Killar ska ha smink? NEJ DET SKA DOM INTE!

Bitterfittor, Att människor ens orkar lägga sig i när alla lixom vet att jag bara vill jävlas med allihopa, snälla raringar. Varför ens ta åt sig, Lärde inte eran mamma er att inte ta åt sig eller? Sen tycker jag även den där hermafroditen (boosted kan ta en spikklubba och köra upp)
Uppifrån och ner :)


Rullar framm!

Kom nyss hem från stan, bor ju bara 5 min ifrån men ändå! Köpte en parfym från Nk (Tjejen som jobbade där var jätte jätte trevlig, vi stog i minst 20 minuter och snackade, allt från parfym och pengar och kläder, skit kul och det var hon som rekomenderade denna parfym jag köpte. Köpte en tröja (En skit snygg med Michael Jackson på) och typ en tidning. Sen gick Moster, Amor och Niko o jag på en bajs resturang, otrevlig personal, äcklig sushi äcklig asiatisk mat, det är den där restaurangen vid plattan typ, Buffe resturang. Hellre Donken en den asså. har även hunnit hämta ut min medicin, sen har jag även ett paket och hämta ut, ska gära det imorgon, och det är en tävling för alla er.


Underbar Parfym :) Dens namn passar mig bra, Attitude extreme :)


Ceca pryder omslaget av Grand Revija så jävla bra..


Nu börjar det bli jobbigt.

Under 5 timmar så har jag tjatat på min mamma att vi ska ner och äta Sushi. Vad får jag till svar? Jag ska bara fixa några saker! Under dessa 5 timmar har hon suttit vid datan och pratat i telefon. Snart kommer jag dra ur data kabeln, det går inte så här.. Hon måste på data avgiftning. Hon har aldrig använt data, hon fick en för en månadsen och nu är hon parkerad framför den, man får verkligen inte med sig henne någonstans!!


Typ såhär?

Ajuste, Nk Nyckeln :)

Jag loggade nyss in på Nk Nyckeln, Jag hade 30.000 poäng (600kr) vilken bonus, herregud. Ska se till att köpa för 5000 inom kort, så får jag Svarta Nk Nyckeln, vilket är status :) Dont we like it? Ska dit imorgon eller idag får se vilket det blir, Såg att dom hade fått in en rikgit nice parfym som jag vill ha, ska ta den på min bonus, eftersom Nk manlig depå är en av mina favoriter på Nyckeln så får jag 0,5 extra poäng :) Puss på den..


NK.SE


Han gör mig lika irriterad varje morgon!

Solen lyser, Himmlen är blå, när jag tittar ut vad står på? Jo en jävla alkis som sitter nere på gården.. Varje morgon ser jag honom sitta med sin bolaget påse. Jag tycker Hsb borde ta hyra för honom, för det är ingen vacker syn att se honom sitta där, det är som att han skräpar ner vår gård. Jag undrar om han har ett liv??


Ser ni han? Varje morgon och kväll sitter han där, som att han bor där? Bilden blev ej så bra, fick sooma in halvfullt. Usch vilken otrevlig syn..


Man ska inte glömma äta!

Gick till den inhemska pizzerian, köpte kebab till mig och räkan (rafik) Andrea Joina, men hon får lixom paya sin mat själv. Vi satte oss ute och åt. Det var kallt som fan, funderar på om Goosen ska fram nu på allvar..


Rafik tar Andrea bakifrån ^^



Hishoran stannade, jag fick panik. Ringde mamma, hon sa att det bara var att trycka på knappen. Känner mig ju så smart. Förstår ni varför jag vill flytta, till nya moderna lägenheter nu?


Något som är störande.

Jag hatar fötter, och ännu mer när folk går med högklackar, eller ännu värre är när killar och tjejer går med skor där man ser att dom inte har strumpor på dig. Jag tycker det är jävligt äcklig och jag brukar få kväljningar av det. Strumpor är ett måste, jag kan inte umgås med människor som går barfota. Jag påpekar till alla jag ser att dom ska sätta strumpor på sig. Det är lite av min störda sida, men tycker jag något är äckligt så gör jag det. Varför finns fötter för? Kan man inte ersätta fötter med något annat? :)



Jag fattar inte att människor kan ha fot fetish, jag kommer aldrig förstå eller aldrig vilja förstå. Jag skulle må mycket bättre om alla tog på sig strumporna innan dom sätter på sig hooker heels:en eller dom vanliga skorna! :)


Jag är desperat och har huvudvärk.

Jag vågar inte ta mina extremt starka migrän tabletter, så jag fick leta igenom min medicin burk, och gud ger mig tur, jag hittade en Alvedon. Anledningen till att jag inte kan ta triptanerna är för att då kommer min dag bli förstörd och jag kommer må illa. Måste även köpa nya Alvedon idag.


Det är mina åsikter som räknas. Fattar ni det era idioter?

Det har svärmat in 100 tals mail angående det jag skrev om Alholister/Drogare/Utliggare. I mailen står det hur sjuk jag är som kan trycka ner dessa människor, att dom är precis lika mycket värda osv.. Men nej, ni har så jävla fel. Det är bara mina åsikter som räknas i denna blogg eftersom den tillhör mig. Era åsikter ka ni penetrera upp i ärslet där dom hör hemma. För vem bryr sig om era åsikter?

Let start this text!
Alkohlister/Drogare: I mina ögon är dom inte värda ett skit. Dom har själv satt sig i sittsen. Varje människa har ett val, den goda vägen samt den dåliga vägen. Väljer man den dåliga vägen är man en dålig människa, väljer man den goda vägen är man oftast en god människa. För att bli Alkohlist så måste du dricka alkohol, är det någon som tvingar dig att dricka? Nej, du väljer att ta den där ölen, drinken eller vad fan det nu är. Det är du själv som väljer det.

Jag skiter fullständigt i om Alkohlisten förlorat hela sin familj och inte har något att leva för. För man ska alltid tänka positivt och fortfarande välja den goda vägen, har man förlorat något så kan man bygga upp till en viss del igen. Du kanske inte kan få tillbaka din familj, men du kan skaffa en fru/man och bilda en familj, hjälpa dom som har det svårt, ja det finns en massa gott man kan göra, och väljer du att ta ditt val till det negativa så får du göra det, det är fortfarande ditt val och ditt fel att du väljer att gå den vägen. Jag tycker inte ett dugg synd om er.

Samma gäller drogare. Det är du som väljer om du vill röka den där jointen eller injecera den där sprutan. Det är ingen annan som tvingar dig att ta den. Väljer du den negativa vägen så måste du inse att alla kommer se ner på dig, ingen kommer vilja vara med dig, ingen kommer hjälpa dig. Vem av oss är det som orsakde ditt beronde?

Så ni 25000 läsare som läser min blogg dagligen, inseer ni nu att jag har rätt eller ska ni fortsätta komma med tomma argumment? Jag är intresserade av er som tycker jag har helt fel, vill gärna läsa vad ni tycker om detta inlägg och vad som är fel och vad det är som är fel på mig, tänker jag konstigt är jag i sjuk i huvudet som tycker detta?  Vänligen kontakta mig på [email protected] .

Så vad väljer du raring? Den spåret som går framåt eller spåret som gör att du blir överkörd? Väljer du framgång eller undergång? Väljer du att bli omtyckt av många eller hatad av en hel skara?


Final Fantasy XIII TGS Trailer (Epic!).

Detta gjorde min dag! Den här trailern kan göra din dag om du är ett fan av Final Fantasy. Den här trailern är den längsta som kommit. Du får se nya karaktären, du får ser lite sorgliga scener. Jag längtar som fan efter spelet. Spelet släpps i December den 17:e i Japan. Exklusivt till Playstation 3, men kommer även till Xbox 360 samtidigt som Ps3 utanför Japans gränser nästa år, runt våren. Enjoy.


Käften raring och njut av trailern!!


Nu jävlar är jag i fullgång ska ni veta!

Min lillebror Daniel fyller 10 år, och det ska fan firas stort. Jag sitter och skriver över 100 inbjudnings lappar. Tro mig jag har fått kramp i händera och har bara gjort 40 stycken, over 60 to go. Det ska bli ett storslaget party, med Michael Jackson tema, eftersom det var det min lillebror ville ha, Det blir till att åka till Party store och inhandla en massa party prylar, min lillebror ville även ha några Pinjator att slå sönder, så det ska han få. Nej nu måste jg fortsätta att skriva på inbjudningslapparna :)


I will live with my sorrow..

I will live with my sorrow..
I will live with my own life! I will defeat sorrow in my place.. I will stand my ground to be strong.. I don't know when it will be, but someday, I will conquer it. And I will do it without.... false hope.


Hor vakten på Engelbrekts nattkbubb. 2 störande things!


1. Idiot vakten på nattklubben Engelbrekts i Högdalen. Nu när vi har kollat upp den där jävla vakten så blir man bara mer och mer frustrerad över att han ens får jobba där. Först så jiddrade han om att vi var för påverkade för att få komma in när vi bara gick ut och rökte. Han diskriminerar människor. Han vill bli osams med alla, tillåter inte andra betala inträde för andra, utan var och en får betala var för sig. Han har till och med hoppat på min kompis bror bara för "att" Nästa gång jag går dit så ska jag komma med ett gäng som är biffigare en honom, där han ska få smaka på kaka, det jävlar kan jag lova er!

