukost åt mig. Vaknade för någon timme sedan och hade Sushi på bordet. Gamade in mig Sushi:n för nu ska jag dra ner till Hagapub med trevlig sällskap och dricka lite. Sen får vi se hur natten blir. Vi hörs senare raringar :)


Jag fick ju inte lite Wasabi eller hur det nu stavas :P

Dagens blåsta bimbo!


Det är skillnad på seriöst, och icke seriöst. Det är som att säga till någon att den är dum i huvudet när den människan igentligen är en av världens snällaste! Tjejen hatar djurplågeri och "dissar" Canada Goose. Tjejen är ju helt bimbo. Vad vet hon, vad vet hon om Canada Gooses varumärke? Det visar ju sig ganska uppenbart att tjejen inte har något innanför pannbenen. Skulle man fråga den pantade tjejen var Canada Gooses dun kommer ifrån så skulle väll antagligen hon säga från djurplågeri, så screwed up är hon.

Jag ska förklara för er vad det är för dun som Canada jackorna fylls med.
Till en stor del av deras jackor så kommer dunet från en religös sekt "The Hutteries"
Gässen och Änderna lever i stora inhängder där dom går fritt. Dom föds upp för mat åt kolonin i Canada, vilket gör att deras dun inte blir tillgängligt efter slakt. Med andra ord ingen jävla djurplågeri! Få in det i era tröga hjärnor om ni ens har några! INGET dun från Canada Goose jackorna kommer från en levande fågel.

Bara för att du hör om djurplågeri till vissa pälser så ska du inte dra in alla över kanten. Du ska ta reda på fakta innan du öppnar din käft. För du vill väll ändå inte framstå som pantad i hela huvudet!


Det tar oss 5 timmar för att se på en film.

Jag och min storebror bestämmer oss för att se på en film, vi kommer faktist överräns om att vi ska se på Terror på Elm Street (A nightmare on Elm Street) Han hade sett på 1:an igår och den ville jag se på! Alla andra ville jag inte se på men han ville se på dom. Vilket dilemma lixom! Vi snackar oss igenom alla filmer berättar och försöker återminnas vad den handlar om!



Tillslut så bestämde vi oss för att se på Freddys mardröm, och det är alltså del fyra av alla dessa filmer. Att det ska ta oss 5 timmar för att bestämma oss för en film är ju lite 2 much. Nu ska jag strax gå och möta Jenni och smida lite framtida planer.



Min bror blev sugen på en macka och tog en från Kylen. Den såg så äcklig ut så att jag höll på att spy. Titta bara på den så förstår ni.

Hidden Rock Moden..

Ett glas vin. Två glas vin.. Varför inte köra flaskan upp? Varför inte 2 flaskor?
Det är vad jag tänker med vinet "Hidden Rock", sitter just nu och kollar på några bilder när jag och Andrea satt ute och drack en varsin flaska. Man blir så otroligt jävla sugen när man ser flaskan. Hidden Rock är ju ett av det billigare vinerna som endast kostar 56 kronor på Systemet. Billig fylla visst. Men den slår alla andra vinare med häst längder.



Här dricker vi ur flaskan, palla att man ska sitta och dricka ur glas, palla sitta och hälla upp, när man kan köra en Straight Up Duck, You now the wine is mine.



När Andrea får i sig får mycket av det goda!

Jag inspireras helt av Canada Goose kollektioner..

I år Så blir det verkligen Canada Goose Style.
Jacka, vantar och Scarf från Canada Goose. Jag älskar kvaliteten på Jackorna. Jag har ju mina 3 Canada jackor. och en av dom har jag haft i cirka 5 år, och den ser fortfaranade ny ut. Jag vill hela tiden köpa nya eftersom jag är så nöjd. Hellre att man lägger ut flera tusen på produkter man gillar och känner sig bekväm med än att man köper skruttiga jackor på stadium. Med Canada Goose så blir man ju inte besviken och man håller sig alltid varm. I år så ska jag köpa 2 stycken jackor, och det blir av i November. Den ena jackan som jag skrev om hette "Fleet Bomber", och den andra som jag har bestämt mig för att köpa är "Corduroy Snorkel Bomber" jag är inte säker på om den finns på Nk sport och fritid, men annars så finns den säkert på Urban Street. Ska kolla upp!

