Gud vad lyckad jag känner mig!

Fattar ni hur stort det är att koppla in en trådlös router och få det fungera! Im the best!
Satt och höll på med 2 av mina datorer samtidigt, Jag kanske ska bli data tekniker ;) ?


(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

En del svar från Frågestunden!

Vilken är din politiska åsikt?
Min politiska åsikt är att alla partier är hasslare, värst är moderaterna, minst vänstern!

Du har hål i tungan, så jag undrar om det gör ont?
Nej det gjorde inte ont, det gjorde ondare att ta hål i örat!

När fyller du år?

Någongång i Juni!

Är du oskuld?
Nej jag är inte oskuld ;)

Vad tycker du om att Paow är så tight med gaybloggaren?
Det finns bara en gaybloggare och det är Per Robin, och vad jag vet så umgås inte han med Paow, Fast jag tror du menar gaykossan Amira, och i den fronten så bryr jag mig fullständigt inte!

Hur blev din blogg känd?
Jag blev länkad av alla håll och kanter, men mest tack vara Paow och Desiree.

Blev du ledsen när du fick höra att Michael Jackson hade dött?
Ja självklart, är fortfarande det. Han är ju en av mina största idoler.

Hur mycket tjänar du på din blogg?
Jag tjänar tillräckligt mycket för att ha roligt varenda dag samt försörja mig, men folk tror ju att jag ljugar så då tar jag och skiter i att skriva upp summan! ;)

Varför tycker du om att skriva dumma saker om andra?
För jag tjänar pengar på det!

Vilken är din favorit glass?
Utab tvekan Twister xD

Har du också fördommar mot Göteborg?
Vad menar du med också?, Men ja jag har fördommar mot Gbg!

Gör du bloggdesign, isåfall hur mycket kostar det?

Tyvärr så pallar jag ej göra designer åt okunniga människor, Hallå ni får liksom klara er utan mig ;)

Är det sant att du är halv Serb och halv Finsk?
Ja varför skulle det inte vara sant?

Vad heter ditt annonsprogram du använder?

Euroads - Bli medlem tryck här.

Vad tycker du om Desiree?
Omogen det räcker?

Varför publicerar du inte dina kommentarer som du får?
Läs här!

Rykten säger att du har fuskat med statistiken, stämmer det?
Nej det stämmer, jag har inte fuskat och kommer aldrig göra det häller, men jag förstår om folk tror det eftersom jag kom upp fort på listan, och om ni undrar varför jag inte är med på bloggportalen - Läs här!

Finns det några som stalkar dig?

Tyvärr så finns det ju dryga idioter som gör det!

Vart bor du?
I underbara Stockholm

Läste nått inlägg om att du hade rakat skallen eller något sånt, var det seriös?

Ja det stämmer!

Vilka bloggar följer du?
Dom bloggarna jag läser varje dag är, Blondinbella, Kissie, Paow, Min bror samt Per Robins Originala Gayblogg. Dom jag läser då och då är, DesireeN, BK, Kenzas, Samt Rebekah. Sen följer jag en del andra små bloggar ;)

Börjar tjänna mig fett sömnig pallar ej svara på ca 370 frågor till, det kommer en ny frågestund om några veckor kanske, syns då! Puss raring och ha det bra! ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Lyssna på skat jäveln!



Här är en liten snutt på min cp lärare som jag hade sist när jag gick i skolan för ett antal år sedan! Hon sa alltid att jag var påverkad och anklagade mig för saker jävla kärring jävel, Pay back time Bitch! ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Frågestund.


Varje gång jag har en frågestund så brukar kommentarerna strömma in åt helvete, folk skriver så sjuka grejer och önödiga frågor som vad jag heter, Skriv gärna en fråga till mig och en fråga som inte är dum eller som du själv vet svarat, annars är det bara fritt framm ;) Svarar max på 20 - 30 kommentarer/frågor (random) har inte tid och svara på flera hundra tals frågor, Seså, kör igång raring inga frågor är tabuu, dont be silly pilly.
(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)


Amiiiirs hemliga ansiktkräm!


Seså lilla Amiiiir kladda på best fan du vill, antaar att det ser ut samma som i ditt ärsle!
Usch blä spyr på honom! Någon som fattar varför han smetar in skit i ansiktet?
(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Förtal?

Kenza skrev i sin blogg nydligen om jobbet på MTV. Det jag skulle sprida vidare till alla som, jag inte gjorde eftersom hon satte stopp! kenza skrev ett mail till mig att det absolut inte var sant! Publicerar bild nedan! Jag har bett om ursäkt till Kenza om mina påhopp. Jag gjorde tabben. Men även personen som sa det till mig som var en av dom bättre vännerna till Alex Moreno. Det var alltså han som startade falska ryktet om att han skulle haft sex med Kenza för att sedan rekomendera henne till Mtv. Jag tar saker och ting med mina egna handlingar. Som sagt jag har bett om ursäkt till henne!


(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Alltså sug mig!

Detta inlägg är till er störda fjortis killar och tjejer!

Ni har just nu kommit på att jag kan köpa alkohol på systemet, därmed tror ni att jag kan köpa ut till er. Hur fan har ni mage och fråga det? Skämms ni inte? Jag kommer aldrig köpa ut till ett skevt osäkert liltet fjortis barn. Glöm det. Så lågt sjunker jag inte. Sluta tjata för i helvete. Innan du får en smäll raring! Gå istället till någon gammal gubbe och flasha tuttarna för en gubbe, då får ni säkert lite alkohol ;)


(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Jag har hittat en säng för anorektiker ;)

 Godmorgon, hur är läget typer? Idag känner jag mig otroligt snäll för jag ska publicera en bild på en säng för anorektiker. Sängen är nog super skön fördom, när dom ser den kommer dom säkerligen bli äcklade, och såsmåning om kanske dör i sängen eftersom dom tycker den är för äckligt så dom tappar matlusten (Vilket jag givetvis inte hoppas på, give it a try ;)


(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Jag ska äntligen köpa en hund!

Min mamma har sagt att jag får köpa en hund nu! Gissa om jag är glad eller? Men hon sa att jag måste hålla ordning i mitt rum, men det är ju ingen fara. Grejen är den att jag inte riktigt vet hur man köper hundar, ska man kolla valpar på blocket eller? Jag får nog prata med någon som kan det, Självklart så måste man ha ansvar om man ska ha en hund, men det ansvaret har jag. Jag vill ha en liten blandras som jag hade i Serbien. Ska hitta bilder som ungefär liknar hunden, eller så vill ja ha en Cihuahua. Jag har alltid velat ha en hund, och nu kommer jag att köpa en hihi.



(Kommentarer kommer ej att publiceras - läs varför här)

Ska förklara mig bättre om Alli pillrerna som jag tog!

Aftonbladet skrev nydligen om pillrerna och jag var med i ett hörn, men all fakta var inte med i det inlägget, så ska ta om informationen, men nu med all info i ett inlägg. Det hela började med att jag ville testa dom nya pillrerna Alli eftersom jag hörde rykten att dom ska hjälpa! Jag behövde verkligen inte gå ner i vikt då, utan tänkte mer formelt 2 - 3 kilo skadar inte att gå ner. I vilket fall så köpte jag 42 kapslar som skulle hålla i 2 veckor. Meningen var att man skulle äta fettsnålt och då menade dom på att inget fett alls i maten skulle vara tillåtet, men herregud lite fett måste man ju få i sig, annars funkar ju inte kroppen normalt, så jag åt normalt som jag brukade göra, men tänkte på att jag skulle minska lite på fettet.

Första dagarna gick jag bara på toaletten på morgonen
, sen började det hela tiden minst 1 gång i timmen även fast jag inte åt något under flera timmar, och det var ju inte precis skit som kom ut, utan det var en orange lätt konsistens som vatten. Jag gjorde misstaget att äta en Ben & Jerry glass, det var nog det vidrigaste jag kunde gjort, för det droppade diskret från rumpan. Nog om skiteriet, Tabletterna gjorde även mig jätte känslig, Jag kunde börja gråta för det minsta lilla, under några dagar hade jag ingen mobil då jag käkade kapslarna eftersom den var trasig, Då bad jag min mamma att köpa ett comviq kompis kort. Sekunden efter så kommer tårar och jag inseer att jag inte har någon mobil. Andra gången jag började tjurgråta vär när jag jag skulle leta efter min mobil för att kolla klockan, stog vid bussen och skulle kolla upp tiden, jag kollade i alla fickor och hittade inte mobilen, sekunden efter grät jag!

Alli låter som ett Mirakel preparat men det är det inte, för eftersom den tar bort fettet så sen när du slutar med dom så kommer man gå om dom kilorna man gick ner. Inte nog med det så sliter Alli på organen i kroppen. Hoppas ni förstår min komplicerade text nu!


(Kommentarer kommer ej att publiceras/visas - kolla varför här)

JAG STÅR MED PÅ AFTONBLADET HAHAHAH!!!


Tryck på bilden för att läsa hela :)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Testa lite % Drycker ;)

Alkohol

Ibland tycker jag det är otroligt skönt och supa sig full full direkt innan man ska sova, och det är precis det jag tänte göra just nu! Tyvärr så ska jag inte ta min Malibu, utan jag ska dricka dessa 2, en kaffe likör och något annat, vet fan inte vad det är, man är ju trots allt sjuk, annars skulle jag nog dragigt ut nu! Jag kommer somna om cirka 1 timma och vakna om 12 timmar imorgon helt jävla frisk och klar? Nej det var en dröm, Godnatt iallafall kanske skriver ett fylle inlägg sedan ;)
(Kommentarer kommer tyvärr inte att publiceras - Läs mer här)

Jag är sugen att gå till Pride Park


Hej alla fans och beundrare, hur mår ni?, inte för att jag bryr mig. Jag är sugen att gå till Pride Park. Kan någon säga till mig om man kan köpa inträde direkt i parken, jag har verkligen ingen aning. Jag vill ju träffa underbara bögar och lesbianer. Alkohol kan man säkert köpa där, tur att jag kommer ha hjärtegull med mig . Som sagt någon som vet om man kan köpa inträde där, snälla maila mig då på [email protected], be mig för i helvete inte söka upp information på Google, för det gör jag bara inte, jag vill ha korrekt information och inget som kanske gällde för förra året! Iofersig så är det ju inte slut idag, parken är väll öppen en vecka??????? Se upp För TT är på ingång till Pride <3


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Usch vad äckligt! Jag skulle aldrig..

Jag måste först och främst säga att jag älskar Stockholm, och skulle absolut inte vilja bo någonannastans än Stockholm, Visst utomlands går och diskutera. Men här trivs jag för att det är nära till det mesta, Där jag bor nu har jag cirka 5 minuter in till stan med pendeltåget, 7 minuter till Odenplan med buss. Jätte lokalt och man sparar en massa tid. Jag skulle aldrig vilja bo i Bondeland dvs, folk som bor på landet och matar kossor och grisar, hur äckliga är inte dom människorna som går i ko bajs varje dag och stinker, Jag skulle nog inte klara en dag i livet. Jag är ganska så känslig för äckliga saker och kan lätt spy. En av dom äckligaste sakerna som jag råkar ut för ibland är när jag åker buss vid Ulriksdal så brukar det komma in tjejer som har varit i sitt älskade stall och hållt på med hästar. Dom luktar förjävligt, oavsett om dom sätter sig längst framm i bussen och jag längst bak så känner man den illadoftande häst lukten (Hästen ska väll vara i hamburgaren?) Jag tycker SL borde förbjuda häst tjejer på bussarna, för allas trevlnad. Asså tänk er livet på bonngården!! Plocka äcklig potatis som legat i jorden samt ha en massa spindlar och flugor i huset och mata grisar, kossor, höner. Fatta det livet Vem fan vill?


(Kommentarer kommer tyvärr ej att publiceras/visas)

I love it!

Jag älskar och lägga lite dåliga ord om andra bloggare, dvs om bloggen är dålig (du hittar kategorin under dissa en blogg), Konstigt nog så nämner jag inga namn eller någonting som gör att man kan hitta personen, men ni lyckas iallafall, host länkar ger jag inte till dåliga bloggar heller. Dom som får dissarna av mig från min blogg brukar oftast skriva något elakt tillbaka, och det är ju så roligt och läsa vad dom hittar på för falskheter, skulle inte förvåna mig om dom tror att jag ska ge en dubblediss tillbaka för det är dom inte ens värda "dom dåliga bloggarna". Tack alla dissade bloggar för att ni använder mitt namn samt ger länkar. You make me more and more famous ;)


(Kommentarer kommer ej att visas/publiceras)

Bara för att jag hatar..

Kissie, så önskar jag henne det värsta! Hon nämner i sin blogg att hon ska lägga in silikon i tuttarna. Jag vet inte hur dom gör operationen, snittar under tuten, snittar vid axeln eller så kanske via naveln. Men om hon nu snittar under tutten hoppas jag från hela mitt hjärta att det ska failar och bröstet spricker. Sorry om jag är elak, men men hatar man Kissie så gör man. Jag är bara ärlig och det tycker jag att jag ska få creds för ;) Puss på Tutten KISSIE ÄLSKARE!