2. Bartender människor som inte ens kan göra drinkar som Sex on the beach och Cosmopolitan. Det är fan 2 av dom populäraste drinkarna. Varför kalla sig bartender om man inte kan göra drinkar, är det meningen att man ska ta med sig små lappar med recept för att visa dom hur dom ska göra drinkarna? Sen att vissa barer är så jävla fattiga att dom köper in billigaste juicerna och använder koskenkorva för drinkar, det är fan ej okej!!

3. Hello India förgiftar din mat (vid globen), Jag vill uppmärksamma alla människor som äter på Hello India vid Globen att man kan bli förgiftad av deras mat, Dom anställda människorna som jobbar där röker i köket, inte trevligt, jag och mina vänner fick värsta mag krampen 1 timma efter vi ätit på den där jävla Indiska Resturangen! Kom ihåg nu raring do not visit Hello India in Globen (Bildhuggarvägen 11) :) + att jag känner ägaren till resturangen, men det skiter jag i, för lite skit ska han väll ändå få?




Jag umgås inte med

Folk som är Moderater. Killar som går med shorts (Så jävla fult), Tjejer med silikonbröst (fult som fan), Dom som inte har busskort. Dom som är hemlösa (2 bad), Folk som inte gillar Sushi! Alokholister samt drogare (äckliga skabbiga människor)

Människor som har allt detta är inte värda något i mina ögon!


Uteliggare är inget man föds till, man blir. Pga av vadå? Jo olika händelser, människan bestämmer själv sin väg. Alkolister, Drogare är inga bra människor, men vem tvingade dom? Dom själva! Jag har rätt att tycka vad jag vill. Ni kan slänga er i väggen.

Människor med päls och skin får en extra poäng av mig hihi :) Lovely

Sen när fick Google 2 L?


Jag har lust att slå in en stekpanna på Laila Bagge!

Vilken jävla hagga! Hon tror att hon har makt, det ända hon har är ett horigt fult utseende. Hon har noll IQ, Hon bor på Djursholm (norevägen) Hur kommer det sig? Hon måste ingått i en lyx bordell och smittat män med sjukdommar, för den haggan kan väll inte vart frisk. Det hon sa till den lilla flickan på idol var ju inte acceptalbet. Hon kan ta en krok och köra in i sin offentliga rumpa och hänga upp sig!


Jag fattar inte vad?

Det finns ingen lust för att skriva.
Vad ska man göra lixom, bli hemlös kanske? Vissa föräldrar kastar ju ut sina odräägliga barn, tur då att mina föräldrar aldig skulle göra så :) Puss på den.


..

2 stycken Cosmopolitan, 2 stycken Malibu Breeze, 2 stycken Smirnoff Ice, 2 stycken öl. nu är jag lite off, skriver normalt men det tar tid, det blev lite tjaffs, det blev en massa kul, Steven är en bajskorv och Jag är bäst. Jenni hon Chillar, Rafik han dansar, Min moster hon dricken öl och Amore han är kärleksfull. Det är bra kombo. Nu ska jag äta Falafell med min bror, Tjingeling :)


Ska sova nu!

Globen, Blåsut, Hagsätra & Högdalen. Högdalen & Hagsätra är bondeställen, men det fanns 2 trevliga killar där, en svensk och en spansnk... Fattar inte ens att det kan ligga i Stockholm, fett offside, fett mobbat. Men men är skit trött, ska sova nu... Nattis :)


Var bilden inte cool? Kolla Globen i min favorit färg :)


Vem tror ni detta är?


Final Fantasy XIII Budle Ps3 Slim

Det verkar som om ryktena om 250GB PS3 Slim var sant, och inte långt efter att Microsoft bekräftade "Super Elite" Xbox 360, Sony la upp en ny begränsad upplaga paket komplett med förstärkt hårddisk. 



För närvarande är det bara bekräftat att det kommer till Japan, omfattar Final Fantasy XIII bunt en ganska vacker specialutgåva vita PS3 Slim med spelets huvudperson Lightning tryckt på framsidan. 

Det är som att slå hyllorna borta den 17 december, så det är nog chansen liten att vi ska få den här versionen över här före jul - om alls.



Men vi är fortfarande med en förhoppning om några av de 250GB buntar vi spionerade kommer till Storbritannien i tid före årets slut.  

Denna specialutgåva kommer att börja säljas för 41.600 ¥ (ca £ 283), en del ¥ 11.000 mer än den vanliga utgåvan.

Jag kommer imoporetera detta driekt om chansen kommer! :)

1 bild på Tupac :)


Tupac (tjupac) Är så jävla rolig <3

Tupac snurrar, Titta :o)


Åkte nyss fast av polisen...

Hahaha, Jag och Jenni körde moppe genom Vasalund, och vad kommer bakom oss? Jo självklart Polisen. Haha dom sa att vi var dumma i huvudet som inte viste att man var tvungen att ha hjälm och att man måste ha körkort för scootern. Vilka jävla idioter, haah, vi slapp iallafall böter :)


Intervju med Kissie / Allmänt

Hej Kissie Hur mår du idag?
Jo, jag mår jätte bra, jag är ju Sveriges största bloggare.

Menar du fetaste då eller?
Dah, jag har mest besökare, och jag redigarar mina bilder till smal, hur kan jag då va fet?

Hur sminkar du dig?
Blandar mitt egna skit med foundation, blir en perfekt färg. Ibland kan jag lägga skokräm.

Vad tycker du om Desiree Nilsson?
Igentligen är jag jätte avundsjuk på henne, men vågar inte visa det, du vet jag vågar inte berätta för någon, någon kanske tycker jag är puckad då.

Men är du inte puckad då?
Jo jag antaar min Polska mamma gett mig den egenskapen, hallå kolla min hårfärg lixom :)

Är det sant att du heter Alexandra Barbara Nilsson.
Ja det är sant men det är fett pinsamt, Ibland tror jag är en barbara docka.

Favorit låt?
I en rosa helikopter, den är ju bara så jävla bra :)

Är det sant att du är Oskuld?
Nej vem har sagt det? Jag brukar säga till killarna om jag får en drink så får du ett ligg! Dom flesta säger ja, men vissa säger nej, dom tycker jag stinker för mycket. Konstigt?

Varför är du vän med Amir?
Han är den ända som vill vara min vän, sen betalar jag ju honom för att vara min vän.

Många säger att du beteer dig som en fjortis i verklighete, stämmer det?
Fjortis är bara förnamnet, Men jag spelar normal när det kommer fram fans så dom inte tror jag är dum.

Varför ser du så grådaskig ut på en massa bilder?
Det är för att min foundation/sko kräm tagit slut, det är inte alltid det finns tillgängligt. Det tar ju slut otroligt fort.
 


Dagens intervju vem vill ni att det ska bli?

Kissies eller Foki?
Väljer ni Kissies så kommer det bli mycket sminkfrågor, Väljer ni Fokis så blir det mycket kines snack :) maila mig på [email protected] och märk mailet med Intervju :)
Hörs om en timme ungefär )


Donken försöker muta mig!!

Bara för att jag jämt klagar på Donken så vill dom muta mig med en massa måltidskort. Tycker ni det är okej? Jag vet inte vad jag ska tycka, mina lillebröder älskar Donken food så dom blir glada iallafall, Jag tycker iallafall inte om Donken och deras skabbiga mat :/


Från Donken idag:
Hon i kassan: Vad ska du ha och dricka?
Moster: 2 currysås :)
Jag: Hallåå????
Moster: Oj då, hoppsan.


Samantha Jones (Haha)

Tillbaka från lunchen, blev som sagt Sushi, nu ska jag dra ut igen. Måste bara lägga upp detta klipp från Sex And The City när Samantha vill testa sig, så sjukt kul, yes yes yes yes


Godmorgon,

Ska dra iväg nu ett tag, måste köpa nytt Busskort, har glömt göra det nu i 5 dagars tid, sen ska jag äta frukost, det kanske blir sushi, vem vet. Puss raring vi hörs senare :)

Dagens Intervju: Amir Akrouti/ Om livet i Kylskåpet.



Hej Amir, Hur är läget med dig idag?
Det är bara bra med mig tack. Är lite hungrig, har inte ätit på 30 minuter, så du förstår nog.

Amir berätta vad är din favorit mat är?
Allting som det är mycket gräddigt i och mycket såsigt. Donken är inte fel, och all friterad mat älskar jag, hallå vem gör inte det lixom?

Hur kom du ut som Matberonde?
Först åt jag i smyg hela tiden, vågade inte visa någon att jag äter, men folk började märka att mina kläder blev tighta så jag var tvungen att komma ut med det hela, Man kan jämnföra detta som när jag kom ut ur Garderoben, fast detta var iofersig mycket lättare. Jag satte mig inne på donken och beställde 2 + menyer varje dag, cirka 2 gånger om dagen, var det en riktigt lyckad dag så blev det 3mål på donken och en Pizza på hemkörning, eftersom jag inte riktigt orkar röra mig.