Canada Goose TomicTomi
Länge leve päls och dun :)

Godmorgon!

Vaknade nu, lite sent tror jag. Blev lite sent igår, var på Haga Pub igår och sedan satt vi ute och chillade och drack någon stark Rom. Uscha!! Jenni har alla bilder och ska skicka dom sedan så får se om någon kommer upp. Tettan hon chillar med livet. Nu ska jag ta min morgon kaffe och cigg och sedan in i duschen, sen kommer min moster och Amor upp! Se yaa!

Vet ni varför Amir Akrouti fyller läpparna?

Amir är överviktig, han ser det som ett stöd att först(ö)(o)ra läpparna. Hans läppar blir svullna och större. Det gör att han inte kan stoppa in lika mycket mat i käften. Han tror det ska hjälpa honom att bli av med sin Missisipi mage. Så Amir nu kan du glömma att stoppa in flintasteken i munnen :)


Ser ut som en fi**a?

Jag skulle tipsa Amir om en annan sak.
Ni vet alla vad Linda Rosing gjorde när hon skulle förstora läpparna? Jo det var ju så att hon tog fett från sitt ben/lår, och sedan sprutade hon in fettet i läpparna. Om nu Amir vill gå ner i vikt varför tar han inte fett från magen? Det blir nog igentligen ingen skillnad med tanke på att det finns så mycket. Aja det var ingen kränkning utan bara ett förslag, eftersom han beklagar sig så mycket över sin övervikt?


Retarded Japaneses.

Jag är sur, jag är arg, jag är frustrerad. På vem? Jo på dom dära Japanerna. Jag funderade först på att köpa Final Fantasy XIII från Play Asia. När jag ska beställa, så står det "This item is not available for shipping to" och så stod det European union. Man blir så jävla sur. Alla som kan Japanska och bor i detta äckliga land hade säkert planer att imoportera världens bästa spel när det släps i Japan. Att ett spel kan påverka så mycket, det är så otroligt sjukt. Jag har spelat alla Final Fantasy spel, Jag har alla Final Fantasy Spel. Jag har många figurer, Jag har filmerna samt serien. Nu för engångskull så ville jag importera detta, bara för att testa på lite lätt. Efter några månader ska den engelska versionen komma! Varför inte bara släppa Världsrelease på en och samma datum?





Detta är ju givevis inte 100%


Vad tycker ni? Ska Jenni skaffa en blogg?

Som ni säkert vet så är Jenni Solborg min bästa vän. Jenni har lite funderingar kring blogg, hon vill gärna ha en blogg, hon velar fram och tillbaka. Men jag vet att hon skulle lyckas bättre än många andra med blogg. Hon får en snabbskjuts av mig, därefter kommer hon få flera tusen läsare. Jennis liv är intressant. Hon har nya klänningar varje vecka, hon älskar klänningar. En mode/fest blogg, för hon är trots allt festprinsessa. Det kanske kommer lite insider information om mig? Det är ni väll allt sugen på? Hon är även lite fotokåt så det kommer absoluit bli många bilder. Hennes motto är, Fest utan alkohol är ingen fest!



Vad tror ni? Skulle hon bli en bloggare? Maila mig på [email protected]


Antarktis i mitt rum.

Jag sitter nu med min fjällräven dricker kaffe och röker en cigg ( efetersom jag har hört att man blir varm av det, och det är ju helt logiskt eller?) Varmt kaffe, Eld ciggen. Har suttit med jackan i 2 timmar nu, och vägrat gå och stänga fönstret för då är jag rädd för att frysa mer. Ju närmare man kommer målet destu kallare blire?

Tomic Tomi, TOMICTOMI, FJÄLLRÄVEN

Just nu känner jag mig bara för att skriva ett mega långt inlägg. Jag har inte skrivit så mycket de senaste sju dagarna. Jag vet inte vad jag gjort dessa sju dagar som gör att jag inte kunnat skriva. Det jg har gjort är att ha spenderat dagarna med min moster och Amor, festat, käkat ute, handlat kläder, men det är ju min vardag. Så det måste vart för att jag helt enkelt inte kommit till ro med att skriva!