Kissie om 20 år?

(kommentarer kommer ej att publiceras)

Michael Jackson - Give in to me


Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman

I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me

(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Din blogg är dissad!



Usch alltså människor som honom hatar jag verkligen. Han stalkade min blogg hela tiden, men jag gav ingen kommentar tillbaka (liksom varför skulle jag) Men nu på den senaste tiden så har han inte stalkat. Han kanske har insett att det är meningslöst! Han lägger ut samma bilder gång på gång och skriver om sina korkade samtal med andra. (han spelar dumare än vad han är, kanske är det för att framstå som rolig? Yeah Yeah inte vet jag! Han blev också utrslängd från Spotlife , 2bad, finns inget mer att skriva om honom.
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Failade transor?

Jag förstår att killar vill vara som tjejer eller tjejer som vill vara som killar, om man nu vill det så kan man ju verkligen försöka göra så att man får till det och inte se ut som något halvtting! Hittade 2 otroligt fula transor på qx igår. Det ser typ bissart ut, eller vad säger ni? Hemskt, jag tror jag skulle bli rädd av att möta dessa 2!


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Kissies kille Jonas har kanske Svininfluensan?


Ack så synd lilla Jonas, det var ju inte så bra, Tycker du kan gå till läkaren och be om lite Tamiflu, Men innan du gör det så kan du väll ta och hosta lite på Kissie, bara för att. Kissie kanske behöver det, känna lite smärta i halsen, eller det kanske hon har av allt *** *******, skulle inte förvåna mig iallfall. Så om Kissie får det så kommer det ju krylla av smittade fjortisar eftersom Kissie är fjortisdrottningen och alla fjortisar är runt henne! Óch nej jag tänker inte länka hans blogg, folk hittar den nog ändå. Googla lite sökord så hittar ni nog :)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Kan "skitbloggare dvs D&K" så kan jag ;)

Jag har insett att min senaste kyss: Var underbar ;)
Jag pratar: Konstant
Jag avskyr när folk: Ljuger mig rakt upp i ansiktet.
Min bästa vän är: Självklart mi själv ;)
Min första vän heter: Daniel
Kärlek är: Fint om det är äkta.
När jag borstar tänderna: Så tar jag en röd miss tablett ;)
När jag lagar mat: Så blir det alltid något med Curry.
Jag tänder på: Dialekt ;)

Jag är rädd för: Clowner
Den värsta känslan är: När man blir dissad i sista sekund och begravningar!
Den bästa känslan är: att skratta i timmar ;)
Jag är bäst på: blogga, så håll käften och läs min blogg ;)
Jag är sämst på: Att ta ett nej!
Om jag va ett djur skulle jag vara: fästing, och sprida borelia till alla onda!
Min mobiltelefon är: ganska så bra ;)
När jag vaknar på morgonen: så läser jag aftonbladet
Just nu tänker jag på att: röka en cigg ;)
Bebisar är: roliga och jätte söta ;)


(Kommentarer kommer ej att publiceras/visas, so booooring)

Chatta med mig nu direkt, Tryck på rutan vid reklamen.

Skriv in ditt namn eller logga in från din hotmail, ange säkerhetskod och skriv till mig, funkar fram tills klockan 18:50 ikväll. Fråga mig gärna en fråga så ska jag svara. Svarar även så fort jag kan ;) Låt min blogg vara öppen, för svaret kommer du se i rutan, Ingen annan kan läsa konversationen mellan dig och mig, Passa på nu ;)


(kommentarer kommer ej att publiceras)

Sushi Sushi Sushi Sushi.. mår faktist illa!

Blev otroligt sugen på Sushi så gick ner till SushiKing på Solna Centrum, tog en mellan Sushi (supergott) och eftersom det var så gott så köpte jag hem en mellan Sushi till, men nu mår jag fan bara illa, det blev lite för mycket av det goda ;) Nu ska jag ta och äta lite Marianne och Toblerone, Hörs senare raringar ;)



(kommentarer kommer ej att publiceras, get used with it raring ;)

Inte lätt att vara mig själv!

*Ringde bredbandsbolaget och beställde trådlös tv adapter, (Jag vill ju alltid ha det bästa)
Jag: Hej jag skulle vilja beställa en trådlös tv adapter.
Han: Kan jag få godkännande från din mamma.
Jag: Självklart (gav mamma luren och hon bekräftade
Jag: Får man med en trådlös router?
Han: Det kostar 899kronor med trådlös adapter, Vill du delbetala?
Jag: Får man med en trådlös rauter?
Han: 79 kronor i månaden i 12 månader.
Jag till mamma: Han är störd fattar inte vad jag säger i telen.
Jag: FÅR MAN MED EN TRÅDLÖS ROUTER?
Han: Vänta, så ursäkta vad sa du?
Jag: För att ha en tv adapter så måste man ha en trådlös router, får jag med det?
Han: Fraktavgift 99 kronor.
Sen gav jag luren till mamma, pallade inte med jidder, hur trög får man va?

En liknande händelse hände på banken banken typ.
Jag: Det går inte ta ut pengar på bankomaten, varför?.
Hon: Har du i överhuvudtaget pengar på kortet.
Jag: Ja såklart.
Hon: Vänta så ska jag kolla ditt saldo.
Jag: Okej.
Hon: Oj då, här fanns det pengar, varför kan du inte ta ut.
Jag: Det var ju de jag nyss frågade!
Gick, måste människor vara så trögfattade, Ibland undrar jag om människor tänker?

Snart kommer även min älskad Cat hem till Stockholm, Ska träffa dig, saknar dig så ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Godmorgon.

Halvt död, halvt seg, halvt sjukt. Vilken jävla cp dag det kommer att bli, men man får göra det bästa av situationen. Så det kan gå när man sover med fönstret öppet, men det är ju sommar förfan. På aftonbladet stod det idag att solarier kan vara lika farligt som rökning, Jag bryr mig noll komma noll noll. 2 flugor i en smäll  (Låt mig dö när jag ska dö, jag vill ändå inte leva ut till 100år. Sen skriver dom att det ska bli 18års gräns, vilket jag tycker är super bra, då slipper fjortisarna gå och sola i solarium hela dagarna, underbart ;)


(Kommentarer kommer inte att visas/publiceras)

Låt oss ta informationen om kommentarer och portalen.

*Det börjar bli jobbigt att jag får cirka 100 kommentarer per dag där folk undrar varför jag inte accepterar/publicerar kommentarer, detta är nog den 5:e gången jag skriver detta i min blogg, någongång hoppas jag på att ni raringar kommer att fatta. Anledning till att jag slutade med kommentarer förr var för att folk kunde spamma så mycket så att det inte gick och ladda kommentarsidan, folk skickar reklam för sina egna bloggar, och varför ska jag godkänna dom kommentarerna likxom? Jag sa då att jag stänger av kommentarerna, men att ni får jätte gärna skriva en kommentar, för jag läser alla och svarar så gott jag kan, att få mellan 400 - 600 kommentarer per dag är otroligt drygt att svara på, så jag utesluter alla kommentarer som ansees som onödigt. (hallå tänk er självai situationen) Jag har fixat så man inte kan kopiera en text flera gånger i kommentarerna, men folk hittar alltid nya sätt att spamma på och reklamera sina bloggar. Eftersom det är är min blogg så ska jag avvakta ett tag till innan alla kommentarer kommer publiceras igen! För när ni skriver en kommentar så är det väll till största del ni vill att den ska riktas till mig?, då behöver ingen annan veta heller hihi.

* Nu över till Bloggportalfrågorna som jag oxå får ganska mycket utav, folk undrar varför jag inte finns med, har jag blivit avstängd eller har jag fuskat blablabla. Men nej inget utav det är det, jag skulle lägga ett litet skämt på min blogg att jag skulle sluta blogga därmed så stängde jag själv av min statistik mätare för att jag ej skulle synas på listan. Sen efter så glömde jag sätta tillbaka statistik mätaren där, och glömmer bort att aktivera den varje dag, har även glömmt lösenordet så måste skicka in så jag får ett nytt lösenord. om jag räknar ut min statistik på sjudagar (endast unika så ligger jag på 157117) Därmed ligger jag under Paulina och på plats 5 på privata listan om man tar medeltalet på det så blir det 22445 besökare dagligen. Hoppas nu att ni fått en klar uppfattning om hur saker och ting ligger till. *Ps. en annan sak som jag tycker är sjukt är ett par gamlingar som håller på klagar över min blogg, hallå dom är liksom 60plus Det e ju pinsamt att  kärringar och gubbar kollar in min blogg.....


(och kommentarerna kommer ej att publiceras/visas, get used with it)

hej raring (ingen rubrik)

Kom nyss hem från solariet (mitt andra hem) låg i 30 minuter, underbart skönt, Köpte även en Svenneballe tröja haha fråga mig ej varför! Den såg skön att sova ut i! Köpte även en flaska Malibu från Systemet, och en nagelklippare ;) not so glamoröst!, Nu ska jag chilla och invänta till den rätta tiden kommer, då någonting fabolous händer ;)




(kommentarer kommmer icke att publiceras)

Sätt dit den jävla fitt gubben nu!


Sätt in horgubben nu! fan han ska inte få leva, jävla svin. Idiot läkaren var ute efter pengar, vad annars liksom? Han kommer vara hatad av hela världen och hana kommer nog inte leva länge till, Han kommer få 2 val, Bli dödad, eller döda sig själv! Hoppas folk hoppar på honom och knäcker skallen av honom, Puss
(Kommentarer kommer ej visas)


Hahahaha!

Jag funderar att lägga detta på min tele-svarare, Klockren kommentar, och det bästa en människa någonsin kan göra om dom ej får tag på mig i telefonen, Så håll käften raring och ring mig så ni får höra mig säga det, för det vill ni väll höra? 0700130*** ja ni har nu 999 olika nummer och testa ringa på ;) Puss.


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Twitter 11

Har jag ingen moral eller? Nej det verkar inte så iallafall!'
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Godmorgon alla nyfikna!

Det känns som man sitter på någon slags makt idag. Jag har något om en viss person som jag ska förmedla, som massa vill veta ;) Du har fortfarande chansen til att veta, kolla inlägget under ;) Idag ska jag inte göra så mycket, slappa till eftermiddagen sen ska jag dra ut och sola tror jag, Men nu ska jag gå och ta en cigg med kaffe och sedan röka ;)


(Kommentarer kommer ej att publiceras raring)

Jag har oxå komplex för fan!

Eftersom så många människor klagar på hur dom ser ut så vill jag klaga på mig själv, eftersom jag hatar mitt ansikte, eller kanske inte hatar men jag vill dölja vissa delar, jag har svårt och kolla folk i ögonen och vrider mig hela tiden när någon pratar med mig, (Jag är nog lite sjuk i huvudet jag vet) Men antar att man måste träna bort det om man lider med det, men jag ser inte det som att det skulle få mig att lida, så sån är jag och kommer nog förevigt att bli så!



Håret: Jag hatar mitt hår eftersom det är så förbannat tjockt, medans andra människor önskar att det skulle vilja ha tjockt hår. Jag tycker tjockt hår ser fult ut och det är så otroligt drygt att fixa håret då. Ögonen: Tycker inte om min färg på ögonen, i kameran ser det ut som mina ögon är grå men dom är igentligen helblåa. Under Ögonbrynen så hatar jag förhöjningen, fy fan vad fult. Näsan: Näsan hatar jag som fan oxå, den ser så jävla klumpig ut, ser ut som den täcker hela bilden. Munnen: Ibland ser min mun skitliten ut och ibland fett stor, på bilder så ser det ut som jag inte ens har någon mun. (Kommentarer kommer ej att publiceras)  

Till er som undrar var man köper Michael Jackson prylar.

Jag har fått många frågor vart man kan löpa Michael Jackson saker, Jag kan endast svara på den frågan för er som bor i Stockholm. I dom andra hålorna vet jag inte. Men iallafall så kan man köpa affisher, tröjor och kalendrar i Punktshop som ligger vid Sergelgatan, gå upp mot Sergelgatan 2 mot Hötorget. Annars så kan man köpa tröjorna vid Slussen, gå mot Djurgårdsbåtarna (som går till Skansen och Grönan) där finns det stånd som säljer tröjorna ;) Skivor och dvd:er är ju lätta att hitta, kan köpas i nästan alla skivbutiker, Jag rekomenderar Cdon.com. Vill man hitta något så hittar man det. Dont Give Up annars e man loser!


(Kommentarer kommer ej att visas/Publiceras, det är ju ni som sabbat allt ;)

Du och dit jävla ljugeri!

Sökte på Desirée Nilsson på Bloggportalen för att se vad folk skriver om henne, kollade jag in en del, Och så kom jag till den där j*vla ljugar pojken igen. Han tror seriöst att han har fått så mycket besökare för att han har skrivit om Desiree, men i grund och botten så är det inte så! Han spammar ju förfan Paow och Dessie. Inte undrar på varför han får besökare, Otroligt dålig taktik. Du Roblina eller vad du heter, sluta ljug för din lillagrupp av läsare snart står du där med 0 i statistik. Tur att jag själv har runt 20000 och är ärlig, det får mina läsare att stanna :)


(Kommentarer kommer inte att publiceras)

Får man nedsatt hörsel?