Varför använder du bara svarta super tighta Jeans?
För man ser smalare ut, och äter jag för mycket så dom spricker så har jag en anledning att gå till min mamma och be om pengar för att köpa nya jeans :)

Du har vart ute en hel dag, vad är det första du gör när du kommer hem?
Öppnar kylskåpet och gamar i mig mat.

Paus i Intervjun: AMIR är hungrig.

Amir, när du bloggar vad brukar du äta då?
Då brukar jag sitta och smaska och gotta mig på bullar, kakor, kex, munkar och bakelser, godis går ibland och samma även med chips, 2 liter cola kan gå åt :)



Amir, om du har problem med vikten, varför inte fettsuga dig?
Min mamma har inte råd med det. hon betalar så mycket för mat..

Har du tur i kärlek?
Nej ingen vill ha en fläskbit. Får nöja mig med att ta fram pinceten då och då :)

Slut// Amir var tvungen att dra, för donken stänger snart, han var hungrig igen..

Har du synpunkter på Intervjuerna eller vill du önska vem jag ska intervjua? Kontakta mig på min mail och skriv "intervju" som ämne [email protected]


here we come again ;)


Kvälls-samtal med Mamma :)

Jag: Nu ska jag gå och lägga mig
Mamma: Ok?
Jag: Se till att inte fucka upp något på din data.
Mamma: Vadårå?
Jag: För supporten har stängt och öppnas imorgon vid 08:00
Mamma: .....
Jag: Arbetskostnad tillkommer..
Mamma: Hahaha tror du att du var rolig nu eller?
Jag: Alltid.

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn: Ni vet en av mina favorit serier ;)
Skriver senare raringar, så käften och älska mig :)


Favoriten, Lotta ;)


Haahahaha :)


Förrvirrad?, Mupp?, Michael Jackson?


Falsksanning var namnet va?

Falsk = Lurar människor för att själv få status Sanning = det vi bloggare skriver... Har kollat in den bloggen 3 gånger, det blev en fjärde och sista gång. Såg inlägget om där hon skriver om att Dessie inte tjänar dom pengarna som hon själv skriver att hon gör. Dessie säger sanningen. Ska berätta lite här, Dessie och Jag använder oss utav ett annonsföretag om heter Euroads. Där det finns mycket bra material :)


Ser du inte bilden så tryck här för att se den större.
Om vi nu väljer att visa er hur mycketvi tjänar så är det bara för er att kolla längst nere i högra hörnet. Bilden är tagen från mitt konto och jag har hittils tjänat 17317 kronor. Så om jag tjänar så mycket, varför skulle då inte Dessie kunna tjäna 13000?

Det är ej okej att spela Britney Spears - Womanizer på båten.

Nej det är fan inte okej, Dj:en Var sämst så det bara ryker om det...


Jag tycker bilden är skitful (Kissie)



Ansiktet: Helt ärligt så tycker jag det verkligen ser helt jävla fucked up:t ut. Det ser helt mosigt ut. Kladdigt och det är ju direkt ingent som är snyggt. Som jag sagt innan så tycker jag det första man reagerar på Kissies bilder är hennes stora och klumpiga näsa. Klumpvis med Maskara. Brösten/överdel: Det ser ut som en Anorexia (som jag hatar) benen sticker ut och man ser kotor eller vad fan det nu heter. Det ser skit äckligt ut. Om jag nu var en tjej så skulle jag absolut inte vilja se ut som Kissie Barbara gör. Däremot tycker jag hennes hår är skit fint, Jag tycker hon passar i svart utväxt med blont hår :)


Min Lillebror fyller 10:år och jag fixar. HALO3 ODST


Spelet som han tjatat om en lång tid nu. Släpptes för någon dag sedan.


Bilder från Kryssning :)

Normalt att åka på en Tisdag? Nej kanske inte det, men man gör det till vad man vill ha det, Jag och Jenni hade det iallafall kul med att springa runt i täcken och skrämma människor på båten :) Party blev det. Tänk att dom körde den där jävla Lady Gaga - Poker Face på klubben. Tror ni man blev glad eller?


Best Friend, Nothing can break us <3


=)


Jenni har en bild på oss, Alltid med sig, så fint!


Lillebror och Storebror :)


=)


Blev, bara en Vodka som jag ej dricker och en Malibu som jag älskar och Sprite för drink.


Ute och ränner med täcke :)


Ryska cheerleader tjejer, Man trodde ju det var Bordellmammans tjejer?


Kommer ni ihåg ljudet från Tax Free?


Haha, man garvar ju inte lite ;) ?


Hanna Friden din mussla.

Hörde att Hanna Friden hade använt mitt fina namn i sin blogg, och kollade igenom hennes blogg och den verkade bra, sen när jag kommer fram till där hon skrev om mitt namn, så tänkte jag vilken jävla idiot hon är, en riktig jävla mussla. Fifan hon borde sänkas. Man behandlar inte mitt namn om hon gööör...


Vi drar om 6,5h


Kryssning på impuls.

Jag, Jenni & Steven. 07:10 på morgonen drar vi på Kryssning 24h.
Snacka om Impuls :)


Paow, jag har sagt hur många gånger som helst.

Tycker synd om dig. Jag har sagt flera gånger om Amir, Synd bara att du inte lyssnade. Just då kanske du trodde att han var den ultimata vännen, men Amir är en ren utytjare och håller sig till dom som har status och sedan till dom som har mer status för att få status själv! Amir är skit, Han är spindeln i nätet. Jag önskar Amir Fetruti blir straffad av Gud. Hoppas alla vänder honom ryggen...


Amir gå och sug gubb kuk, det du är bäst på ;)
Sluta utnyttja unga tjejer. Usch man vill ju kräkas på honom!


Ibland känner man sig för att bli väldigt OLD SCHOOL :)

* A-teens: Mamma Mia
* Vengaboys: Were Going To Ibiza
* Charlotte Nilsson: Take Me To Your Heaven
* Drömhus: Stjärna På Himmelen
* FreeStyle: Fantasi
* Cher: Believe
* Sclub7: Bring It Back

Nu kör jag dessa, Det skapar Harmoni hos mig. 90 tals musik är fan bäst ändå! Right?


Igår var jag med Efrem :)

Åkte med honom till Stocksund och skulle lämna in hans bidrag till melodifestivalen, Han har förtur med bidragen eftersom han har musikproducent tror jag det var :) Något inom mig säger att det kommer gå super bra för hans bidrag, och det hoppas jag. Där vi var var även Charlotte Perrelis skivbolag :)




Vi är i Karolinska :)

Jag och Jenni ska inviga hennes scooter ;) 1 minut efter möts vi av Polisen ... Vi åkte runt i Hagaparken, Karolinska och på konstiga vägar, Vi båda drabbades av panik när vi möte en Bil mitt pvägen. Jag tror det flög korvar från oss! Hahahah :) Jenni och Jag på en Scooter = Kaoooos :P


Där körde Ponny sakta, du vet i bakarna :)


Alexis, Jag kommer inte till ditt Party!



Kissie, Ge kamera? Usch, Seriöst? Blää, Nej jag kommer inte  ..........



Edit; 4 minuter efter: Det hjälper inte att skicka sms och säga att vi ska spela ett spel med henne. Usch det är hemskt! Jag kommer inte komma! :)

Ask me what you want to know!

Varsågod alla 28000+ Läsare, Fråga mig vad du vill. Väljer ut 20 frågor tills imorgon.
Vill ha bra frågor tack :)
Ställ frågorna till min mail märk det med "fråga" ([email protected])

Alltid finns det någon som ska förstöra!

Börja nedifrån och upp!


Bla Bla Bla Kenza



Båda argumenten håller. Det finns sjuka människor i världen och det har väll alla märkt. Som tillexempel Tabascen och hennes bög till hund. Nej nu kom jag in på någon annat.... Ju mer utmananade man klär sig så tror psykopatiska människorna att det är okej att komma fram och hålla på. Så är det, kommer alltid att va. Punkt slut.

Drama Drama.

Igår vet jag att det blev bråk, men det löste sig. :)




..

NU BLIR DET UTGÅNG TRALALA!

Jag vill dissa ett ord.



Jag tycker det låter så jävla fult. Och jag brukar faktist säga till dom som säger ordet Utgång att det låter extremt fult. Utgång menas med Fest. Men en utgång kan ju även vara att gå ut från dörren, Utgång var ordet. Tycker inte ni det låter fult? Vad är grejen lixom? Säg bara nu blire fest. Idioterna som kom på det säger säkert ingång när dom ska på hemma fest hahah! n00bs


Playstation 3 var inte så kul.

Igentligen så ville jag vänta tills jag hade fått min 42tums Led Lcd fullHD tv. Men kunde inte vänta så fick köra på mosters skrutt tv. Det är en tjockis tv. Men nu ångrar jag mig att jag gjorde det. Visst det kommer bli bättre när min nya tv kommer, men känslan kommer ej vara detsamma. Det som är plus med Ps3 är BluRay och att man kan surfa på den. Men det bästa av allt är att Final Fantasy XIII släpps i Mars 2010 :) Puss på den..






;)


Ska testa mitt Ps3 nu.

Ska koppla in Playstation 3 nu, och testa ett spel. Puss


5 människor på utelistan.