Ska sitta vaken tills morgonen samt kvällen. då min bror kommer, vågar inte lämna min dörr öppen, det är ju fan rån varanan dag här i hagalund så man vågar inte riskera att lämna dörren öppen. Jävla skit ställe, gaah vill bort nu.

Morgon dagens planer: Ska möta min moster nere på cafet och ta en latte och bara snacka, det är så skönt, för vi är så lika. Vi tänker som en, och kan komunicera om det mesta.

Min bror länkade nyss en video på Youtube, och bad mig inte att skratta, men det gick ju inte att hålla. Kolla på dessa fat girls som dansar, är det inte riktigt underhållande?



Juste, har pratat med ett företag (som ingen av er kommer att få veta) Jag sa till dom att jag gärna skulle vilja ha Final Fantasy XIII PS3 bundle och att jag skulle göra en mega reklam för den konsolen. Dom gick med på det, men den kommer jag inte få förens den kommer till Sverige, men gissa om jag är glad!



Detta får avsluta detta inlägg, fick skriva av mig och det var exakt det jag ville. Hoppas ni har det bra raring. Imorgon kommer ett roligt Kisse inlägg som ni inte får missa. Hörs senare. Käften raring and stay TT! Skicka gärna ett mail till mig, ni kan fråga om vad som helst, har ändå inget att göra [email protected]

Ja Jessica Simpson är bra!

Flera patetiska snask skriver till mig och undrar om jag mår bra! Jag säger, ja varför. Ja men du lyssnar på Jessica Simpson. Herregud vad är problemet lixom? Jessica Simpson är jätte bra. Älskar speciellt hennes låt I Wanna Love You Forever. Den är grymt bra och detta viste ni inte.

Jessica Simpson kan sjunga live / Det kan inte Britney Spears göra.
Jessica Simpson kan skådespela / Det kan inte Britney.
Jessica Simpson är bättre / Britney Spears är sämmre!
Jessica Simpson är snygg / Britney är ful jämnfört med Jessica.




Hon kan verkligen skådespela: Andra Avenyn

Lotta (Gunilla Johansson) Hon är rapp i käften elak, spydig men samtidigt så kan hon vara väldigt snäll, lugn. Men det är hennes bitchiga sida jag gillar, jag funderar på ta över hennes roll och spela den i mitt liv. Hur tror ni det skulle vara med en Bitchig Tomi? Mycket bra är vad jag tror! :) jag undrar varför jag bara gillar kärringarna i alla serier som har en kärring med!

*Min dröm är att när jag blir runt 25 så ska jag vara följande, Bitchig, Jag vill vara en Diva: Vem gillar inte att vara Diva (Rafik kallar mig redan Diva hah) Jag vill även vara fullt respektlös mot 80 åriga surpoppor. Idag passar inte detta min image, eller så kanske det gör det, det är lite svårt att bedömma själv!

Lotta, Andra Avenyn

Dagens stora diss: Vero Moda i Solna Centrum.

Min moster ville snabbt kika in i Vero Moda i Solna Centrum, Jag såg snabbt att det var för low class för tjejer. Fula kläder som känns wannabe. Fast det fanns en sak som var rolig och så himla patetiskt i den butiken och det var tjejerna som jobbade där. Dom trodde verkligen att dom jobbade inne i en Gucci butik. Dom gick som dom gjör på catwalken och dom är extra försiktig och präktiga. Dom trodde även dom hade bra klädstil men det hade dom fan inte. Såg ut som Uff kläder. Vi gick ut efter 1 minut. Människor i low class kläder är inte välkomna i min närhet. Vero Moda borde byta namn till V modigt.


Ufärdat behoven.

Har gått till Asia restaurangen med Andrea, åt Bento och chillade där nere. Nu måste jag snart åka iväg in till stan, måste hitta ett par nya skor. Vart har dom bra skor, ge mig lite förslag, det ska vara inne på NK avdelningen. Puss på Rumpan.. Tjolahejsan..