Om man  nu skulle gå på Gröna lund varje dag under hela tiden dom har öppet. skulle man då få nedsatt hörsel. Eftersom det är ljud konstant och inte direkt några småljud! Jag tycker det är skitjobbigt och höra alla skrik man vill liksom ge människorna en munkorg eller någonting i den stilen, Men det som är drygast är nog köerna, folk glömmer gå framm så man vill putta fram dom :)


(Din kommentar kommer ej att visas/publiceras raring ;)

Godmorgon.

Det är okej att vara trött eller? Antar det. Pheeew.  Det var något engelskt företag som ringde och väckte mig, Nej det måste var Amerikanskt. Jag fattade ingenting, så hon sa att hon skulle ringa upp senar :)


(Kommentarer kommer ej att publiceras!

Kväll på Grönan

Hej raringar, nu har jag nyss kommit hem från Gröna Lund. Fråga mig inte men jag lyckades göra av , med 3000 kronor på lotteri och 350 för åkband och Inträde samt dricka och sockervadd  foton samanlagt över 3500 kronor, på bara några timmar, För er e det mycket pengar, för mig är det toapapper, men man tänker faktist på att pengar är pengar och det är inte värt att slösa 3500 för några timmar, eller vad tycker ni? Hur som helst så åkte jag bara Berg och Dalbanorna (inte insane) samt lustiga huset, inget mer, Spelade som sagt mest på lotteri och annat och vann typ 3 små saker samt en stor Dumle karton ;) Här kommer lite tråkiga bilder, puss raring!














Palla att min videokamera på mobilen är så jävla sämst alltså :S
Nu är jag så trött så jag snart slocknar, så godnatt, vi hörs imorgon alla TT lover ;)
(Kommentarer kommer ej att visas/publiceras)

Drar nu, Puss raringar :)


(Kommentarer kommer ej att publiceraS)

Din blogg är dissad!


Denna blogg är en fjortisblogg, Hon spammar andra bloggar liksom förra dissen jag gav. Okej om hon spammar för att hon vill visa upp folk ett bra inlägg men hela hennes blogg är fyllt av bilder på hennes ansikte, vilket inte är en vacker syn, hon har nämligen fullt med kladd i ansiktet, om det är foundation, Brun utan sol, eller skit, det vet jag inte men hela ansiktet ser brunt och oljigt ut, mer om henne behöver jag ej skriva eller jo Hon är fett keff!
(Kommentarer kommer ej att visas/publiceras, get used with it raring)


Vem fan bryr sig?



Seriöst varje gång jag ser Anna Book i tidningen med en ny rubrik så undrar jag vem fan det är som bryr sig om henne. Helt jävla seriöst palla med henne. Aftonbladets rubrik igår var "Anna Book om sitt nya liv" Har dom inget mer bättre att skriva om en sälens liv. Det ända hon är känd för är hennes låt ABC som hon gnäller om hela tiden. Nog om Book jäveln, In med bättre artister :) För Anna Book är då fan ingen bra artist eller e hon ens det?
(kommentarer kommer ej att publiceras)

Palla dessa mail spam :S

Hello! My name is Anna.
What is your name?
I search man for close relations, you will ask me, why I am in the
Internet and how I found your adress. I think Internet helps people to
find new friends and their love in our busy daily life.
I did not think before that it is possibly to find man in the Internet
and to connect life with whom the one whom you did not see before, but
some my girlfriends found nice men and friends through Internet, so I
decided to meet in the Internet too.
I am alone and I decided to use this unusually way. I came to the
internet cafe, I use Internet in the first time, and I don't understand
much in the Internet and in acquaintances through web, the manager,
which work here helped me to find your adress, he worked in the firm of
acquaintances through the Internet.
In this firm there were some adresses, of the men, which searched
acquaintances, so he gave me your adress and I decided to write you.

Please reply ONLY to my personal e-mail: [email protected]

If you will have interest in me, I will glad to tell you more about
myself and write you more in my next letter.


(Kommentarer kommer ej att accepteras)

Godnatt.

Usch vad hemsk jag känner mig som måste sova nu redan, men har saker och fixa imorgon, och det är ju inga tråkiga saker heller, för det händer ju mest bara roliga saker i mitt liv, right boys & girls and Pussys? Jag tänker inte berätta vart jag ska imorgon för vill ej ha folk efter mig ;) Anonym och hemlig är precis det jag kommer att vara ;) Puss och Godnatt raring ;)


(Kommentarer kommer tyvärr ej att publiceras raring, get used with it ;)

Kenza och Pissie.

Har fått flera kommentarer underdagen om att folk vill att jag ska skriva mellan bråken med Kenza och Kissie, Jag vet ej vad som har hänt. Fattar ingenting, Men antagligen så har Pissie skrivt något om Kenza och hon blivit arg eller what? Ska ej beblanda mig i. Men jag tycker folk inte ska gå in på Privatlivet. herregud om Kenza vill dricka! Låt henne, ni har ingenting och säga åt. Ni klagar tex på att jag röker, varför? Nästa människa som klagar på att jag röker ska få en Cigg upp penetrerad i ärlset! Nej låt oss stora bloggare ha vårat privatliv bara för att ni inte har något ;) Kenza äger Pissie stort ;) Much love to that, right raring?


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

I <3 my Stockholm!

Hello, sorry för en bajs updatering. Istället för att blogga så har jag haft en uuunderbar dag i underbara Stockholm. Gått och gått och njutit och njutit. Skönt att man bor i Stockholm så man kan ha sådana här dagar. Jag och familjen började att gå till Aquaria, sen gick vi till kungsan och sedan till Sergel, så vi har vart ute i cirka 9 timmar ;) Köpte 2 Michael Jackson tröjor samt kalender, och några nya tungpiercingar ;) Sen vid plattan idag så var det någon iransk demostration tror jag! Här kommer en massa bilder för jag pallar ej skriva, Så håll käften raring och njut av mina bilder.







Bajskorv ? Hmm










Hmm inga bilder på min, Nästa gång raring ;) Bloggar senare ikväll..
(kommentarer kommer ej att publiceras)


Din blogg är dissad!



Denna tjej, tror hon är en kändis, visst vi kan låta henne tro det. Men under ytan så spammar hon alla bloggar som finns, Folk tryckar ju på spammet för att se vem idioten är lixom. När dom checkat in människan så stänger dom ner sidan. Tjejen skriver i sin blogg att hon inte fattar vad det är med er "bloggläsare", tror hon seriöst att hon har några bloggläsare, Hon borde väll ändå fatta att spammkollare inte är läsare, Hon har en mental störning, hon tror att hon är känd för hon fick 400 besökare för en dag (då av spamm), hallå jag har 20000 besökare per dag och spammar inte andra bloggar och kallar mig verkligen inte känd! Snälla du tjejen, Get a life!
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Vad fan händer med Hagalund?

För några dagar sedan så var det skottlossning. Idag var det inbrott i vårat hus högst upp, och för några minuter sedan brand någonstans i Hagalund, något som xploderat, Är det samma människa eller vad fan är det som händer? Jag är rädd, snart blir det ett mord eller en bomb, vad fan händer? Snälla förkara för mig?

(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Jag har tänkt ut det positiva!

Nu har jag lidit i några timmar eftersom allt hår åkte bort. Ska börja med det dåliga.
-
Jag kan inte styla håret längre.
- Jag kommer inte gå utanför lägenheten utan mössan!
- Kommer inte lägga upp några bilder på mitt hår.
- Kommer ej vilja vara med på foto.
- Kommer ej kunna ta nytt pass och legg på måndag.
- Kommer lida flera veckor framöver.

+ Håret torkar extremt fort.
+ Lätt att schampoonera.
+ Svettas mindre.
+ Slipper vakna med fuckad frisyr.


Såhär känner jag mig just nu!
(Kommentarer kommer ej att publiceras raring)

JAG HAR GJORT LIVETS MISSTAG, NEEJ, JAG ÅNGRAR MIG.

Jag har gjort det jag aldrig skulle göra, jag är helt förtvivlad, varför gjorde jag det. Nej nej nej nej, ge mig tillbaka det jag nyss förlorat. Jag kommer snart att gråta, för jag kommer att skämmas, jag kommer hålla mig inlåst. Kan inte detta bara vart en dröm.... JAG HAR RAKAT av mig allt mtt hår, Det som aldrig skulle hända, jag som älskade mitt hår, RIP Tomic hår - 2009 :(


Rubrik saknas!

Keep talking about me Bitches you only make me more and more famous :)
Ni
skriver rykten och falskheter om mig, endast 1 % sanning är det i vad ni skriver.
Men
vet ni? det gör ingenting, för ni går ut med att ljuga, jag komme ut med sanningen!
I love my life! Do you?


(Puss raring, din kommentar slängs och kommer inte att publiceras)

Jag kommer fan inte ens ihåg var jag var! :S

Hej, kom nyss hem, tror jag var vid ett ställe som hette stora skuggan och det ligger i Stockholm. Ett trevligt ställe med mycket skogar och ängar, ett perfekt ställe för dom som vill åka ut till landet och inte åka utanför stockholms gränser. Jag rekomenderar stället starkt och dom har ett litet cafe där med gudomlig latte och morotskaka, på vägen såg jag Silja Line båtarna och blev genast exhalterad eftersom jag och min bror och hans vän och min vän ska åka på kryssning, kärlek på det. Måste testas :)









Underbart ställe va?
(Kommentarer kommer ej att visas/publiceras, Så håll käften raring och njut)

Följ min blogg med bloglovin

Något nytt i min merit-bok ;)

Jag gjorde blåbärspaj, och blåbären var skiiit dryga att rensa, det tog nästan 1 timme att rensa bort alla blad från blåbären eftersom blåbären var plockta och inte frysta från affären. Hur som helst så smakade det jätte gott, med några misstag, men misstagen räknas bort eftersom det smakade gott ;) Detta ska jag skriva in i min merit-bok. Vanilj såsen blev jobbigare eftersom mamma hade inte tagit med sig paketet utan bara påsen, så fick ringa runt och be om hjälp för att få ordning på det hela, min faster hjälpte mig, Tack så mycket, Nej nu måste jag Duscha HEJS.



Kanske inte ser så god ut, men det var den ;)
(Kommentarer kommer ej att visas/publiceras)

Någon som kan gissa vad jag ska göra?

Jag råkade bli hungrig och mina lillebröder ville göra ***** så nu ska vi göra det ;)
 

(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Hur mycket?

Tror ni att Kiss:ie har redigerat denna bild? Det är så uppenbarligen! Den är mycket fin och därmed kan den inte vara så himla äkta! Eller vad tror ni? Förövrigt Godmorgon på er, Tappade ni matlusten när ni tryckte på länken nedan? Det gjorde jag iallafall, så jävla äckligt. Vem kommer på något sådant?


(Kommentarer kommer tyvärr ej att publiceras, Get it raring)

Usch fy fan vad äckligt!

http://ratemypoo.com/
(Kommentarer kommer ej att publiceras)


Kameran du ljuger framför mina ögon.

Ibland när man tar kort så kan det helt fel och som man inte tänkt sig, Personen på kortet är du och den liknar inte dig, svårt och förklara, men hoppas ni fattar och hänger med vad jag snackar om, Jag kollade igenom min data och hittade några bilder som jag är på, men dom ser inte ut som ja, jag tycker det är skit skumt, Därför folk får felbild av en. Inte just mig kanske, men det finns ju otroligt mänga människor det inträffar. Mobba mig inte, puss raring ;)




Fy fan usch,
vilka hemska bilder. Fy jag är kanske en hemsk människa eftersom jag liknar en.
(kommentarer kommer ej att publiceras)

Låt mig introducera mig själv som ung.

När jag var 10 -15 år, hänge jag som mest på Playahead och tyckte det var så kul (det tycker jag fortfarande men inte lika mycket) Jag hade jämt GuldVip och Platina just då när det kom! Jag var en lite bedragare, Jaa bedragre var det rätta ordet för mig. Jag lurade människor men hur ska jag inte säga, Den samanlagda summan blev på nästan 4000kr, men när man är ung så tänker man inte med hela hjärnan. Man tänker med ärslet. Men det här är gamla tider och detta händer absolut inte nu heller, (Någon moral har jag) Ja det var jag när jag var 10 - 15 ;) Puss på det livet.


(kommentarer kommer ej att publiceraS)


Godmorgon.