1. Amir Tjockruti (tjockbloggen.com)
2. Meralen Tasbascken (fulest.se/mtabascken)
3. Ankica Matanović (Boka upp mig / Utelistan)
4. Anna Lindh (himmelriket.nu)
5. Anna Anka (Gillar stekt Anka på Planka.

Skriv till mig om du ej fattar stupid asses ([email protected])


Vart fan är farmen?



Kan man inte spela den här farmville på mobilen eller? Har letat i säkert en timme men hittar ingenting, den som vet hur man gör kan maila mig nu på dirren, [email protected] tack för hjälpen raring ;)

Living the n00b life?

Hon tror alla vet vem hon är, Jag kan svara att 0,1 % vet vem hon är. Hon kanske var poppis i Baren, Men baren är bortglömt. Hon säger nog till alla aaa jag var med i Baren, det är jag som är Meraall dont you recognize me? Folk svarar väll ja, men sanningen är nog den att dom glömt. Säger man Big Brother och Linda Rosing så vet man. Skillnad för Meralen kommer aldrig bli en kändis bara en mediakåt människa som vill synas hon allt och alla.. Hahaha. One day in a n00bs life ;) Bo i Hanige? Det är väll andå inte High life på den?


Titta jag är med i Farmville



Jag tror jag fattar hur man gör, men är ej säker. Men detta ska nog gå bra, jag är ju bäst :)

Nemen T-o-m-i-c vad köpte jag med mig hem idag?


Jo ett Playstation 3 ;) Så kul...

Sola på Meddo! Där jag solar.

Meddo, Solariet som håller sin kvalitet och byter rör konternuerligt. Jag solar alltid på Meddo på Årstaberg och använder det lyxigaste solariet Luxura X7 Bling. Reggar du dig på Meddo, så får du 100kronor att sola för, helt gratis. Beställ gärna till hela familjen och ta korten och sola för dig själv. Meddo finns i Årstaberg, Kungsholmen och vid infra city. Så dett gäller ej för bönder som bor utanför i Stockholm. Tryck på bilden under :)



Helt gratis och som sagt så får du 100kronor att sola för, underbart? Javisst.

Bevis på att jag solar på Meddo ;)


Drag me to hell baby!

Fyfan vilken bra film. Tråkigt nog så berättade min mamma och storebror hur slutet blev när dom såg den i Juli. I know jag är fett seg på att se filmer och att gå på bio. Men nu när jag såg filmen med min moster, så ångrade jag att jag inte gick på bio. Filmen skrämde mig hela tiden, vissa saker var lite för överdrivande som den svarta geten, Dom kunde gjöra den lite mer verklighetstrogen.


Jenni skrattattack :)


Jag fick faktist G på denna i 9:an.

Until Proven Guilty
This is a book by Nigel Hilton.


Nathan is 14 years old and he lives with his father, mother and his younger sister. One day when Nathan and his father is looking on a movie on TV. They hear knocking on their door ! The dad opens the door.


Dad asked Nathan if he could make some tea to the coops. They asked Nathans dad what he was doing on that night the girl was killed. The Only thing dads say was that he and Nathan were out and fishing. Nathan told the same thing, after the police was gone, dads told him to go to bed, and it was late.


The next they, Dad says to Nathan. I lied for the police, In fact I know the girl , She was lifting in the car with me , She wanted me to drive her to a place, I didn’t do something with the girl . Dad promise that he going to say that to the police, that he know the girl and he driving she to a place,


Dads going to prison. Nathan and the mom were so up said about dad was in prison. Nathan knows that that hasn’t killed the girl. He remembers a white van with a blue thing on the back of the van.


Nathan was out and looks for the van. Many Many days, he couldn’t se it. One day when he riding on his bike home. He saw a white van with a blue print of the back. Maybe it was that. Nathan told the lawyer that. And to the end its shows that it was Nathans best friends father who killed the girl. And Nathans father was free!


I think Nathan was a tuff guy! He wouldn’t give up, because he was searching for the white van many days. Dad was honest, He told the true to the police, not first, But next day the real true came out from him.


This book has a criminal story. And I like it, it was easy reading! The text was not difficult.
This is a book you must read !



Gamla Dokument från Skoltiden..

Tänk er att leva i en dröm.

Att leva i en dröm, En dröm utan bekymmer, där du lever helt problem fritt. Vore inte det underbart?

I drömmen händer det bara saker som du vill ska hända, Inga bråk, inget tjafs, inget negativt!

Du har pengar, oändligt med pengar, så du behöver aldrig vara oroad att du inte har några pengar!

Du umgås bara med dina riktiga "vänner", alla falska vänner sollas bort automatiskt!

I din dröm så får du även resa vart du vill och även när du vill i livet! Ditt liv är oändligt!

Men nu till frågan! Skulle du bli 100% lycklig av att leva ett drömliv?

Att kämpa för att få något är en underbar känsla när du väl har det du vill ha!

Att få vad du vill ha eller kunna köpa allt du vill ha, kommer aldrig tillfredställa den känslan! Hur ska du kunna få uppleva den då? Du kommer aldrig få uppleva den med ett drömliv!

Så tänk på frågan om du någongång får den. "Vill du leva ett drömliv?"

Kommer ditt liv bli så perfekt som du tror med ett drömliv?

Jag skulle aldrig vilja leva ett drömliv!

Jag har det underbart bra som jag har det idag! Jag kämpar för dom sakerna jag vill ha i livet, och jag kan själv känna av, vilka människor som står mig nära och vilka som är falska!

Jag är en människa som älskar att filosofera omkring tankar och funderingar!

Att själv få reflektera över mina egna beteenden och tankar.


Den där jävla Anna Anka.


Hon har stått med på Aftonbladet varje dag sedan programet Svenska Hollywod kvinnor eller vad fan det där programet hette. Seriöst man mår ju illa av att se den dära friterade ankhjärnan. Hon är inkompototent. Hon kan ta sitt perfektion och köra upp det i ärsle. Och nu när hon har fått publicitet så måste hon väll antagkligen komma på nya grejer att berätta för media. Usch blir irriterad. Akta dig Anka för snart beställer jag en sprängd Anka på Resturagen. Lite tragiskt men vad fan!


Canada Goose:s nya satsning, Hund mössa :)

Vad tycker ni? Snygg eller? Neeej!


Vilken film?


Lulz

Jenni och jag sitter inne på playahead vid olika datorer..

Jen : Aoo de stog Tomictomi uppdaterade sin profil där uppe

Jag: palla de gjorde jag inte alls jag ska stämma playahead!

Jen : HAHHAHAHAHHAHA


Mobilt Bredband, Kvalitet snack!

Kan du mobilt bredband, så vet du vad du ska abonnera på! Jag har Bredband/Mobilt från Bredbandsbolaget/Telenor. Dom håller vad dom lovar, 99% strulfritt. Får du problem så hjälper dom dig på stört.

Är du storsurfare ska du inte välja Tele2, Tre, Telia eller något annat Mobiltbredband, Du ska välja Bredbandsbolaget/Telenor. Jo varför? Därför du får obegränsad surf för 199kr i månaden, är du kund hos Bredbandsbolaget får du mobiltbredband för 100kr månaden. Med de andra mobila sätter dom en gräns på tex. 5gb i månaden det innebär då alltså att du får en line att hålla dig till per månad. Överskrider du då gränsen får du betala extra pengar, och det kommer dra iväg. Med andra ord kan man säga att du får kvalitet och bra användning av Bredbandsbolaget/Telenors mobilabredband.

Hemma oss oss så kör vi bara med Bredbandsbolaget. Tv/Internet/Datorer/MobiltBredband. Slutsamman kan gå på några hundringar extra än tex. Comhem, men Comhem är ju helt hopplösa och dålig service och allt. Men eftersom vi vet att Bredbandsbolaget är bra så kör vi på det, och det tycker jag ni med borde göra.


Mammas & mitt mobilabredband, båda från Telenor, Dock olika design på modulen.

Sammanlagda räkning per månad är.

*Tv: Bredbandsbolaget Guld (60kanaler) = 299mån;-
*Bredband: (100) = 250mån;-
*Dator + Mobiltbredband: x2 = 500mån;-
*Tv motagare: Trådlös 70mån;-
**Sammanlagda summa per månad: 1119mån;-

Tankeställare till er. Skulle ni vara villiga att betala en/flera hundringar extra för att få kvalitet för era abonnemang/Strulfritt? Eller skulle ni gå på dom billigare grejerna som Tele2/Tre där det är mycket problem? Skicka gärna in era åsikter om ni nu har några till [email protected] =)

Oh we love päls <3 & Dun..

Den 16 November. Så har jag och Jenni bestämmt att shoppa för 5siffriga belopp. Både hon och jag. Min mamma ska även med, Hon vill ha en Goose. Även jag och Jenni ska köpa Goose, För mig blir det en Brun eller Svart Fleet Bomber. Jenni vill ha en Röd Goose. Kortet kommer Swishas hit och dit. Men det är det värt. We love djurplåger! dun och päls <3


Analysring av Kissie Alexandra Nilsson.



Oranga Pilen: Även världens snyggaste enligt herself har dolda finnar täckta av en massa foundation, Kissie lider av acne fast hon själv värkar förneka det hela, eftersom det inte är bra för hennes image?