Andrea är Cool med sin nya tröja :) Visst?


Fit*a vad det är kallt!


Just nu ser jag ut som en nödig skitkorv, det är kallt som satan. Jag har älskade dun jackan på mig (älskar dun) och en fet halsduk, men ändå så fryser jag, något är fel. Det är som att gå in i en frys. Jag har till och med gjort te men det hjälper inte. Nu vet jag fan inte vad jag ska dra till med!


Min vidrigaste mardröm.

Jag vaknade till, kände på mitt huvud och känner att hela huvudet är täckt av röda äckliga finnar. Jag får Panik och springer till badrummet och gråter. Sen tar jag min mobil och ringer en kompis och säger typ "det är inte sant, nu ska jag ta livet av mig". Jag tar upp en kniv och börjar skära ut alla finnar i fejjan. Sen när jag märker att det bara kommer mer och mer så tar jag kniven in i hjärtat, sen vaknade jag på riktigt. Men är fortfarande rädd och springer in i badrummet för att verifiera att jag inte fått finnar.

Jag kände mig så överlycklig. Något jag verkligen skulle ta livet av mig om jag levde fullt med acne i ansiktet. Det är så oaktraktivt!!


Jag skulle inte klara se ut så x10


Hej raring!

Sorry för min sämsta upt, idag! Åkte in till stan vid 2, gick förbi Nordiska Kompaniet (NK) hittade ett par Jeans som jag köpte, kollade lite jackor och så. Gick senare till Åhlens och åt mat och efter det så mötte jag upp min moster och vi gick till Espresso House, och det är ju givetvis uppenbart :)


Jag är evil, Hahahahahaha....

Jag gick förbi Telenor idag, snubben frågade om jag var sugen på en ny mobil (nu är det som så att jag hatar Telenors mobila abonnemang) Jag sa ja, den där är cool, vad e det för telefon? I en halvtimme typ stod jag där som ett lekande frågetecken, jag frågade 100 frågor som jag viste svaret på, allt för att driva. Sen säger han att fast pris abonnemang skulle passa mig bra, När han började ta mina personuppgifter får jag panik. Tänk om jag hade beställt ett abonnemang, jag får ju ta kredit och abonnemang med tanke på min inkomst! Inte för att det är värsta grejen, men jag har ju ett nu! Lite onödigt. Så efter den där jävla halvtimmen och med ett bombarderat huvud, så finns det ingen ursäkt förutom, "Oj hoppsan, jag är bara 17, hej då!!" Haha! Hoppas han inte läser detta, för då måste jag ta genvägar för att slippa gå förbi Telenor :P


Dance Dance

Jag, Tanja, Amore och Niko åkte till SolnaCentrum. Fikade på Espresso House, Istället för att ta Chai Latte så tog jag en Vanilj-Latte Shake, den var super duper god och rekomenderas starkt, sen mitt i allt så kom det en massa halvnakna brudar och dansar med string.. Såklart stog det gamla perversa gubbar och stirrade på deras ass, riktigt skabbiga är gubbarna!



Vi var båda med i 2 tävlingar så satt och fyllde i några lappar ;)


Pinjata Crash!


Bild från min lillebrors party!


2 bilder från igår ;)



Igår var jag med familjen på Haga Pub, Vi satt och drack och skrattade, Vi drack så det sprutade ur öronen på oss, Sammanlagt 15 cider, 5 ölkannor, 4 drinkar. Moster, Mamma och Amor drog vidare till Edelweiss, och jag drog hem för jag kunde knappt stå på benen haha! Telefonen ringde 20 gånger under kvällen, varje gång fick jag höra "Du behöver inte säga vad du gör, det är uppenbarligen haha!" Sjukt ju men sant!


Lovely :)


Ett hemligt projekt..

Sorry får ej informera ännu! fel av mig, skriver imorgon!


Final Fantasy XIII TGS English!

Skriver mer ikväll, Festa & Partaja är livet, kolla denna trailer på Engelska.