En av mina förtsa pririoteringar när jag vaknar är att läsa Aftonbladet, man måste ju hålla sig uppdaterad på vad som händer i världen. Läste nyss att brottslingar ska kunna få svininfluens-vaccinet före oss andra, vilket jag tycker är helt sjukt. Är man en mördare, eller pedofil kan dom lika gärna få dö direkt. Varför ska sådana människor leva som gör ont till världen? Man har alltid ett val i livet vilken väg man vill gå. Antingen den bra vägen eller den sämre vägen. Varför då inte ge vaccinet till dom som har gjort något bra med sitt liv eller dom som ej är brottslingar? Nu ska jag ta en cigg med kaffe (morgon drog?) Så håll käften raring och smittas ej av influensan


Tryck på bilden för att läsa nyheten på aftonbladet!
(Kommentarer kommer ej att publiceras och det vet du raring)

Titta vad jag hitta

Städa nyss igenom golvet på hela min garderob. Jag hittade mitt gamla Alfapet (fett roligt spel jue) Sen hittade jag min medicin som har varit borta i cirka 1 år. Tack och lov att dom inte gått ut, Ju mer medicin jag har destu bättre mår jag ;) Sen hittade jag cirka 400 små mini raketer, som jag skänker till någon som vill ha. Maila [email protected] om du vill ha dom. Nu ska jag ladda ner en film och ha det bra, Tjingeling ;)


(kommentarer kommer ej att publiceras, så håll käften raring, så lever du längre ;)

Eftersom jag inte är anorektiker

Så kan jag njuta av livets goda ;) Puss raringar..


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Eftersom jag skrattade åt Pippi.

Så undrade om allt var väll uppet i mitt huvud. Då slog det mig att jag fick barnslighetshumorn för en stund så jag sätte på Mr Bean en liten stund och kollade, mycket riktigt så dog jag av garv. Sen kom jag på det att man ska för fan inte ta livet så seriöst som ni alla andra där ute gör. Man ska leva livet och ha så roligt man bara kan ;) och det ska jag fortsätta med. Länge leve Mr Bean ;) nej men seriöst så kommer det seriösa inlägg imorgon. Håll ut ;) 


(Kommentarer publiceras ej)

HAHAHAHHHAHHAHAHHA



Jag håller på fuckar min blogg med en massa onödiga inlägg, i know. Men vafan detta roade mig och jag fattar inte varför. kanske är det för pippi ser så jävla ful ut på dne bilden. Nej nu ska jag sluta publicera sådana här tråkiga inlägg! Bättre tider kommer och dom kanske kommer redan ikväll! ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Michael Jackson: who's bad?


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Kan Spice vara någonting?



Spice är en örtblandning och ger ett rus likt det man får från Cannabis. Alltså det är en drog, men den är inte olaglig ännu i Sverige, Tydligen så kommer det att bli. Så här står det på Wikipedia: Spice är en drog som enligt oerfarna sägs ge ett cannabisliknande rus. Drogen är en örtmix som tros vara en blandning med bland annat en omgjord version av CP 47,497 , JWH-018 och HU 210. Drogen är ännu inte narkotikaklassad i Sverige och kan därmed säljas obehindrat genom internet. Spice finns i tre olika typer: spice silver, gold och diamond. Skillnaden mellan de olika sorterna sägs vara styrkan.... Är ni sugna kan ni ju kolla in denna sidan och denna. Men oavsett om denna drog är laglig så kommer jag aldrig testa det, örterna är ju besprutade med canabinol. Nog med att jag testat röka, och jag giller det ej!


(Kommentarer kommer ej att publiceras/visas)

Michael's hemliga son?

Jag ska inte yttra mig något, men vad tror ni? Hans namn är Omer Bhatti och bor i Norge. Känd för att ha varit Michaels kompis. Nu står det i pressen att han kan vara Michaels biologiska son. Dna ska snart tas! Det jag kan säga är att jag tycker att dom är otroligt lika. Och det skulle inte förvåna mig om det är Michaels biologiska son! Vad tror ni om det hela?




Satt med syskonen På Michael Jacksons minnesstund satt Omer



LÄS HÄR
(Kommentarer kommer ej att publiceras)


Om 10 Dagar drar vi ;)

Om 10 dagar drar jag med bästisen Jenni och hennes mamma & kille, vi ska till en ö, en liten mini vaccation, vi ska vara borta i 7 eller 8 dagar, och det kommer vara hur mys som helst En massa sol, bad, glass, alko..hoho! Givetvis har jag med mig min bärbara då samt min mobil så jag kan koppla upp mig till internet från den,  visst det kostar en massa pengar och surfa från mobilen till datorn men är man TT så har man råd med det hela, ser ni alla läsare, jag ställer upp för er. Det skulle ju blir lite katastrof om jag inte skulle skriva, alla skulle sakna mig så och bli helt hysteriska ;) Sen ska jag ha med sig en massa pengar så man kan köpa mumma xD Mer än så får ni inte veta just nu.. Lägger lite bilder på stället så ni får se ;)



Obs!
orden som har länkar är tävlingar där man kan vinna softiga saker som tävling och ett års förbrukning med glass osv, var med och tävla. Alla tävlingar samt undersökningar är helt gratis!
(Kommentarer kommer ej att publiceras på bloggen)

Mog it up!

(Kärt barn har många olika ansikten)

(kommentarer kommer ej att publiceras)

TT dissar meningar!

* xoxo I know you love me (så patetiskt)
* Stay Tuned (Lever du i gamla livet eller?)
* Ni älskar att hata mig (men kom igen)

Ett rykte säger att den som hittar vapnet som killen sköt med här igår i Hagalund får 6000kr, så ni uteligare som råkar läsa min blogg, varför inte åka till Hagalund för att leta efter vapnet? Det ska vara en pistol som tar skott med 0,9 millimeter. Känn dig lyckligt lottad om du hittar den, jag behöver ju inte eftersom jag har pengar tillräckligt ;)


Bilden är hittar på Google.
(Kommentarer kommer ej att publiceras/Visas på denna blogg)

Orginalet ser inte rätt ut!

Var 5:e gång jag är i stan (plattan/Sergel) så lyckas jag alltid se Kissie, I verkligheten är hon jätte vacker, men på bilder ser hon mupp ut. Senast jag såg henne var ett bra tag sen faktist men då såg jag henne med Albin eller vad han nu heter. Då var det som att 2 långhåriga blondiner gick brevid varandra. Kolla på denna bild och säg till mig vad det är som ser så konstigt ut! Jag försöker vekrligen komma på, men gör inte det!

(Kommentarer kommer att visas/publiceras, för att era åsikter ska spolas ner)

Angående Britney Spears!

Jag och min kompis skulle få gått på Britney Spears koncert gratis (backstage till och med) Men det blev inte av, Jag ville inte, och hon ville nog ej heller. Eftersom jag tänkt ganska mycket på vad det är som gör Britney! jag tycker inte Britney är en artist längre, hon är något annat, Eftersom hon inte kan sjunga live. Det ända hon kan är att dansa. Jag förstår inte heller varför folk lägger pengar på hennes koncert, är det inte roligare med en riktig artist som kan sjunga samt dansa? Om Britney tränar lite på sin röst och får till det så borde hon kunna kallas riktig artist. Men hennes studiolåtar är det inget fel på, de just det att hon inte kan sjunga live.


Kommentarer kommer ej att publiceras)

Godmorgon!

Godmorgon, Hoppas allt är bra! Eftersom jag inte kommer våga gå ut idag, så kommer jag stanna hemma och spela typ Lite Tomb Raider och se på filmer, Jag är både rädd för svininfuensan och skotten som var igår, (läs inlägget nedan). Men nu ska jag duscha först av allt vi hörs raringar ;)


(kommentarer kommer ej att publiceras)

Boom Boom Boom Boom Boom Boom Boom

Det var det jag hörde när jag låg i sängen, Jag ser en vitbyxad människa med svart tröja gå konstig från hemköp i buskarna. 10 minuter efter så var polisen där med hundar och ficklampor, Jag bestämmer mig för att gå ut att kolla vad det är som har hänt, det står massor med människor och poliser utanför, som går omkring med hundar. Alltså har det skett skottlosning 50 meter från mitt fönster. Jag var livrädd. Tänk om det är någon som man känner som dött, eller blivit skadad, nu flyger det fullt med polishellikoptrar runt där jag bor och poliserna går runt och letar med ficklampor. Imorgon står allt i tidningen. Im scared to death!



Upt.
http://www.sr.se/Stockholm/nyheter/artikel.asp?artikel=2980836
http://www.wighsnews.se/nyheter.php?ort=Solna
(kommentarer kommer ej att publiceras)

Tack för idag och godnatt.


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Vilken film ska jag se på nu?



Den som gissar rätt är en skitig bajskorv ;) haha just kidding. See Yaa.
(kommentarer kommer ej att piubliceras)

Vilket av dessa 2 påståenden stämmer inte?

1. Jag älskar Rosa läppstift, kladar på mig så mycket jag bara kan, för det är så jävla snyggt och sexigt ;) Jag tycker alla i hela världen borde använda Rosa läppstift.

2. Jag börjar dricka te istället för kaffe, Jag har fått missfärgningar på mina tänder och kaffe smaken har börjat blivit äcklig. Jag dricker endast 2 koppar kaffe per dag, men te dricker jag säkert 5 koppar per dag!


(Kommentarer kommer ej att publiceras på min blogg, tjohejsan)

Svar på kommentar!



Jag svårt och bedömma om killar är snygga! Bara för att jag är kille så ska det vara svårt och säga om dom är snygga och inte. Där har du fetfel! Jag kan visst avgöra om killar är snygga och det är inte svårt! Här nedan kommer ett exempel på vad jag tycker en snygg kille är och icke!


(kommentarer kommer ej att accepteras)


Oj Godmorgon.

Jag vaknar senare och senare för varje dag som går! Men jag tycker att det är okej, för det är ju ändå sommarlov ;) Igår så var jag ute med Rafik och Jenni, vi rökte vattenpipa och chillade bara. Jag och Jenni gick till Statoil för att köpa en macka och cola + cigg. Tjejen i kassan fick namnet Gasolina, för hon klagade på att vi rökte nära Gasol maskinerna och det kunde då explodera, Sen var hon jätte otrevlig, för att jag o Jenni ansågs som jobbiga. Självkart blir vi jobbiga när butiken är stängd och dom bara har hade nattluckan öppen. Jag skulle även försöka få en bild på henne för att hänga ut henne men istället fick jag bara en rumpa! Antar att det funkar det med ;)





(Hjälp jag ser ut som en mussla)
Kommentarer kommer ej att publiceras)

Robert Potatisson.

Varför älskar alla honom? Tjejerna verkar ju helt besatt av honom, han är ju inte ens så snygg som alla påstår! (eller det e ju bara vad jag tycker), sen vad har han gjort som är så speciellt? Fattar verkligen ingenting, från ingenstans så kommer han upp, och då med storm, Vet inte riktigt vem det är och som sagt vad han gjort, så tell me ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Kyrkan är dryg!

Att gå till kyrkan är ju drygt. Kyrkan är hasslare, Däremot kan jag gå till Ortodoxa kyrkor för att tända ljus. Men att gå till kyrkan för att höra psalmer osv, är rena rama ödstiden. Så därför har jag ett förslag till Svenska Kyrkan. Alla psalmer har ju nummer tillexempel psalm 1: Gud, vår gud, vi lovar dig........ Istället för att läsa hela ramsan så kan man väll säga 1 amen. Fattar ni vad jag menar? Säg bara numret på psalmen och sen amen. Jag känner mig så otroligt jävla smart, är det någon mer som håller med mig? Ska skicka in brev till kyrkan nu ;)


(Era åsikter kommer spolas ner och ej publiceras, Kyss raring)

Marlboro (Limited Edition) Cold Menthol.


(kommenterar kommer ej att publiceras)

Städa garderoben? Nej tro inte det!

Har duschat nu och tänkte städa i min garderob. Men ångrade mig ganska så fort! Det låg fullt med kläder på golvet nästan en halv meter upp. jag tänker lägga ansvaret på någon annan att städa min garderob. Jag tänker alltid huvdsaken jag når det jag vill ha, sen får det se ut som de vill! Huvudsaken är att mitt rum och toaleten är städat. Usch för äckliga toaletter!





(kommentarer kommer ej att publiceras)

Hej.

Godmorgon, råkade vakna nyss och är helt jävla fucked up. Tråkigt nog så är det booring väder ute, så ska ta och fixa några saker hemma idag, som att städa mitt rum, min toa och min garderob. men men det ska nog gå bra det med ;) Lyssnar nu på Shakiras nya låt, den är ganska okej, lite smårolig sådär ;) hörs senare.måste ta en dusch nu ;)
(Kommentarer kommer ej att pubilceras)

Vårdnaden om Michael Jacksons barn..