Gula Pilen: Världens snyggste enligt herself har dubbelhaka, Det tycker jag är ett mänskligt tecken, Vem har inte dubbelhaka och dallrande fett i ansiktet.

Gröna Pilen: Kolla under näsan, är det en skugga eller vad? Det ser hemskt ut, eller kan det vara en sminkmissning? Spekulera nu era musslor :)

Lila Pilen: Näsan är det första jag reagerar på när jag ser Kissie.

Blå Pilen: Solarie färg? Kissie som hela tiden snackar att det är ful att va blek, så är hon själv det! Vem var det som solade solarie? Kanske hon bara solar sin mutta.

Tack för bilden Anonym, men fattar inte vad kokain missen kom ifrån, den fanns inte på videon! Allt detta visar på att Kissie är mänsklig och inte någon speciell skönhet... Funderingar? kontakta mig på [email protected]


Min mamma undrar?

Varför, Jag fick mer grejer än henne. Är det så konstigt när det är jag som är Kung?


Glammigt? Nej, Gott? Ja.

Sen vår Mikro som vi har hemma har gått sönder så orkar jag inte äta! Det är så drygt och steka maten, Men vi ska köpa ny snart ;), Det blir lätt att man tar med sig mat hem, Nu ska jag äta donken food, Skriver lite senare ikväll raring, Have it your way!


Temperature (Hot&Cold)

Fick hem lite prylar av http://roligaprylar.se . Bland annat så fick jag en cool grej där man kan sätta på en grej på handfatet, duschen med mera, När det är varmt lyser en röd lampa när det är kallt vatten så blir det blått. Mycket cool grej, den tackar vi för haha..




 
Ursäkta vår smutsiga disk haha! Men vare inte ballt?
Besök även deras leksaks blogg ;) http://leksak.nu


Nu har jag fastställt mina röstningar :)


Jag tycker Linn Herbertssons blogg är bra, inte för att hon skriver något speciellt som tilltalar mig, men av dom 3 så gillar jag hennes blogg mer.


Katrin utan tvekan, Jag älskar den kvinnan, hon har alla citat, kommententar och är otroligt kvick på att säga sitt. Hon är verkligen grymm, Ser upp till henne :)


Av dessa 4 så tycker jag Pernilla har bästa kändisbloggen, jag har slutat läst den i några månader, kanske ska börja läsa den igen, Eller har hon slutat?


Hem inredning inspirerar mig mest.. Husmusen har en skit bra blogg om man vill hämta inspiration för design med mera ;) Hejja musen..


Alla 4 tycker jag är skit. Nils har skrivit illa om mig så han kan ta sig i ärslet och Hejja Calle.


Kling my Bells Kling my Bells.


Jag tycker faktist hon Nevariepa eller vad fan det står, men hon skrev till mig att hon hoppas att jag blir anmäld så hon kan ju ta sig i ärslet och suga hästballe. Hejja den med gröna ok grejen..


Det var svårt att välja men jag väljer att rösta på Hibbs, för hennes blogg gillar mest..

Riverside, Fyfan vilken flopp..

Någon mer som sett den nya serien Riverside? Det är någon del av Andra Avenyn stog det. Eftersom jag gillar Andra Avenyn så tänkte jag att Riverside skulle vara bra. Men icke, 2 av de såkallade skådespelarna sög ju enormt. (kolla på bilden så får ni se vilka 2 jag menade) Jonas Bane var den enda som man kan se att han gör bra ifrån sig ordentligt. Riverside handlar om en ungdom som snattar, en ungdom som är vampyr och bög, en tjockis som har diabetes? Och vad är poängen i hela serien?



Tryck här om du vill se det keffa avsnittet i HD


Bloggkommandoran uppmanar till bråk!

Miabordell.Se


Jag kanske är ung, men dom kan ju faktist förklara sig lite bättre! "Den som förnekar det mest är den som är allra djupast nere i skiten" Vad fan snackar dom om? Eller vad snackar hon om, det är hon Mia som är den onda! Hon som heter Anna Maria är det fina snälla brunetten. jag tycker hon är bra.. Fick lite ångest när jag skriver att båda är skit när det är den blåsta blondinen som är knas. aja nu vet ni det :) jag skulle kunna ge dom en länk om den där Mia inte var med i bilden ;) Haha. Nu sätter jag den andra i press ^^ haha..

Every day create your history


Jag lyckads ta bild på Poom Poom :)


Som gamla kärringar...

Sitter vi nu och äter kyckling med bulgur. Vi gamar. Vi är som ett gamalt par. Tjafsar, skvallrar, diskuterar, klagar, skrattar, är det kärringlivet det?


Godnatt tror jag ;)

Nu har vi sett klart Omen, Trodde det skulle vara den ny inspelade versionen, men det var det ju inte, det var den gamla. Musiken förstörde hela skiten, men det är iallafall en bra film.. Nu ligger jag i sängen och Jenni snorklar brevid. Vi ska upp om en timme och gå ut med hunden. Hoppas bara vi vaknar, annars lär vi nog vakna av en äcklig stank i lägenheten :(


Nu blir det Chillnani!

Jag och Jenni, har nyss vart och hämtat China mat take away, och köpt namn namn så nu blir det chill framför tvn och god mat. ha en bra kväll, vi hörs senare ;)


Jag tror vi kan klara det.

Nu har vi landat. Jag och Jenni ska klara en hel dag med vovven PoomPoom. Vi har nyss chekat placet och har köpt cigg, senare ska vi gå och köpa pizza och gott gott för kvällen.


20 år gammal Mac....


Piano, jag kan faktist spela ;) Kanske spelar in en video..


Kompisar ;)


Vart får ni luften ifrån era Bloggtanter?

Sitter nu i bilen med Jenni. Vi ska passa hunden över natten. Bloggkommenttanterna skriver att jag gillar mogna äldre tanter. Vad e deras problem, såg dom inte att jag skrev att jag gillar hennes roll i serien. Är dom störda eller?

 


Im lost in this song!

Älskar när artisterna tar intsiativ till att driva med andra kändisar. Och Eminem var skiiit länge sedan jag lyssnade på. Så nu har han kommit med en ny låt som är så jävla skön.. + har du tråkigt så kan du ju föröka att tävla med någon och se vem som kommer på mest kändisar som han driver om. Skiit kul!


Underbar start på VMA

Madonnas tal om Michael fick mig att få tårar. Direkt när det blev thriller dans tributen så lös jag upp och försökte få med bästisen Jenni i sången (Jag e hemma hos henne). Sen blev det en stor besvikelse när Smooth Criminal kom och när dom skulle lägga säg mot marken men ändå stå )ni vet nog vad jag menar) men en av männen failade hårt. Jag och Jenni garvade åt Lady Gagas fulhet. Hon är så jävla ful, finns det någon fulare än henne? Hahaha. Iallafall, men nu orkar jag inte kolla mer....

Ursäkta bilderna, mobil kamera you know!




Steven & Jenni var gör ni på The Brigde, Usch!!



1. Det är inte okej!
2. För mycket "äckliga brats"
3. Falskspel.
4. För mycket jobbiga ungdommar!


Kissie: Hon var ju rätt söt på denna bild ;)


Efrem - Billie Jean - Klubben i Högdalen (Engelbrekts)

Efrem var grym, Synd bara att han gjorde så bre ifrån sig på den där jävla skit klubben som jag jiddra med vakten på! Det är Jenni som låter som en kråka i slutet ;)


Shut the fuck up and fuck me!

Många vet väll om att jag älskar Sex and the city? Och Samantha är min favorit och jag verkligen älskar hennes roll i serien/filmen. Som rubriken på detta inlägg! Jag har ju den där SATC boxen, och jag har ett favorit avsnitt, men kan inte hitta den.. Det är det avsnittet när Miranda blir rädd för katten och låser in den! Lyser det någon lampa i erat huvud? Jag vill veta vilken sesong och vilken disk den ligger på! Jag hittar den inte, och orkar inte spola igenom varenda jävla skiva för att hitta den! Så om någon vet kan ni väll maila mig på [email protected] den första som mailar med svaret ska få en gåva ;) Sätt igång :)


Längtan <3

Behöver jag säga mer?


http://www.thisisittickets.com/


Nu ska jag göra er Avundsjuka! :)

Att tjäna stora summor på sin blogg är inte lätt! Men med dom rätta taktikerna så går det igenom och du måste spela alla kort rätt. Jag har nu inlett ett sammarbete med min blogg. (Min statistik har höjts och min provision på pengar kommer inte understiga 1000 kronor per dag! Jag är 17 och tjänar nu minst 1000kr per dag, det är en rejäl summa, som ni jätte gärna skulle vilja göra va? Lycka till raringar men jag tror inte det kommer hända ;) Om ni inte spelar på en spelsajt och vinner en massa pengar (denna sida om ni har tur) Minst 1000 kr per dag blir en månadslön på minst 30000kr. Förstår ni den? Jag är lycklig lottad, att ha en skit blogg och tjäna pengar på den :) I know you want to be me...



Här på bilden under 3 dagar sen jag startade detta samarbete. Har jag då tjänat in 4826kronor. Där det står 0.00 menas med ordervärde och det blir alltid noll. Toppen right?


