Mobilt Bredband, Kvalitet snack!

Kan du mobilt bredband, så vet du vad du ska abonnera på! Jag har Bredband/Mobilt från Bredbandsbolaget/Telenor. Dom håller vad dom lovar, 99% strulfritt. Får du problem så hjälper dom dig på stört.

Är du storsurfare ska du inte välja Tele2, Tre, Telia eller något annat Mobiltbredband, Du ska välja Bredbandsbolaget/Telenor. Jo varför? Därför du får obegränsad surf för 199kr i månaden, är du kund hos Bredbandsbolaget får du mobiltbredband för 100kr månaden. Med de andra mobila sätter dom en gräns på tex. 5gb i månaden det innebär då alltså att du får en line att hålla dig till per månad. Överskrider du då gränsen får du betala extra pengar, och det kommer dra iväg. Med andra ord kan man säga att du får kvalitet och bra användning av Bredbandsbolaget/Telenors mobilabredband.

Hemma oss oss så kör vi bara med Bredbandsbolaget. Tv/Internet/Datorer/MobiltBredband. Slutsamman kan gå på några hundringar extra än tex. Comhem, men Comhem är ju helt hopplösa och dålig service och allt. Men eftersom vi vet att Bredbandsbolaget är bra så kör vi på det, och det tycker jag ni med borde göra.


Mammas & mitt mobilabredband, båda från Telenor, Dock olika design på modulen.

Sammanlagda räkning per månad är.

*Tv: Bredbandsbolaget Guld (60kanaler) = 299mån;-
*Bredband: (100) = 250mån;-
*Dator + Mobiltbredband: x2 = 500mån;-
*Tv motagare: Trådlös 70mån;-
**Sammanlagda summa per månad: 1119mån;-

Tankeställare till er. Skulle ni vara villiga att betala en/flera hundringar extra för att få kvalitet för era abonnemang/Strulfritt? Eller skulle ni gå på dom billigare grejerna som Tele2/Tre där det är mycket problem? Skicka gärna in era åsikter om ni nu har några till [email protected] =)

Kommentarer
Trackback
RSS 2.0