La Toya Jackson, Rebbie Jackson, Grace Rwaramba, Janet Jackson,
Debbie Rowe, Katherine Jackson, Diana Ross



Enligt Michael Jackson så ville han att hans mamma Katherine Jackson skulle ta hand om barnen om han dog, när hon inte sedan orkar ta hand om dom så skulle Diana Ross få ta hand om barnen. La Latoy (som verkar göra allt för media) säger att Michael ville att hans syster Rebbie Jackson skulle ta hand om barnen eftersom Michael tyckte hon hade en fin familj. Debbie Rowe kommer från ingenstans och begär att hon ska ha vårdnaden om barnen, Debbie Rowe gav 2 av barnen som en gåva till Michael, och ville inte stå som mamma för barnen. Grace Rwaramba som har varti nanny/barnflicka vill ta hand om barnen och ser dom som sina egna barn, eftersom hon vart med sen dom föddes och har tagigt hand om dom. Janet Jackson kom ut igår om att hon ville ha vårdnaden om barnen. Om man tänker logiskt så vem skulle vara bäst vårdnadshavare? Jag utesluter Diana Ross, La Toya Jackson, Debbie Rowe och Katherine Jackson. Jag tror att Janet Jackson skulle vara bäst som vårdnadshavare. Janet och Michael är dom som syns mest tillsammans och verkade ha en bra relation. Debbie Rowe tror jag enbart är ute efter det stora musik arvet. Grace Rwaramba verkar vara en god människa men hon tillhör inte deras blod, men skulle kunna vara ett andra hans alternativ! Jag kan bara säga vad jag önskar, men vem ska lyssna på mig egentligen?


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Haha jag kan ej sluta skratta!



Hahaha någon som är intreserad?.
(Kommentarer kommer ej att publicera)

Din blogg är dissad!



Ännu en blogg om Anoroxia, och hoppas han söker hjälp då (mentalt). Hans "döda mig lista för att gå ner i vikt" är extrem och inte bra, så ni som vill gå ner i vikt följ ej hans råd, för det är en ren dödsfälla! Vad mer kan man säga om honom, han påstår att han är fjortis och kan hålla med om det, och det märks klart! Även han har konversationer med andra bloggar via kommentarerna. Fast han ser ju ändå ut att ha en normal kropp, kanske är han bara en wannabe anorektiker?
(Kommentarer kommer ej publiceras)

Frågan lyder?

Ska jag aktivera min statistik på bloggportalen igen. Eller ska jag låta den vara? Kissie kanske blir skraj, och börjar kopiera mina inlägg då, för att hon är rädd för att tappa placeringarna :) ? För in real fact så var jag ju inte så jätte långt ifrån Kissemissen.



Tråkigt att Blogg.se radera mig ur systemet eftersom jag blev avstängd som Desiree. Men ska fråga om dom kan ta bort blockeringen på blogg.se, för placeringarna ska stämma. Och då ska jag ligga under Paow.
 (Kommentarer kommer ej att publiceras)

Presenter från Mallis ;)

Min moster, mormor och kusin har nyss varit i Mallis och kom hem idag. Med sid hade dom presenter till alla i familjen. Så vi satt och pratade och chillade bara. Detta fick jag :)



1: En handuk från Mallis. 2: En liten prydnads docka klassisk spansk docka. 3: En att armband. 4: En jacka. 5: En Playboy penna. 6: Spanskt Te. 7: En Playboy tändare. 8: En Mallis tröja. 9: En Playboy plånbok. 10: Ett halsband ;) + Lite andra små saker..



Mamma fick en rolig formad parfym liknande en docka. Hahah fett söt ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Rätta mig om jag har fel.

Kissie, Desiree och Jag. Vi provocerar våra läsare. Men vi är alla 3 helt olika. Vi provocerar på olika nivåer. Så den ända likheten är att vi 3 provocerar våra läsare. Hur uppfattar jag?

Kissie: Hon provocerar sina läsare för att visa hur dumma dom är. Kissies blogg går ut på att skryta, och visa alla att hon är snygg bäst och vackrast. Kissie kopierar även inlägg från Desiree för att provocera Dessan. Man vill ta Kissie i örat och säga att det hon gör är fel, men man ska tänka på är man bättre själv? Men jag tycker Kissie gör en otroligt bra blogg. Hon vet vad hon vill, som vissa andra inte vet, kolla nedan!

Desiree: Desiree är ytlig så det bara svider om det. Desiree går över gränserna. Desiree är fjortisarnas gud som börjat gå ut på hal is. Hon är inte sig själv samt står ostadigt på denna jord. Hon tabbar sig själv och det gillar hennes läsare att klaga på!

Mig Själv: Jag är hatisk, jag dömmer folk som jag tror är dumma i huvudet. Men jag är absolut inte ytlig. Jag gillar och skriva skit om andra, Jag må vara Patetisk också, men det är eran bild. Jag kan hålla med om att jag är patetisk i bloggen men asbolut inte i verkligheten, i verkligheten så pirrar jag alla framför mig själv! Folk bildar en uppfattning om mig och blir även hatiska mot mig för att jag är så mot andra, men då är ju eran moral fel?


(kommentarer kommer ej att publiceras)

Godmorgon!

Vaknady nyss, känner mig helt tillskrynklad. Ska ta en dusch, sen ska jag träffa lite underbart folk. Vi hörs senare raringar. Det är eran gud som talar med er ;)


U make me famous (del 4)

Här kommer några texter/bilder om vad folk skriver om mig, del 4 av öändlighet. Del 5 kommer om några dagar, man ska inte köra slut på det roliga direkt, som jag brukar säga ;) Håll käften raringar oh fortsätt skriv om mig, för ni älskar ju det?






Michael Jackson: Låtar som verkligen berör en!

Personligen så tycker jag alla Michael Jacksons låtar är underbart bra, men det finns vissa låtar som verkligen berör en i hjärtar, och jag tänkte lista dom låtarna här på bloggen, eftersom jag inte kan sova så är det fint att lyssna på låtarna. Jag vet alla fjortisar som läser min blogg kommer att klaga på musiken, men då är det ju uppenbarligen för ni inte vet vem Michael var, eller för att ni inte kan Engelska, Puss och godnatt raring ;)

1. Michael Jackson - Heal the world


2. Michael Jackson - You are not alone


3. Michael Jackson - Earth song


4. Michael Jackson - Human nature

(kommentarer kommer ej att publiceras)

Raring här har ni ett skiiiiit bra film tips!

Det känns som filmen jag såg idag var en av dom bästa jag sett på länge. Filmen heter The Unborn och är givetvis en skräck/rysar film. Flera gånger under filmen så flög jag flera meter högt upp i luften, råkade till och med spilla en massa coca cola på mig själv, Alltså är filmen jävligt bra ;)  Handling: Det händer att själen efter en människa som dött, är så ondskefull att vägen till himlen är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. Och ibland lyckas den.


Jag uppmanar ingen att ladda ner filmen via internet, men om ni mot förmodan vill göra det så kan jag länka till sidorna, för att göra det enklare för er ;)
The Unborn - HD 1080p
The Unborn - HD 720p
The Unborn - Dvdrip
(Kommentarer kommer ej att accepteras/godkännas)

Man blir ju sugen på att puffa <3



Oherregud vilken underbar bild. Jag blev puff sugen så fort jag såg denna bild, fasst jag ändå rökte nydligen, Är bilden inte underbart cool? Jag önskar jag också kunde vara en sådan fotograf som Amanda Nilsson. Hittade bilden på Playahead, och kan inte länka källan, men men.
(kommentarer kommer ej att publiiceras)

Förbannad är bara mitt förnanamn!

För en liten stund sen så skulle jag hämta ut pengar i bankomaten, närmare sagt nästan 7000kronor. Eftersom jag skulle betala mamma 3000kr, betala en räkning på 1000kr och köpa en cigarette limpa, och spara resten för morgondagen. Jo vad händer då? Jag stoppar in bankomat kortet sekunden efter åker den ut med texten. Kortfel. Gissa om jag blev arg? Jag gick till kassan och köpte en läsk för att se om kortet funkade där i kassan, och det gjorde det! Så kunde köpa cigarette limpan iallafall, men dom andra 6500 kronorna då? Jag måste helt enkelt vänta tills på måndag då jag kan gå till banken och klaga på dom, för på min internetbank så har jag 5 siffrigt bellop. JÄVLA HELVETE!


(kommentarer kommer ej att publiceras)


Michael Jackson's outgivna låt.

Här är ett smakprov på låten "A place with no name", Låten låter ju underbart bra, och är helt klart 5 stjärnon. Hoppas den släpps snart, man vill ju inte dö av längtan. Lyssna och må bra, för det är ju Michael Jackson som sjunger. Fy fan vad bäst han var och still is. Love you Michael.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5523664.ab
(kommentarer kommer ej att publiceras)

Hahaha så roliga ni är :)

Jag får flera mail varje dag att *jag* skulle vilja byta mitt lösenord. Tydligen så har ni människor inget bättre för er än att hacka in er på min blogg. Men låt mig säga detta, att ni aldrig kommer att lyckas med det. Jag har ett otrooligt stark lösenord. Då menar jag otrooligt svårt och knäcka det :) Men men försök raringar. Men drygt och slösa tid med något ni aldrig kommer lyckas med?


(Kommentarerna kommer att visas/publiceras)

Sådan mor sådan dotter.



Ingen av dessa 2 storlekar är okej. Är man underviktig så är det farligt, är man överviktig så är det oxå farligt. Stay in the middle! Det är inte snyggt att se ut som någon av dessa 4 personer. Jag tycker det är äckligt att se spinkiga människor som ser ut att falla ihop, jag tycker det är äcklgt och se människor med för mycket fläsk. Jag tycker om och se människor som är normala, och som inte är fixerade över sina anorektiska kroppar ;)
(Kommentarer publiceras ej)

Plus + & Minus -


Minus
1. Folk som har konversationer via sina bloggar, sen tror dom att dom har stora bloggar för att dom har så många kommentarer. Men hallå kommentarerna handlar bara om, hur mår du, vad gör du? osv. De bevisar ju bara att folk är ute eftrså kallade läsare. Men ingen bryr sig. (Allt handlar ju om kommentarerna.
2. Och det är att Kissie kopierar Desiree's inlägg. Kissie gör endast det för att hon vill sänka Desiree, Kissie känner sig på något sätt hotad av Desiree, Varför skulle hon annars göra så?
3. Spotlife som Blondinbella äger, som tydligen ska vara ett exclusivt bloggnätverk. Spotlife har inte en enda bra blogg enligt mig, och om man tänker exclusivt så borde det finnas en blogg som man kunde tycka om, men allt handlar om besökare, Blondinbella letar efter bloggare som kan dra in mycket trafik, för att hon senare ska kunna tjäna in mer pengar, Är det inte så Blondingrisbell?a

Plus
1. Michael Jackson outgivnalåt.
(kommentarer publiceras ej)

Imorgon.

Fy fan nu är den provopatetiska ungen jätte trött och sover, men först vill han bara berätta att imorgon kommer hans plus&minus lista att komma, och det är ju någonting som alla brukar uppskatta. Han som gör dom är våran idol och favorit. Men han sover nu och jag skulle bara förmedla detta från honom, nu ska jag oxå sova (men jag är hemlig) och kommer inte skriva ut mitt namn, orkar inte med rubriker. Säger som tt brukar göra håll käften raring och läs vidare i bloggen ;)
(Kommentarer komme intr att publiceras på mr egos blogg)

Palla ha censur i låtar.

En av mina favorit låtar med Michael Jackson är They dont care about us, och den finns på Spotify. Men låten är censurerad på vissa ställen som när han sjunger, Jew me, sue me Everybody do me Kick me hike me . Palla rent ut sagt att censurera det hela, till och med vissa lyrics sidor har tagitg bort Jew me och istället skrivit Chew me. Konstigt nog är musikvideon censurerad också,



(kommentarer komme ej att publiceras)

You make me famous (del 3)

Här är del 3 om vad folk har skrivit om mig, som sagt ni gör mig bara kändare, puss på er raringar och del 4:a kommer att komma lite senare, för somsagt så vill jag ju inte göra slut på allt det roliga direkt, utan i flera omgångar. Om ni vill kolla in dom andra inläggen vad folk skrivit om den bästa bloggaren. Tryck här









(kommentarer kommer ej att publiceras raringar ;)

Har ni tänkt på detta fuckerz?

Jag får kommentarer varje dag om hur patetisk jag är för att jag skriver skit om andra. Andra bloggar skriver skit om mig och säger att dom hatar mig bland annat och skriver allmäna skit saker. Men om jag är Patetisk och skriver skit om andra så måste ni som skriver skit om mig vara lika patetiska oxå? Säg inte att jag har fel för då blånekar ni er  själv :) Hälften av mina läsare är fett med underbara och andra halvan är omoraliska patetiskt skit. Sorry men så är det, allt går runt och återigen runt. Så vill du frammstå som en god människa så får du ta och skippa skitsnacket om mig. För hat föder bara nytt hat, men jag älskar att ni är så jävla korkade, Puss på skinkan älsklingar och raringar ;)



As He Came Into The Window
It Was The Sound Of A Crescendo
He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was Her Doom

(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Dagens fråga, Neverland?

Dagens fråga handlar om Neverland, Michael Jacksons föredetta ranch. Om du fick chansen idag att betala 1000kronor för att få en flygresa till Santa Barbera och att få besöka neverland, Skulle du ta ebjudandet?





Vissa källor säger att Michael fortfarande ägde rättigheterna till Neverland och kommer föras vidare i hans testamente. Medans andra källor säger att Neverland är en utvecklad egendom för Santa Barbera. Jag vill så hemskt gärna veta, men hur fan ska man få  reda på det? Men Neverland är ju tyvärr ännu inte en publik plats, och kommer det ens att bli det?
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Mamma vill köpa huset, Hjääääälp.....