Helvetes nattklubbs vakt (om man kan kalla dig det)

Allting startar med att jag möter 2 vänner. Efstatia och Efram, Dom vill ha med mig, Steven och Jenni till Helenelund, där dom hade karioke kväll på en pub. Så vi drog dit. Väl framme så visade det sig att det var fett tråkigt så vi drog till Högdalen, i bilen så satt vi och småhinkade. Vi drog till Engelbrekts nattklubb som ligger mitt i centrum i Högdalen. Allt var chill vi drack lite, dansade lite och sedan så skulle Efram dansa till Billie Jean, så vi drog ut och rökte snabbt, Efstatia, Jenni, Steven och Jag. Vi går till bilen, dricker snabbt en vodka med sprite. Jenni springer iväg före. När vi andra går mot entreen så står vakten och säger....



Tyvärr tjejen, du kan inte komma in, du är för berusad. Då öppnas min käft för att försvara min bästis Jenni. Jag säger " men herregud driver du med oss eller? Vi var bara och tog en cigg vid bilen, hon har sin jacka och väska därnere, låt oss hämta den fan! Han tittar då på Efstatia och säger att hon kan gå in. Jag säger igen till honom " hon har sin jacka och väska där nere! Han säger då till mig, dina vänner kan gå in, men inte du. Sen när jag säger att han ska bli uthängd på min blogg, då frågar han mig om jag hotar honom. Jag drar iväg och skriker jävla horunge, din jävla idiot, ta dig i ärslet din fitta... Jag möter ett par tjejer som säger att dom hatar den vakten också, han gör allt för att irritera folk.. Dom berättade även att vakten slog ner hennes bror. Vilken jävla vakt.... Av ren dumhet ringde jag Polisen och sa att vakten diskriminerar serber. Hon svarade att hon inte kunde göra något åt det. Hahahahha...



Aldrig mer att jag ska till den där jävla klubben, tråkigt nog så har dom en grym DJ varje lördag som vet vad folk gillar för musik. Förutom den där jävla Lady Gaga - Poker face :)


Horfitt kuks vakt jäveö helvete!

Fyfam vad jag är irriterad nu! berättart mer när jag vaknar mirogmn...1


PANIK..

VART HAR JAG LAGT MOBILEN??


Ändrade planer.

Idag ska jag och bästisen klunka järnet. Vodka flaskan fram ;)


Alkohol veckan är slut.

Istället för att dra på fest/klubba, så ska jag tillbringa en kväll med Sushi och en film med min älskling ;) Hoppas ni får en mycket trevlig och underbar kväll, Puss Puss :)


Confessions Of A Shopaholic

Jag ligger ganska så mycket efter med att se nya filmer, Men igår så såg jag filmen, Confessions Of A Shopaholic och jag tyckte filmen var jätte bra haha, Jag kan känna igen mig lite i filmen, för nu när jag själv har fått kredit blir det lättare att man köper saker när man inte ens har pengar, men igentligen vem bryr sig? Jag fastnade för låten med Kat Deluna - Calling you. Den är skit bra oh kommer spela den några dagar framöver ;)




Min tattoo ;)

Jag lovade ju er att visa min tattoo ;)
Här är en bild på den, det var svårt att fota den med webbkameran på bärbara :)

Det står Familija som betyder, Familjen på Serbiska..!!


Jag och mamma nördar ;)

Vi sitter båda på ballen och röker cigg, dricker kaffe, och sitter med datorerna ;) Vi båda har mobilt bredband så det är chill eftersom det trådlösa räcker inte ut till ballen ;) Vi lär väll sitta här i några timmar till om ingen av resten av familjen säger till oss.. ;)


Aida: Trouble in the store :@



Det finns dom som inte tar mig för givet ;)

Ett fint tecken ;) <3


beroende mini datorer.

Först fick jag en mini pc från Acer, och nu har mamma en, snacka om Wannabe.



Båda datorerna är lika, Vi får märka dom*!


Busskontrollanten på bussen :)


50 kronor i Bonus genom mig!

OnlineBingo är en av Sveriges och Nordens bästa spelsajter Online, med storta vinstchanser kan du tjäna stora summor pengar. Jag har vart medlem sedan 2008 i början av året och tjänat flera tusen kronor. Just nu om du aktiverar ditt konto via min länk så ger dom dig 50 kronor i bonus helt gratis, du kan välja flera olika spel allt från Spin till poker. Allt gratis, sedan så kan du välja att göra en insättning och har du gjort det via mig så fördubblar dom din insättning. Så med andra ord bli medlem på Onlinebingo.Se


Tryck på bilden för att registrera dig på OnlineBingo (helt gratis)


Jag tycker det är underhållande ;)

De här Fjortisfesterna är riktigt underhållande. Då menar jag att kolla på bilderna, Jag skulle inte vilja beblanda mig i det sällskapet. Fjortisar som tror dom är något som går i Bh och hotpants, Det är lite att skämma ut sig. Visst det är deras val, men när dom växer upp från det stadiet så kommer dom själva att insee att det bara är att göra bort sig. Fick dessa bilder från en kompis och vet ej om bilderna är copyright skyddade, Så om du har tagit bilderna maila mig källan. Puss raring ;)


Iphone jävel.

Jag och Tettan försöker fixa Iphone jäveln. Tettan blev typ överlycklig när jag lyckades återställa skiten. Sen när allt är igång så står det på Itunes att Sim kortet inte funkar. Vi testar olika kort, och inget funkar (vad fan ska man göra?) Någon som vet?  Maila mig tack! Tillslut var det dags att ge upp. Iphonen startar inte ens, det blir bara ett vitt äpple på skärmen. Vilket jävla liv.



Blixten dödade tupacs ögon :(


Bye Bye Comments (forever)

Tack baby för att du hjälpte mig. Nu slipper jag äntligen era jävla kommentarer. Iofersig så brukar jag inte läsa kommentarerna, vissa har jag sett och dom är gulliga. Ska bli så skönt med en kommentars fri blogg ;) Som jag sagt innan, kan fortsätta säga det, vad du tycker och katten skiter lägger jag i samma låda ;) Om ni vill mig något kan ni maila mig till kontakt(at)tomictomi.se , Puss raring ;)


Usch Twiii.

Falska utnytjar människor kan dra åt helvete. Det ska passa er bara va! Its not my loss Bitch. Jag klarar mig utan er. Resten av folket, wanna get some details? Vi gör det det jobbigt för dom odrägliga människorna ;)

Käften raring och stay tuned ;)


Jag fattar verkligen inte detta!!



Att va muslim och vara med på Pride vad är grejen? Jag hade hyllat denna tjej om hon tog av sig slöjan också. Att hon var med under pride säger mig ingenting. Om hon hade vart där och kom från Iran skulle hon då bli dödad direkt då eller? Snälla förklarar för mig vad grejen med denna bild och dens betydelse är!

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Jag måste kunna tänka själv!

Jag: Mamma shopping bree!
Mamma: Max 3000 idag....
Jag: Snålt.
Mamma: Igår beställde du en ny (Tv, Iphone med abbonemang, kläder och en andra massa små saker) Och vem tror du får betala dom grejerna?
Jag: Du har rätt mammsen...



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Motsvarigheten till Spotify (Voddler)

Fick nyss ett mail där jag blev inbjuden till Voddler. Fick även en massa invites, men om ni känner mig rätt, så kommer jag inte lotta ut. På Voddler streamar man filmer, Gud vad roligt!!



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Är detta ett skämt eller?

Jag skulle vilja ta en cigarette och bränna upp Fredrik Söderhielm med den. Vem fan är han som vill att livsmedelsbutiker ska sluta sälja cigg. Räcker det inte med att höja ciggpriset hela tiden. Stör sig människor (icke rökare) på att att de säljer cigg eller, vad fan berör det dom? Om dom inte röker behöver dom inte bry sig om dom säljer cigg. Det är som att jag skulle säga sluta sälj läsk i butikerna. Läsk är onyttigt och det är ciggen också, men någonstans så måste man hitta en jämn balans. Att ta bort ciggen är årets onödigaste sak jag hört.
Läs mer här.



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Är detta bra klubbmusik?

Jag tycker det är tabu att spela. Lady Gaga - Poker Face på klubb.
Detta är ett allvarligt problem, Jag ska kräva pengarna tillbaka från klubben jag betalade inträde till! Javla idioti, ni fattar väll själv att LadyAga inte går att spela på en klubb?



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


det är inte kul när Fb inte funkar.

man blir ledsen, och får tåren i ögat.... jag failar även grovt med Svenska språket..



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Luxary!

Fick en Gucci parfym av min faster. Den luktar underbart gott. Min nya favorit. Varför är det bara dom dyra parfymerna som luktar gott? (Gant, Dior, Gucci, Hypnose) Jag kör bara på classy parfymer, palla med lågbudget när ma har pengar lixom, eller hur raringar? You wish you have my life ;)


Flaksan ser typ lite Dirty ut ;)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Jag har beställt en Iphone!

Jag vill tacka min mamma som tog abbonemanget åt mig. ;) Mum your the best.
Ni kan ha era skruttiga Mobiler medans jag har ny fräsch Iphone ;)
Tro ej att jag kommer ha 3, min kompis hjälper mig med ett lur simkort som gör att jag
kan ha combiq, puss på den ;)


(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Jag är sugen!