Seriöst, man tappar tålamodet.....

Dessa jävla alkoholister, det stör mig som fan, och det vet ni om! Nu när jag tittar ut genom balkongen vad ser jag då rakt nedanför? Jo en jävla Alkoholist/Uteliggare! Precis där så leker det små barn, det är inte okej, dom kan gå och lägga sig i kontainern istället så kanske dom hittar mat. Tycker ni det är okej att det är barn nära dom! Dom kan va farliga, vem vet lixom. Ska man ringa och klaga på Hsb att barnen inte kan va ute och leka på grund utav att dom jävlarna ligger och sover på gården?


Killen som gick förbi, kollade in Alkohlisten lite extra!


Max Soomning.


Fans tröjor.

Mina tröjor från attitude.se har kommit, och jag är mycket mycket nöjd. Jag är jätte glad för dom, och jag vill dela ut nåra till mina fans (några fans måste jag väll ha om cirka 28000 läser min blogg om dagen?) Vill du ha en tröja får ni maila mig på [email protected] , i mailet får ni skriva vilken färg ni vill ha! Svart eller vit, Storlekarna som finns är S,M,L och XL. Skynda er på nu för dom kommer inte finnas kvar länge till!


Grekernas största fan? Jag såklart (Haralabia & Valentina)


Min mamma ska självklart ha en TT tröja :)


Jag vill att tupac också ska ha en tröja (hundtröja)

Jag är arg på Banken del 5.

Min bank är min mardröm. Jag fruktar verkligen Swedbank. Idag tänkte jag köpa en Jacka till min mamma som kostar 4990;- så gav mitt kort, och dom sa att köpet medges ej. Det börjar ticka i mitt huvud som vanligt. Jävla fitt hor bank tänkte jag direkt. Jag ringer banken, jag är sur som fan och säger att mitt kort inte funkar och att det typ strulat 5 gånger detta år. Vet ni vad jag får för svar då?

Din kreditgräns är maxad, du har en spärr på 25000kronor. Vaaaa nej det kan inte vara sant säger jag förtvivlad, men innerst inne kunde jag nog ana det. Tur att jag hade 4000 kontant på mig så det räckte till min lillebrors grejer. Mamma kan få vänta. Jag tror att det är den 19 som jag får nya krediter. Tjolahejsan. Det gäller nu att ligga lågt. För hur ska jag annars klara mig?


Mina dagliga kort som inte går att leva utan...

*Swedbank MasterCard... *Nk Nyckeln... *EspressoHouse Card... *ID kort... *Acess kort...
Varutav det viktigaste fuckar upp sig!!

Nu är alla presenter klara ;)

Min lillebror fyller imorgon, 10 år, så har vart i Gallerian på Br och köpt massa leksaker samt en massa Party Prylar från Partystore på Sveavägen (Rekomenderas) Jag har betalat 3500;- Det får räcka för mig med tanke på att vi är 11 stycken som ska köpa från familjen. Sen blir det festen också. Jag visade min lillebror Pinjatan som jag köpte, och han blev super duper glad, det glädjer ju en otroligt :) Käkade även Sushi med mamma, nu är jag hemma, död som en fisk. Hörs senare..


Titta vad ball min mamma är! Titta hennes tröja! Mer om det senare :)


To my brother :)


Lovely <3


Bond no9. New York (Parfym)

Tänk dig att du går på New Yorks gator. Du känner en doft från olika delar, du bestämmer en doft för stället och gör det till en Parfym. Hur coolt låter inte det? Kvinnan bakom denna parfym är skaparen av de olika dofterna från New Yorks gator, hon är en fransk parfym expert. Manhattan, Brooklyn är bara några av de olika parfymerna som finns. Det finns för män, kvinnor och till och med för båda (Unisex) Parfymernas pris är från 1000 - 2600, men det är helt klart värt det. För vem vill inte lukta som New York? ;)


NK Kosmetik
Min favorit är, ChinaTown (låter billigt) men luktar gott som fan. Fick med mig den hem igår :) Visade ju inte att jag köpte den igår, för att jag skulle skriva om detta idag.


RSS 2.0