Mamma ville att jag skulle följa med henne och plocka bigaråer här i Hagalund. Sen när vi kommer fram till stället så säge hon att det är det här huset som hon vill köpa. Jag säger nej på direkten. Vem vill bo i huset, ser ju ut som ett spökhus plus att det är ett 4:a våningshus. Usch vad hemskt. Och min mamma skulle inte tveka på att köpa huset idag. Det värsta av allt är ju att huset har varit ett hus för äldre människor, undrar vad som finns innanför väggarna xD







Ser inte huset läskigt ut? Om mamma flyttar dit, så får jag nog bo själv kvar i lägenheten, det är dom blåa husen ni ser på sista bilden. Tyvärr så var biggaråerna så högt upp i trädet att vi inte nådde dom! Men vi hittate röda vinbär istället. Så nu ska jag och min mamma baka! Min mamma bakar vinbärskaka och jag gör annanas paj ;)
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Kissie gillar finska pojken.

Kissie gillar finska killen som ville läxa upp mig med stryk och ville skälla ut på mig på finska. Troligtvis blev han lite småsur på mig när jag skriver skit om Kissie. Killen heter Jonas Nor***, Kissie lycka till med detta äktenskap nu :) Jag tänkte även ge en länkning men det är ju inte så bra och ge han flera tusen besökare när han vill slå mig :)




(Kommentarer kommer ej att accepteras)

Är det bara för media?

Godmorgon, har nyss läst skvallertidningen hänt extra. Tidningen som jag tror det skrivs mest skit i. Det skrivs hela tiden om kändisarnas övergrepp och våldtäckter när dom var yngre. Som tillexempel Marie Plosjö skriver att hon blev våldtagen som 18 åring. men hallå Marie Plosjö, går inte hennes mun i 120km/h och att hon bara trycker ut sig en massa skit. Jag känner inte henne, men jag tror hela storyn är uppgjord för att hon ska få media. Ett av dom fulaste trixen för att få publicitet. Mediakåt kanske man kan kalla henne, för jag tror inte ett dugg på henne.


(Kommentarer kommer att visas/Publiceras)

Jag känner mig ensam.

Jag råkade somna en stund en timme rättare sagt. När jag vaknade hade jag en skit konstig känsla. En känsla fylld av ensamhet. Jag kände mig helt ensam och lämnad av världen. Helt jävla skumm känsla om jag får säga. En känsla som jag aldrig mer vill känna. Så jag satte mig vid mitt fönster och kollade ut och tog en cigg och lyssnade på lite Michael musik, efter några låtar kom låten You are not alone och jag blev genast glad för jag vet ju att jag inte är ensam så det gjorde att jag tog mig upp till normala TT. Så ingen fara raringar :)



(kommentarer kommer ej att visas/publiceras)

Helt ärligt, jag gillar inte året 2009.

Om jag fick chansen så skulle jag vilja leva om 2008. Mycket roligare år. År 2009 har ju givetvis haft många höjdpunkter. Men år 2008 slår inget av dom åren jag levt. fasst nu när jag tänker efter så vet jag ej säkert om det är 2007 eller 2008 som jag menar. Så låt oss säga att jag vill leva tillbaks 2 år. Många fina stunder med vänner och dåvarande vänner och familj. Jag har äntligen lärt mig vad en bra vän betyder. Håll käften raring och sörg med mig!

TomicTomi.Se

(Bilderna kommer från 2007 eller 2008 tiden jag gillade - Kommentarer publiceras ej)


Jag har hittat mitt lugna ställe ;)

Om man vill rymma från verkligheten och bara chilla galet med harmoniskt folk så ska man åka till Ha******* Ett skit trevligt ställe, tyvärr så såg deras cafe skit ut, men vem bryr sig om det ser lite stökigt ut, det är bara finna sig i att om det är mycket turister på ett ställe så blir det lätt så! Mycket god latte har dom oxå ;) drack en vanilj chai och en cola där ;)



I detta område vill "prinsessan" Viktoria flytta till, NEEEJ.




Påväg hem till Solna så skulle jag köpa ett nyss busskort med dom har slutat med dom och kör nu på dessa kort. Jag säger bara fett fula och klumpiga. Varför ska dom hålla på byta hela jävla tiden!!
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Disney kör dubbelt upp.

Varför komma på nya ideer och scensteg när man kan köra dubbelt upp. Kanske var det så Disney tänkte när som gjorde sina filmer, vad tror ni? Det är nog uppgjort allting, ofta man tabbar?

(Kommentarer kommer ej att accepteras)

Dissa en blogg - är det din tur?



Jag kom in på denna blogg av en slump. Jag kan genast säga det att denna blogg är riktigt booring. Det ända som killen skriver är ´hur trött han är, tråkigt han har det, Varför inte skaffa sig ett liv och ha roligt istället, hur låter det DI***. Sen är det en annan sak som jag vill dissa med denna blogg och det är kommentarer. Hur jävla normalt är det att ha konversationer på kommentarer? Alla hans kommentarer består typ av Svar. aja palla det. Hans desgin ser även fuckad ut, för mycket annonser och annonsrna går även ut i texten. Han brukade även spamma min blogg förrut med texten. Hej fin blogg du har. Ihopp om att jag ska svara! Men vad gör man inte om man är en liten bloggare hahaha? Tur att jag har en stor blogg. Kyss på den.
(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Någon som vågar eller har testat?

Är det någon som spelat anden i glaset? Någon som råkat ut för någonting hemskt? Jag vet inte vad jag ska tro om det lilla spelet. Man öppnar ju sig för djävulen lixsom, man vill ju inte ha kontakt med honom. Om det finns någon som spelat det och vill berätta om det kan ni inte skriva en text till mig, på [email protected], Vill jätte gärna veta :)


(kommentarer kommer ej att publiceras)

Tuttar Tuttar och mer Tuttar.

Hittade en video från 2006 eller 2007 när jag var på Seka Aleksic koncerten i Hallunda. Jag undrar varför jag håller kameran mot hennes bröst, det är ju inte så mycket av ansiktet som filmas, Kanske är det för att hon har silikon pattar. Nej usch helt ärligt så tycker jag inte tjejer med silikon är snyggt. Så jävla fult rent ut sagt. Men Seka Aleksic är en bra artist... Nej nu är jag trött och ska gå och sova. Finner inget roligt att vara vaken till, ska bara ta en cigg på ballen först. Så medans tycker jag att ni ska hålla käften raringar och kolla in videon.


 
(kommentarer kommer att publiceras här på bloggen ;)

Ett påstående är fel, vilken?

* Kissie ljuger för sina läsare, inte lite utan ganska så mycket.?

* Michael Jackson's album Thriller är världens mest sålda album med över 109 exemplar
Skivan sålde även 100.000 exemplar direkt efter hans död ?

* Jag är oskuld. PIINSAMT! ? 


(kommentarer kommer ej att publiceras)

You make me famous (del 2)

Här kommer del 2 av vad bloggar skriver om mig. Riktigt kul med positiv och negativ kritik och länkar. thats what i like. Alla texter kommer inte publiceras det tar för mycket tid, allt kommer i olika delar. Enjoy! :)












(kommentarer kommer ej att accepteras)

Ibland har man ingen aning om vad man gör.

Som tillexempel denna video, vad ville jag med den, vad säger jag? Varför ens spela in en video när man ser ut som en klump av bajs? Onödig tid kanske. Helt onödigt om jag får säga. Mobba mig inte för hur jag ser ut tack!

 
(kommentarer publiceras ej)

Du har nog kommit fel raring :)



Jag ska inte beklaga eller jag ska inte heller säga att det är sorligt att du har an****, Om du vill bli frisk varför inte bara börja äta och gå och söka upp någon mental läkare. Sen vill jag säga att detta är en aning provocerande blogg och om ni inte tål det så ska ni absolut inte läsa denna blogg. Jag hoppas ni förstår det. Sen så är jag en storbloggare så ett fan som lämnar mig spelar mig ingen roll. Fans komme fans går. Thats life, right?
(kommentarer kommer ej att publiceras)

This is it! Nu är donationen avklarad!



Nu har jag äntligen donerat pengar till Heal The World Foundation. Vill följa Michael's fotspår, och detta var det minsta jag kunde göra. Kommer definitift donera mera senare. Jag känner mig redan som en mycket mycket bättre människa. Har du pengar och vill hjälpa till att hela världen så tycker jag att du ska donera pengar till HTW. Oavsett om du väljer att donera en dollar eller hundra dollar så är det alltid en fin sak. Varje dollar har betydelse.
(kommentarer publiceras ej)

Sharing is Caring / Spotify


Alla
har vid det här laget hört talas om Spotify, För er som inte har hört talas om Spotify så kan jag berätta att det är ett strömamnde musik spelar program, där man kan lyssna på all musik gratis. Eftersom jag är världens bästa människa så delar jag nu ut Spotify Invites till 5 stycken lyckliga bloggläsare. Det ända du behöver göra är att skriva ner din mail adress i kommentarerna. Är du en av dom som fick en invites så får du gå in här och ladda ner spotify programet, samt regestrera dig på länken som du fick av mig :)
 (Kommentarer kommer ej att publiceras)


Har ni roligt eller?

För en sekund trodde jag att jag hade fått en kommentar av LaToya Jackson. Men det är ju givetvis inte hon som skrivit detta, utan det är någon av er 20000+ läsare. Men egentligen så var inte den kommentaren så rolig. Så håll käften raring och gör aldrig om det ;)

 
(Kommentarer kommer ej publiceras)

Kan ej sluta drömma.

Denna koncert skulle jag verkligen vilja ha gått på! Förstå och se Micahel Jackson, en stor vision. Jag skulle kunna knäcka alla ben i mina fingrar för att få se på denna koncert. Alltså om det hade vart möjligt förstås, nu är det ju inte möjligt. Eftersom ängeln är uppe i himlen.


(kommentarer publiceras ej)

Lets play a anoroxia game.

Jag skulle vilja leka ett spel med alla som har anoroxia. Reglerna är lätta och spelet kommer vara underhållande. Min inspiration kommer lite från Saw filmerna. 5 offer skulle låsas in i ett rum med ett stort kylskåp fullpropad med mat. Nyckeln till deras fridom ligger i deras mage (som dom sedan behöver för att öppna dörren med. Det gäller alltså att äta så mycket mat tills dom skiter därmed ska nyckeln skitas ut. Live or Die Motherfucker!! ;) Roligt spel va? LET THE GAME BEGIN ;) Fast när jag tänker på det hela så är det mest onödigt att lägga ner energi på de. Varför inte bara låta de dö ;)?


(Kommentarer kommer ej att publiceras)


Så är det bara, acceptera och håll käften.

Lilla raring, jag vet att du har haft ett tufft liv, men allvarligt talat så bryr jag mig inte ett skit. Eftersom dom du satt dina sista karameller så får du även stå för dom, swallow it, och tro inte du kommer undan det hela. Man kan inte sticka irfån sådana saker som  du gjort. Jag förlät dig 2 gånger, en 3:e gång skulle betyda skamm för mig. Jag väntar och ser efter. Bevisa för mig att du är villig och försöka ;) Jag undrar vart jag vill komma med det hela. Vet ej, men jag vet att jag ska gå och ta en cigg på Ballen nu ;)


(kommentarer kommer ej att accepteras)


Jag är lite sur.....

Min pappa ringde mig för ett tag sen och sa att han åker till Serbien på torsdag. Bra då tänkte jag och svarade, Ja jag följer med. Han svarade nej det kan du inte... Det bubblade inom mig. Gaaah.. men han sa att vi skulle åka senare ;) Så bäst det lixom. Jag är så taggad på att åka. Jipppiehuuuh.
+ Jag ska svara på kommentarer lugna er, jag har ju inte fem händer lixom. Men först ska jag se på en film med min mamma och min bror. Puss Raring ;)


(kommentarer publiceras ej)


Det är ju helt sjukt.

Blackout bitch, Jag återkommer. Puss Rarig
(kommentarer publiceras ej)

The Real Michael Jackson

Har ni sett klippet där Michael Jackson räddar en liten sjuk pojke som måste ha en lever? Jag blir fylld av tårar när jag ser detta! Det är som Michael säger. Pressen vill inte skriva om det goda, utan dom vill bara skriva om det negativa, Även fast det negativa inte alltid stämmer. Pressen är så sjuka. Jag önskar man kunde slå hål på alla myter!



Michael Jackson, You were and are my biggest idol, All my inspiration comes from you. I think as you do, I want to help all children so that you have made. What you helped the world and all the children is the nicest one on this planet has ever done! You are the world's finest man and you do not deserve to die so early. I hope you have a good time with all the other angels up in heaven. Rest in Peace Michael Jackson <3 1958 - 2009
(kommentarer kommer ej att publiceras)

Jävla sattmara, tror du folk uppskatar dina lögner eller?