Jag är jävligt sugen om jag säger så! Det vore så jävla nice och ha den där Iphone. Jag ska nu beställa ;) se priset fett billigt. Skriver sen efter jag har beställt den ;) Puss raring ;)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

O sheet.

Tettan visade mig en sak hemma hos henne igår. En bild på mig när jag var liten skit. Så fult foto. Hon säger att jag gett henne det fotot. Men det har jag svårt att tro, när skulle det ha skett? Jag kommer ihåg, att någon färgade mitt hår med blont skit och jag gick typ i 2:an eller någonting. Oherregud...


Fy fan vad ful... HEMSKT.. Troll förfan :(

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

3 bilder ;)

Godmorgon. Har bara sovit några timmar, skulle vilja sova mer, men jag kan inte, vet inte varför. Chillar nu vid datan ska snart ta en cigg och sedan så är dagens planer, träffa pappa med Jenni och äta på resturang senare, kanske även blir take away frn donken, USCH?


2 balla syrror ;)


tupac jätte trött :(


Jen, Tom, Tett ;)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Tattoo klar ;)

Imorgon ska ni få se ;) Jag är skiiiit trött nu, ska lägga mig så jag vaknar imorgon, ska ut och äta med min pappa och Jenni. Shuue! Godnatt :)


Tupac drar ner Danijela ahhaahh ;)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Idag är det min tur att tatuera sig ;)

Jag vill ha en tatuering, och idag ska jhag göra en hos Tettan. Igentligen tycker jag det är ganska så meningslöst att göra en tatuering. Men jag tycker det är helt okej att göra en tatuering som symboliserar något. Den jag ska göra är ett kinesisktecken för familj, på min handled. Min mamma gjorde en tatuering där hon skrev in alla hennes barns första namn dvs (RTDGH) skitsnyggt blev det. Få se nu om min blir lika snygg ;)



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Bilder från igår.

Igår så var min mamma och tatuerade sig. Åt sushi. Jag drog och träffade min pappa och åkte till min faster och hälsade på och träffade även mina 2 kusiner. Åt lite mat, sen drog jag med Andrea, Steven och Jenni och hinkade lite i Tanto, sen drog vi till Haga pub och drack lite med Hami och Markus som fyllde år, Grattis ;)



?

Min bästis tupac.


tupac


tupac igen ;)


Tatu grejer ;)


Tettan håller på tatuera min mamma :)


tettan och tupc ;)


Mina kusiner Nataša & Natalia <3


Min fasters handfat, ge mig ;)


Här gick det vilt till, Steven, Hami, Andrea, Markus ;)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Det snurrar lite.

Nu har jag äntligen vaknat. Mitt huvud funkar inte som det ska. Det snurrar lite. Jag ska nu gå och ta en dusch och sen så ska jag äta frulle och sen vet jag inte. Ta itu med problem låter som en mycket bra ide. Förresten vet ni vad krigsljudet är? Det är när dom kör ut signaler en gång i mpnaden. Jag lyckades filma det ;) Det är fett irriterande, dom kör nte en gång utan minst 15 gånger..



Skriver senare ordentligt. Hejs..

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Beslutångest.

Jenni vill till Täby. Jag vill till Kista.
Jenni vill ha en Chai Latte, Jag vill ha en Is Chai.
Jenni vill till Gina Tricot, Jag vill till Team Sportia.
Jenni vill till Donken, Jag vill till Sushi Baren.
Jenni vill ha klackar, Jag vill ha gympadojer.
Jenni har Visa kort. Jag har Mastercard.
Jenni vill ha Marlboro, Jag vill ha Prince.
Jenni vill ha Virre, Jag vill ha vodka.
Jenni vill ta bussen, Jag vill ta tuben.
Jenni har remsa, Jag har busskort.
Jenni har Viewty, Jag har Cookie.
Jenni är fattig jag är Rik.
Jenni vill ha Virre, Jag vill ha vodka.


Vi är bästisar men ändå fett olika, ibland går det inte att umgås.
Kista eller täby? Ni bestämmer raringar :)


Mitt hår ? :S

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Detta visste ni inte om mig.

För kanske 6 år sedan, så trodde jag och en kompis (Jesper) att vi kunde snorta socker. Vi tog en massa socker och la upp en line, och drog in hårt genom näsan. Vi innbilade oss att vi blev höga. Det hela slutade med att vi blev "beroende" av det. Vi insåg ganska fort att det bara var skit. Socker likxom? hallllåå!

Nu håller vi oss bara till det riktiga ;)



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Nu ska jag ;)

Nu åker jag till centralen. Ska ragga upp en SugarMama eller en SugarDaddy, Jag behöver massa saker och det skulle sitta bra med de personerna nu ;) Vad kan man ge dom i gentjänst? Ja gissa det ni, era åsikter skiter jag i. Hora ut sig är ett bra sätt att marknadsföra sig på ;) Puss darling.

We Party on the top till we drop, remeber the wine is mine.



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Dags för er att få spekulera ;)


Jag får ofta en massa idiotiska frågor. Jag besvarar inga för allt är bara idioti, Jag ska ge er några saker att fundera på! En del saker stämmer en del stämmer inte, Eftersom ni drar egna slutsatser så ger jag er nu chansen att dra era slutsatser. Tänk logiskt.

1. Jag säger att jag bara är 17, Hur kan jag då klubba och grejer, hallå det är 18 års gräns. Det här med att jag är 17 stämmer nog inte, Jag är nog trots  allt 18+ Vad tror ni?

2.
Jag umgås bara med tjejer. Hallå jag måste ju lixom vara bög. Vem umgås annars bara med tjejer det är ju lite som Amir (gaybloggen) Han är bög och umgås mest med tjejer, Vad tror ni?

3.
Jag snor mina vänners citat, kommentarer, utalanden och sedan så påstår jag att det är jag som kom på det. Eftersom jag har mer vänner än vad någon av er har, och dom tror på mig, Vad tror ni?

4.
Några bloggläsare satt nära mig på bussen, det går en Kines förbi och jag pratar med en kompis i telefon sen råkade jag säga TjingTjong. Sen dess så startades ryktet att jag hatar Kinese. Vad tror ni?

Vem vet sanningen? Du eller Jag?
Ni kan bara spekulera och dra era egna slutsater.

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Gud vad jag stör mig på den där Blondinbella.

Hon beteer sig som en gamal tant, ofta en 18 årig tjej går med baddräkt. Det är som att jag skulle bada i Speedos. Det är fruktansvärt fult. Henns ålder passar verkligen inte i den där dräckten. Okej när hon blir en 50+are. Hemskt, så lillgamla Bella. Sluta upp med kärringfasonerna tack ;) För någonstans så måste ni väll ändå hålla med om att det skulle inte passa en 80 årig kärring att visa sig i Bikini därför använder dom badräckt för att dölja sina bristningar och russinhud till mage ;)



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Mamma ska få lite space här i bloggen ;)

Mamma viskar: Kryssning i slutet av månaden.
Jag: Vad kul, med vem?
Mamma: Jag och Lotta!
Mamma: Vill du med?
Jag: Kul för mig och gå med 2 gamlingar.
Jag: Jag följer om Jenni kan följa med.
Mamma: Men jag vill absolut inte ha något supande på båten.
Jag: Nej absolut inte (a)
Jag skriker: Shuuuuu, TAXFREE OCH KLUBBA!
Mamma: OMG JESUS.


Gangsta! :)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Klubben trash..

Igår var vi på någon klubb i Högdalen eller var det Hagsätra?
Båda ställerna ligger åthelvete. Ligger det ens i Stockholm, vad vet jag! haha. Stället var väll ganska okej, förutom att bartendern inte kunde föra sitt jobb, hallå jag beställde en Malibu breeze och fick någon Spritedrink. Jag sa till honom 500x att han gör fel. Men han sa nej det gör jag inte. Sen sa jag till honom annanasen då? Då lös det en lampa ovanför hans huvud. Beställer man en drink och får någonannan blir man ju lack, men tillslut fick jag det jag ville :)



Fixa bättre musik vadfan!!


Trash? :)

Inga bilder på mig tyvärr, jag såg för hemsk och ful ut.. Hoppas det inte fanns fotografer där!

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Titta vad jag fick med mig hem igår!

I got Skills. Då slipper jag nu köpa en ny vinterjacka ;)
Vems den är bryr jag mig inte om.. Shu?



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Drar nu ;)

Drar ut nu med Jenni. Jenni håller vad hon säger som vissa andra inte kan göra! Fett synd när förtroendet rasar för "dom" "den" männis(an)orna. Men men nu ska vi inte tänka negativt utan vi ska tänka positvit, Det gäller att fatta läget och hinka sööönder sig. Pyss raring vi hörs imorgon m8ge.




(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Snabbsms ;)




(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Mer bilder från grönan!