Vad är det för jävla skit Aftonbladet Söndag har för skit spalt? En kvinna vid namn Solveig (eller något sådant) Folk skickar in olika frågor till henne och hon besvara. Tex som denna, Jag har tappat bort min husnyckel. Var kan jag ha tappat den? Kvinnan svarar, Du tappade den i gräset och ett barn hittade den och använder den som en skatt..... Men helt jävla seriöst hur kan den kvinnan få pengar för dom lögnerna hon ger till folket. Tror hon att hon är något jävla mirkael eller? Usch sånna som henne borde sitta på Mentalsjukhus, man kan ju inte tjäna pengar på sådant!!!


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Jag intervjuar mig själv för jag är så glad just nu.

Hej TT hur mår du?
Hej på mig själv, Jag mår bara bra, kan det bli bättre?

Vad är det som hänt?
Jag badar i pengar just nu :)

Jasså hur kommer det sig?
Håll käften raring och sluta fråga, det bara är så.

Men en liten hint kan du väll berätta?
A***** Sluta fråga Raring.

Vad tycker du om dina konkurenter?
Fuck them, vote me for President!

Vad gör du imorgon?
Ska köpa en massa saker, You know, har man pengar så har man ;)
Sen ska jag skänka 15000:- till Heal the world

Till sist, vad vill du säga till dina fans?
Gå och dö baby, Who needs you?


(kommentarer publiceras ej)

En mapp jag glömde!

Kollade igenom en massa bilder på min dator, och så hittar jag en mapp där jag sparat bilder på vad folk skrivit om mig. Det är roligt att folk skriver om en, oavsett om det är negativ eller positiv kritik. I fucking love it. Jag laddar upp några bilder så ni får se. Jag sparar resten av arkivet för att publicera det senare, så man inte gör slut på allt det roliga ;)

















Allt detta resulterade i denna statistik (obs sjunka grejen är för att det var på morogen)



Oj nu känns det som detta inlägg kommer bli för långt, Ni får resten av bilderna om vad folk skrivit om mig senare, någon måtta måste det ju vara. Puss Raring, någon som vill ha eller?


(kommentarer kommer ej att publiceras)

Michael Jackson blev Mördad?


Det kan mycket väl stämma som LaToya Jackson säger, Om det nu är sant så är det mycket tragiskt, så jävla tragsigt att det finns människor som vill folk illa. Hon har ju rätt, Michael skulle bli mer värd som död än levande. Så jävla sjukt. Hoppas på hennes ord att hon ska sätta dit dom som gjorde det, om det nu är sant! Läs mer här.
(kommentarer publiceras ej)

Jag måste bara fråga er en gång till hahaha!

Det här med cigaretten är något som ni tar åt er så jävla mycket av, Jag fattar inte varför. Jag skulle förstå om ni brydde er om någon som rökte i eran familj eller i närhet. Men att ni blir provocerade utav att jag röker fattar jag inte. Vad är meningen med att ni ska bli arga över att jag röker? Det är mitt liv min kropp min hälsa, Egentligen så skiter jag fullständigt i era åsikter raringar (därför jag inte accepterar kommentarer). En gång för alla var inte så jävla trångsynta och låt mig röka om jag vill röka, Stay cool, dont go to school and smoke all day long raring ;)


(kommentarer publiceras ej)

Jävlar vad förbannad jag blir.

Efter Michael Jackson's död så verkar alla tidningar ta åt sig rättigheter och smuttskasta honom, jag blir så arg på det hela, fortfarande så kan dom skriva vad dom vill och få folket med sig, Michael är liksom försvarslös och kan inte säga något. HAN ÄR JU DÖD FÖRFAN!!!. Tidningen hänt extra skriver så här..
*Från söt lockig ledsångare till Jackson Five till en trendsättande dansare och musiker som slutligen dog  sönderopererad med miljonskulder.

Michael säger att han har opererat sig några gånger, då näsan. varför inte bara ta hans ord och lita på honom, han har väll ingen anledning till att ljuga? Ska faktist ta och skriva ett jävligt irriterande mail till dom på Hänt extra, vilka jävla idioter.


Dissa en blogg.

Denna blogg handlar om en kille som helt plötsligt ville gå ner i vikt och vips så blev han ett offer för anoroxi. Jag blir äcklad när jag kollar på honom, för ni vet väll att jag hatar anoroxia-människor? Anledning för att han blev Anoroxia är följande, Han skapade bloggen i december och skriver då om mode med mera men han misslyckades med sin modelogg, efter ett tag så är det bara en massa anorexi snack alltså trodde han att man kunde få mera besökare om han blev anoroxia, typ som hans kompis DenniseeM eller vad han kallade sig. Från att vara normal till att bli nära döden. Hoppas snubbens Anoroxi sätter djupa spår i honom, och får honom at insee att livet är viktigare än att vara döende ;)


(kommentarer publiceras ej)


Dansa mamma kameran är på!

Liten stepp gick ju! Jag och min mamma har bestämt oss för att lära oss Thriller koreografin, Den är lite svår men den ska nog sitta om några dagar. Jag försökte få min mamma att dansa lite och visa er vad vi har lärt oss idag, men det gick ju inte så bra och få allt på film. Men om några dagar så ;)

 
(kommentarer kommer ej att publiceras)

Ny kategori, Dissa en blogg!

En ny kategori på min blogg är "Dissa en blogg" Jag vill att ni ska skriva ner korkade bloggar i kommentarerna, sedan så kommer jag att dissa den bloggen, för hur roligt är det igentligen att bara skriva posetivt om bloggar, utan negativiteten så blir bloggvärlden tråkig ju, det måste ju lixom hända något, Så Vet du en blogg som du vill ha dissad, skriv då till mig. Men nu ska andra bloggen dissas!



Denna blogg är en såkallad Spotlife blogg, en rutten sådan.
Såfort jag kommer in på hans blogg så står det en massa om Kissie, 5 inlägg handlar om Kissie. Är det något jag inte gillar så är det bloggar som blir uthängda av storabloggar, sen går hela deras blogg ut på att dom blev uthängda av storbloggaren. Han kanske inte har något vettigt att göra än att sitta och läsa Kissies blogg hela dagen. Han är även besatt av Kissie's bröst. Killens blogg ska handla om sex, men är nog mer en Stalka Kissie blogg. Spotlife som söker unika bloggare till sitt nätverk verkar inte stämma, utan dom söker omogna stalkers. Jag själv skriver även en massa skit om Kissie, men inte 5 inlägg på raden, åå Herregud. Detta är en riktig skit blogg, Så du Robin som du heter, Get a life and write about it raring.
(Kommentarer publiceras ej)

Malibu Coke Party, Wanna come?

Nu är det så här att jag älskar Malibu Coconut. Värdlens underbaraste likör, Den går alltid och dricka, vilket humör man än nu är på! Jag har 3 coca cola glas och 3 Malibu, Så vi kan party. 2 stycken kan få komma. Men mitten flaskan är min. Endast personer över 18 kan ag bjuda för, ni andra småglin kan få pasera ;) Puss raring, och skicka ett mail till mig om du vill komma ;) [email protected] .


(kommentarer kommer inte att publiceras)

Tror ni jag failade med maten?



Okej, det jag skulle göra var korvstroganoff, Jag kan med stor glädje säga att jag lyckades ganska väl. Fast det på bilden är bara grunden, alltså korv och lök ;) Jag känner mig duktig, kanske ska flytta hemifrån då ? ;)
(kommentarer kommer ej publiceras)

Din och min hemlighet.

Detta visste du inte om mig, Detta stannar mellan dig och mig, och får ej spridas vidare.
1. Jag har fobi för toaletter, varje gång jag ska gå på toaletten så måste jag lägga papper på toaletten som jag sätter mig på, det är något som sitter i huvudet som gör att jag tycker toaletter är äckliga, Så inget sex för mig inne på toaletten.
2. Jag kan inte sova med fönstret öppet, jag måste ha spärren på, eftersom jag är rädd att jag ska hoppa ut ur fönstret när jag sover. Riktigt äcklig känsla!
(kommentarer publiceras ej)


BK som snygga!



Ovanligt fina måste jag säga att dom är. Jag fattar inte varför hon (vem det nu är som gnäller)  klagar över bilden. Bilden är ju snygg. Så håll käften raring och klaga inte över hur du ser ut, det kunde vart fulare liksom.
(kommentarer kommer ej publiceras) 

Sluta pudra näsan Kishie...


(kommentarer kommer ej att publiceras)

Blod Blod Blodbad.

Laddade ner en skräck film idag som heter Laid to rest. Läste folks kommentarer om vad dom hade skrivit om filmen och kommentarerna löd, inte allt mycket blod ;) ...... Jag gillar inte skräck med så mycket blod, utan gillar mer när man skiter på sig och flyger upp. Denna film handlade om en tjej som vaknade i en kista och blir förföljd av en seriemördare som filmar alla sina offer och skickar in till polisen. And yes there will be blood. Tycker den var riktigt nasty och klassas lätt som splatter film. Ja usch, gillar du blod? Varför inte kolla på den då ;)


(Kommentarer kommer ej att publiceras)

Bara för att jag är 90:a ska jag inte få tycka om Michael?

Bara för att jag är 90:talist så ska jag inte få gilla Michael Jackson. Jag får flera kommentarer om att jag inte är uppfödd med Michael Jackson's musik. In my as, jag älskar Michael sedan start då jag föddes, Mina två största idoler är Ceca och Michael Jackson, och jag kan säga till hela Svenska folket att jag kan mer än  80% mer om Michael än vad andra ungdomar kan idag. Michael är störst och kommer för alltid vara störst!



Min lilla Michael Jackson samling är inte så stor, men jag har alla album på datan, och anser därför att det är rätt eftersom jag köpt dessa album,  så kan jag lika gärna ladda ner albumen och ha dom på datan. Så Alla ni som säger att jag inte får ha Michael Jackson som idol, kan ta och hålla käften och Penetrera upp en spikklubba i ärslet.
(kommentarer publiceras ej)

Nämen vänta raring!

Var det meningen att jag skulle ta åt mig eller? Neej tror inte det :S

Pallar ej skriva!




(kommentarer publiceras ej)

Dags för mig och dissa en blogg.



Usch jag stör mig på bloggar som ljuger för att leka att dom har status, Jag vet även att denna tjej läser min blogg, så det kommer bli extra kul att få skriva av sig en massa skit mot henne. Denna tjej har inte 3000+ unika per dag som hon påstår, Har kollat upp hennes subdomän på ett företag, eftersom jag tycker så fruktansvärt illa om denna lill ljugande pinuppa. Hon tror även att hon är nya Blondinbella, Likheterna där är grisansiktet, men inte så mycket mer än det!
Usch Trash, pallar ej skriva mer för blir bara äcklad.
(kommentarer publiceras ej)

Under vissa bloggar vilar ondskan! Speciellt BK

Visst är det så att folk söker blogger efter sina egna personligheter? Folket som läser min blogg är trevliga mot mig, men visst jag får elaka kommentarer varje dag, men det positivia överväger. Alltså måste jag pricka in allt ganska så bra. Folket som läser min blogg är människor som tappat bort sina egna liv och vill läsa skit om andra (haha nej nu skojade jag bara) Varje gång BloggK skriver om mig så får jag ton av aggro kommentarer, jag uppskattar att ni bryr er och kommenterar, men än så länge så vill jag inte ha era åsikter utan det räcker med mina egna åsikter. Gud så skönt att allt Bk folk har lämnat min blogg ifred, Den känns riktigt Peace:fullt.


(kommentarer publiceras ej)

Michael Jackson.

Idag såg jag en dokumentär med Michael Jackson och Oprah, Dokumentären är inte så specielt ny, Dokumentären gjordes 1993 och ägde rum i Neverland. Alla som inte har sätt den borde ta och ladda ner den här. Jag fick många tårar. Jag har alltid tyckt att Michael Jackson har vart en av världens mest omtänksammaste människa mot alla barn, och han är helt klart en av dom bästa artiesterna, genom att se denna dokumentär så klarnar det upp mer. Michael's ord: Dont judge people before you have meat them. Han berättar om olika skandal rubriker, hans operationer och en andra massa saker.
* Oprah ställde frågan rakt ut till honom, för vem byggde du Neverland till? Han svarade för mig och för alla barn, sen berättade han att han tog kansersjuka barn dit var 3:e vecka, som hade det svårt, för att få springa runt i Neverland och åka alla atraktioner och kolla på djur och göra saker som dom aldrig skulle fått göra i deras liv. Att se deras känsla är det finaste som finns, när barnen mår bra och dom har rolig så mår jag bra med sa Michael, Finns det någon annan människa som Michael? Nej... Michael älskade barn och det är mycket fint. Så håll käften raring och kolla på dokumentären.


(kommentarer publiceras ej)


Påverka mig nu bloggläsare!

Jag känner att min blogg börjar bli störd. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, någongång i livet hamnar man där och för mig är det kanske 3:e gången. Men det är inte riktigt min fråga utan min fråga som ni ska få påverka mig med, lyder som följande. Hur många inlägg vill ni att jag ska trycka ut ur mig per dag?, Kom igen nu nu har ni chansen. Jag anseer att mina 4 per dag är lagom, eller kanske har jag fel.


(kommentarer kommer ej publiceras mer )

Bortkommen och allmänt ful!