Jag var bara 2 gånger på Gröna Lund i år. Och det var lika roligt som alltid. Fasst det fanns extremt roliga saker som hände. *Jag och Tanya ska åka vilda musen när det står en 80 årig tant som stog bakom oss och skulle åka. När vi åkt klart så svimmade hon nästan, jag tror trycket gjorde att hon inte pallade efter. *Alcazar uppträdde på sommarkrysset, dom var så jävla bra. *En kärring blev irriterad på mig för att jag blåste rök i hennes ansikte. * Korten man kan köpa efter Berg och Dalbanan. Jag kollade på kortet och det blev verkligen skitfult, så jag ville inte lägga en massa onödiga pengar på fula kort så jag fotade med kameran och kärringen som sålde fotona sa till mig att så får man inte göra. Ja sa att hon var hemsk, hon kontrade med att jag hade rätt, sen sa jag Bitterfitta till henne ;) *Insane var det roligaste jag någonsin åkte, eller först så kommer kanonen på Liseberg ;).. Här kommer lite mer bilder från Grönan med Tanya, Vet ej om jag redan publicerat dom!


Random människor på Insane.


The Sims bilen, lol..


Alcazar ;)


Jävla grönsak fan, fett läskig..


Lol..


Pasta!


:)


Månsan, fett störd människa det där!


Skevtroll, jag ser hemsk ut!

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Lady Gaga har snopp..

Hahaha, det är bara en liten penisbit som hänger.
Hon har ju alltid vart fett skumm den där Gaga och nu säger hon till tidningen att hon har en liten snopp? Jag fattar verkligen ingenting. Är hon hermafrodit eller? Skön den där människan är asså! Erkänn att hon ser lite ut av att vara transa elle se ut som en. Hahaha.
http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1694428/lady-gaga-det-ar-bara-en-liten-penisbit



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Pump it up!

Ingen verkar vilja träffa mig!
Nu på morgonen var det typ planerat att jag skulle dra med in moster in till stan och anmärka på fula människor men så blev det inte av, eftersom min storebror har mit Busskort, som jag gärna vill ha på momangen. Så läser du detta broder? Yalla kom fort och lämna det! Idag ska jag bara chilla hemma och vänta på fest fram emot kvällen ;) hörs snart nä jag vet vad jag ska skriva raring ;)



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Hahah..



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Visste ni detta?

Jag har bara 3 favorit filmer, varutav en som jag kan se på hur mycket jag vill, Jag kan titta på filmen 4 gånger på en dag om jag känner för det. Filmen är grymt bra, sorglig på ett sätt. Smart och fin. I really like the movie "Exorcist II - The Heretic". Linda Blair som spelar Regan är en av världens bästa skådespelerska.


Ska vi dejta? Då ser vi fan filmen ;)



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Han nämnde det jag precis skulle skriva!

How! Skönt att jag nu slapp skriva det. Men det finns mer. And i know it ;) Jag går bara till min källa som vet allt. Amir du borde vara mycket rädd om vilka du har som vänner. Dom närmsta kan va dina fiender ;) Och det vore väll ändå synd om det var så? Hon/han kanske är snäll men det är fan kossorna också ;)
Han talar sanning till 90% Men dom 10% som är kvar, är det så svårt och nämna?


(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Jag planerar flytt inom ett halvår!

Just nu sitter jag och kollar vart jag vill bo. Jag planerar att bo på Strandvägen eller Skepparg/Kaptensg men det är ju typ samma så whats the deal lixom. Jag vill flytta hemifrån inom ett halvår. Jag har kollat upp ekonomin. Och måste ta reda på om jag har råd att leva med mig själv ens. Och det hade jag. Jag vill inte ha någon Bostadsrätt utan vill ha Hyresrätt.

*Hyra: Max 15000;-
Tror ni jag kommer klara det?

Räkningar och shit vetifan
hur mycket det kommer ligga på! Men man kanske kan gissa på 4000, allt beror ju på. Men med andra ord så komer allt kosta 20000;- Att själv betala 20000 kommer va drygt. Men vill man bo på lyxställe så får man Paya, så det kommer nog gå fina fisken. Jag söker en 3:a över 65km2. Fyfan jag skulle må bäst då!! Frågan är bara kommer jag ens vara där? Eller kommer jag springa hem till min mamma?



Någon som vill bo med mig? maila mig här med rubriken Lägenhet.

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Är ni sugna på skvaller idag?

Det har blivit dåligt med provocerande inlägg!
Men idag känner jag mig. på ett bra humör för att ge lite rolig fakta om en kossa.
Detta är inte påhittade fakta utan flera kan verifiera att det är sant.
Det hela handlar om Muuuuir. Kossan säger Muu..



Vad säger ni? Är ni sugna på att veta varför Amir bodde hos Ted? Är ni sugna på veta vad som hände i tältet med ett par tjejer och Amir? Är ni sugna på att veta vem Amir var kär i men fick typ nobben? Antagligen kommer det hela imorgon eller idag!

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Nu har vi köpt nya soffor ;)

Nu har vi äntligen köpt nya soffor och ett nytt soffbord.
Lila skinsoffor, inga jävla låtsas skinn. Eftersom dom kostade 16000 tror jag dom är äkta ;)
Glasbordet vägde fan 50 kilo. och det var skit drygt att bära upp.



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Samtalet avisas.. :)

Som folk säkert nu redan vet så kan inga dolda nummer ringa mig. Och det är så jävla skönt. Förrut ringde min telefon hela tiden "dolda nummer" Det är så lätt att ta bort dolda samtal. Jag spelade in en video för att visa. För ni tror väll hela tiden att jag ljuger ;)

Här är första videon: Dock inte dolt nummer.



Andra videon: M tele ringer till min dolt.



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Pallar ej skriva

Bilder med små rubriker ;)



Hon körde fan snabbare än bilen.



haha



Ja och Jenni dog av Jew..



Jenni köpte ny Gucci väska 20000 kr ;)



Jenni och hennes ballar ;)



tupac <3



Tupac absolut den grymmaste hunden på denna planet ;)

Idag såg jag ut som en riktig skata :/

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Just nu undrar jag om hag lever :(

hekl var ordet och jag undrar om jag lever....
Det är ju under baraste känslan somfinns. Att trippa lite eller det kanske avr felord.
Men vadfan i love it det är lizo huvudsaken, nu vänstar jag på Jenni kom vadfan :)


Skumm jag vet :)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Nu kör vi! :D

Nu är det den 2:a September Onsdag.
Straight Up Duck. The Wine Is Mine. I Wonder If I Live Tomorrow.



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Det är vi!!!



Jenni & Tomic
(Vad hände med min mun? Den finns ju ej :S)
Vi skrattar, Vi gråter, Vi har skit kul, Vi bajsar.
Ja vi gör festen. Vi har oftast alltid kul tillsammans.
Jag kan inte komma på någongång som vi har haft det tråkigt med varandra.
Gullmars är vi, Centralen är vi, Sergel är vi. Solna är vi, Svinstian i bondeland är inte vi...
I love to have you as my best friend ;)



<3

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Har ni testat scannern på mobilen?

Skit kul och kan absolut rekomendera detta :)
15 kronor ;) och du får programmet tryck bara på bannern ;)
Speciall offer from me...



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Mer bilder från igår..

Jag känner inte för att skriva idag, hum har jag någongång gjort det? Så det blir bättre med bilder och små underrubriker. eller vad säger ni?


Me & my ponää.. hennes hår är nyblekt därför som det ser lite mussligt ut..


Hahaha Alexi standing for a pose :)


Inte okej. Ute på bondebrinken eller vad det nu hette.


Lite småmongolid..

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Paparazzi i Centralen

Jag och Jenni är lätt roande. Vi skrattar åt människor.
Jag skrattar åt människor i rullstol, jag skrattar åt puckelryggade människor. Egentligen så är det inga roliga saker. Utan jag skrattar mest åt saken. Iförrgårr så fotade vi människor utan tillåtelse. Och alla var fett positiva.


Shu bree!


Titta hon ler :D ?


:)


"Jag köämer fraun Malmöe mäun bour i Spanieen" Han var så rolig så han fick en gratis öl av oss. Se så snälla vi är :)


Shiiiit Jennni..... Tcentralen vi måste springa av...

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Andi goes hinkad?

Tisdag - Och det är inte okej att dricka?



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Alcazar på Grönan :) Check it out**



Super bra, Men jag orkade inte stå och filma så länge, istället gick vi och åkte berg o dalbanan instället och chillade till den underbara musiken som var ;) Thomas Ledin eller vad han hette sög fett mycket. vem är han igentligen? haha samma den där Markolio :S

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Köpt ny Digitalkamera ;)

Träffade B* och Aida. Drog till Centrum behövde en ny Digital kamera och lite Alkohol. Jag köpte en super bra kamera som bara kostade 1500;- Den har massa kul finneser. Som leende detektor, och andra bra saker. Köpte cider och vin, Alkohol veckan är ju inte slut ännu. Köpte även Sushi ;)


The View


Mumma


Kameran :)

(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Alcazar - Disco Defenders..



Fy fan vad albumet är bra.
Har kört den konstant på min data i en veckas tid. Idag ska jag köpa albumet för att jag är ju sådan som laddar ner musiken och köper det som är värt att köpa ;) Jag lyssnar nu på Spotify för det är smidigare tur att jag har det utan reklam, så underbart skönt. Dom låtarna som är markerade med en blå prick är dom bästa :) Enligt mig då. Vad ni tycker är bra, skiter jag fullständigt i!



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


;)

I Can See Stars :)



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


RSS 2.0