Vet ni vem jag snackar om? Nej kanske fel och säga ful, men hon ser ju ut som en grådaskig liten dam på cirka 60 år den där MoggeMu eller vad hon nu kallade sig, Hon som har så mycket pengar borde ju kunna ta och reducera sina rynkor och köpa lite finare klädr som inte gör så att hon ser så jävulskt gammal ut! Håller ni med eller?


(kommentarer publiceras ej)

Effektera av brun utan sol!

Händerna brukar få ta skador av brun utan sol produkterna. Ofta så glömmer man tvätta av händerna efter man applicerat på brun utan sol, Det är en stor tabbe, för vem vill se ut att ha, insmetat skit på händerna eller se ut som en Ghandi? Så avtändande, fult, äckligt och usch... Kolla bara in denna bild från Kissie, eller så kanske vi ska börja kalla henne för Bajsie. Kolla noga vid pilarna, och bilden är snodd från baj.... Kishie.se


(kommentarer publiceras ej)

Kolla hur fin min Playahead är :)


(kommentarer publiceras ej)

Old memories!


En header bild som jag hade för ett halv år sen.


Ett år sen eller något åt det hållet :)


Liam Norberg och jag, Klippte bort mig såg så jävla ful ut :( Med en antenn i huvudet.


Eyes.

Ankan och uttern, höhömm.

Paow och Rahlenfeldt, Jaaaa här är svaret, Jaaa. Kakkabläää.


(kommentarer publiceras ej)

Hur man tjänar pengar på sin blogg?

Det är fortfarande folk som frågar mig hur man tjänar pengar på sin blogg. Det hela handlar om en slags marknadsföring. Du lägger upp annonser på din blogg, Eller så samarbetar man med företag (även där så finns det olika sätt) Man kan tex få recensera en ny vara och sedan få den eller kanske får man pengar. Du kan tjäna pengar på videobloggar. Ja det finns mycket man kan tjäna pengar på internet på. Jag är medlem i ett affliate program som heter Euroads, som jag tycker är det absolut bästa affliate programen, Du får välja vad du vill lägga upp för annonser på din blogg och du kan tjäna pengar på klick, leads. Vissa sidor tjänar man pengar på sidvisningar. Du behöver inte vara 18 år för att tjäna pengar på din blogg, men du måste betala skatt på dina pengar, betalar man inte skatt så kommmer man få betala stora summor sedan. läs nedan hur man blir medlem på Euroads.

Tryck på bannern för att komma till Euroads.



När du kommit till regestrering sidan så ska du skriva in personlig information.
Så kan regestreringen se ut. Har du cirka 20 besökare är det helt meningslöst och bli medlem för då kommer du garanterat inte tjäna någoting. Har du 50+ är det bara att köra på. Jag tjänar 5siffrigt belopp på att vara medlem i Euroads.
(kommetarer publiceras ej)

Hemlig upgift om Michael Jackson!

jag behöver så många människor som möjligt till en liten sak som ska komma upp här på bloggen. Spelar ingen roll om du är en kille eller tjej. var och en ska få svara på 3 frågor och komma med här på bloggen. Ni ställer frivilligt upp. Om ni är med så får ni lägga till mig på msn "[email protected]"  Var då inloggad vid 23:00 så kommer jag ställa er frågor. Tack för er hjälpsamhet, Jag svarar på alla kommentarer senare. Så håll käften raring och ställ upp.


(kommentarer publiceras ej)


B&J skadar mig.

Ben & Jerrys får mig att må bra när jag äter glassen, men samvetet vad man tycker i sig gör så att jag mår dåligt. I en veckas tid har jag ätit 1 B&J varje dag. Det blir för mycket. Jag ska bryta den kedjan! Mår bara dåligt av det till största del. Kanske är det för Michael Jackson har dött som jag tröstäter mig. Natten då han dog så rökte jag nästan ijäll mig. Usch det är hemskt!



(kommentarer publiceras ej)


Min mamma är rolig.

Min mamma är rolig utan hon vet om det. Jag bad henne köpa strumpor, och hon kom hem med vecko strumpor utan att hon visste om det. Dom var ju praktiska, Man kan hålla ordning på dagarna ju ;) Ska köpa flera par till tror jaag, mycket mycket praktiska om jag får säga så ;)


(kommentarer publiceras ej)

Fan vad det regnar.

Jag som skulle åka till stan och fixa en massa saker, och så börjar det spöregna och komma hagel. Jävla gud uppe i himlen som kissar på oss. Fy fan, nej nu är jag irriterad. Ska ta mitt paraply och åka i alla fall. Eller nej nej nej tror inte så. Kolla på denna video så får ni se hur det ser ut utanför mitt fönster :)


(kommentarer publiceras ej)

Vem föredrar du?

Tyra Banks Show eller Oprah Winfrey?
Båda tycker jag är starka men Oprah vinner ;)



(kommentarer publiceras ej)

Här sprutade mina tårar.



Så vackert och sorligt, det räcker för idag, Godnatt.
(kommentarer publiceras ej)

Michael Jacksons, The Dangerous Tour Consert in Bucharest

Ikväll klockan 20:00 så är det en Michael Jackson konsert på tv, The Dangerous tour, från 1992. En dunder konsert som alla borde se på ;) Jag ska iallafall se den. Sen krockar det väll lite med minnescermonin och begravningen. Tur då att vi har 4 tv apparater hemma, Inget går man miste om. Thriller, Heal the world, Smooth Criminal, Wanna be startin something, Billie Jean, Beat it, Man in the mirror, Black or White och många andra bra låtar är med, Misse för gudskull inte. Love You Michael <3


(kommentarer publiceras ej)

Om jag är egoist?

igår blev jag kallad för egoist av en trångsynt människa! Människor som inte känner mig får en bild av mig som elak och mycket dryg, men egoist är nog det sista jag är, jag tänker alltid på alla före mig själv. Så har det alltid varit. Det anses som både positivt och negativt. Men jag ser det som mest positivt. Familj och vänner först. Så håll käften raring och kalla mig inte egoist. (kommentarer publiceras ej)


Måste gå.



Det blir mer bloggning i kväll. Måste åka och köpa luite viktigta saker. Är man bäst så är man. Right? hallelulja,. Jag vet ej vad jag skriver eller vad som händer i min hjärna just nu, så häll käften raringar och digga mig.
(KOmmentarer publiceras ej)

Godmorgon.

idag har jag möte, Det känns som jag ej pallar gå, men jag måste. Men men det går nog super bra. Sen så blir det en massa tv kollande, eftersom det är en massa Michael på tv idag. Klockan 18:00 är det hans begravning live på Cnn. Glöm ej att kolla på det! Nu ska jag fixa iordning mig :) Puss och Hej.


(kommentarer publiceras ej)


Nighty..

Jag är desperat och måste sova. Godnatt fuckerz ;)
(kommentera ej)

Paow och Rahlenfeldt = Sant?



Många undrar om Paulina och Krille är tilsammans. Många frågar även mig. Jag är glad att jag vet svaret, inte för att jag vet varför jag är glad över det, Men men, Är det någon som vill veta om dom är tillsammans eller ej? Kommentara, jag kör på mariotet. Åååå dom är ju så gulliga tilsammans, Ankläppen och uttern.
(Kommentarer publiceras ej)

Michael Jackson..



Eftersom jag har köpt akiter, inga små summor direkt, så har jag gott om pengar om jag vill ta ut dom. Aftonbladet frågar, Hur mycket skulle du kunna tänka dig betala för en biljett till minnescemonin? Jag skulle kunna betala 100000kr lätt, utan tvekan till och med. Michael var ju som sagt skulldsatt, inga småsummor utan flera miljarder. Jag överväger allt han gjort för barn, skänkt en massa pengar till fattiga länder. Bjudit massa barn till Neverland för att dom skulle få uppleva saker som vissa aldrig får göra. Michael var en otroligt god människa, och jag ser inga hinder att få betala multum för att få en biljett till hans minnescermoni. Han är värd det. Läs mer här. 
(kommentarer publiceras ej)

Varför ser det ut som dom har bajs i ansiktet?

Låt oss ta Kissie som exempel, hon använder massa smink och brun utan sol. hon ser helt grådaskig ut och det ser ut som hon skitit på sitt egna ansikte. Det är ju inte direkt snyggt. Så nu ska jag ge upp med mitt shit face. JAG SLUTAR ANVÄNA BRUN UTAN SOL. Och solar endast solarium. För solarium gör ju inte så man ser ut som skit i ansiktet!


(kommentarer publiceras ej)


Lata sig.

Godmorgon raringar och grisar. Har nyss vaknat, det var underbart skönt och sova i sin säng. Idag ska jag inte göra något speciellt så ska ligga kvar i min säng och spela lite Final Fantasy Crisis Core, VILKEN UNDERBAR DAG.


(kommentarer publiceras ej)

Neverland & Micheal Jackson



Jag tycker Michael Jackson skulle fått begravas i Neverland och hela stället skulle bli till en familje samlingsplats. Förutom Joe Jackson som kan gå och hänga sig med sin pitt ( Vilken fitta till pappa, jag skulle slängt in honom i fängelset.

GODNATT ALLA IDOTER och små raringar <3
(kommentarer publiceras ej...

När ska hon insee den jävla haggan.

K lägger en bild på sin blogg och skriver en massa nedvärderade saker mot folk med alternativ stil. Man ska få se ut som man vill, ingen ska behövas mobba för hur man ser ut, Jo en människa ska få bli mobbad och det är K. (hon är så jävla ful, och hennes mamma borde tycka att det är sorgligt att hon födde världens missfoster! Nej nu var jag för taskig, eller var jag det? Oavsett Bara för att människor har alternativ och är mogna och tänka jag vill inte se ut som en jävla plastic barbie ska dom inte behlövas mobbas. Usch för K och död för K....


(Kommentarer publiceras ej)

Pälsdjur längst bak i bussen.

Men håll käften raring och läs skylten, PÄLSDJUR LÄNGST BAK I BUSSEN....


(kommentarer publiceras ej)

Äntligen hemma i Solna ^^

Gud så skönt det är att komma hem, man saknar verkligen hemmet när man är bortrest. Min underbara mormor har även städat hela lägenheten, nu står jag i stor tjänst tillbaka, Jag saknade min 2m säng något fruktansvärt :) Sen när jag kom vid Solna station fotade jag lite onödigt, men vafan det är mitt hem place liksom!!!!





Den sista bilden ritade jag på min mobil, Själva bilden tog jag med kameran och ankan eller kyckligen eller vad fan de nu ska föreställa ritade jag med pennan :P haha.
(kommentarer publiceras ej)

Ur Korke's tomat synvinkel.



1. Det är jag som är Korke, jag är en tomat, en röd sådan och problemet med mig är att jag ser bara det negativa med livet, jag har jätte jätte svårt och se något positivt,men men det kommer nog med tiden...
2. Jag vill runka, men jag är en tomat!! Hmm jag hatar och vara en tomat, varför varför skulle det bli jag som blev tomaten. Jag vill oxå kunna runka som alla kilar kan göra.
3. Nej istället för att hänga läpp så tar jag och packar ner badsaker och tar och går ner till stranden, där kanske det finns roliga typer och något kul att göra.
4. Solen steker och jag blir bara rödare, vad fan är problemet, jag vill vara en normal typ som får gyllene färg, Detta liv suger fan...
5. Inte nog med att jag blev rödare, jag blev soltorkad, fan jag vill inte vara en soltorkad tomat. Fan mitt liv går ut på att bli tillagad, nej nu får det fan vara slut på detta.
6. Nej nu dödar jag mig själv, Pallar ej med trycket, jag gör mig till tärningar och lägger mig i salladen. Hoppas ingen annan tomat får detta liv som jag. Smaklig måltid.
(kommentarer publiceras ej)

Imorgon åker jag hem.

Imorgon vid 12 är det utcheckning, så är väll hemma i Hagalund vid kvällen. Då måste jag packa upp alla kläder och dom grejerna så allt får till sin ordinarie plats. Men innan jag åker så ska jag äta 2 Nacho talrikar (lovely). Vill helst inte åka hem, känner att jag har det otroligt skönt här där jag är. Senare vid natten ska jag sitta och msn:a med alla som lagt till mig på msn, sista chansen, sen kommer aldrig min msn mer ut på denna blogg [email protected] ...

Seriöst denna ger mig tårar. rip Michael Jackson <3


(kommentarer publiceras ej)

Status!!

Jag tycker inte det är status och vara populära!
Jag tycker det är roligare att vara med människor som är normala och inte dom som leker "smarta" pga att dom är är populära! Folk säger till mig att jag är populär, och jag kontrar alltid med att jag är som alla andra normala. Folk kollar, folk viskar, folk säger hej till mig på stan, än sen? Bara för det så är jag väll inte känd? Så alla ni Puuuft, Kissh. sluta lek. Ni kommer längre om ni glider med strömmen än att ni leker. Jag tycker jag är status eftersom jag har klarat mig långt själv, och inte via någon annan. Jag köper oftast alltid mina grejer själv. Jag tar mitt ansvar jag har mm. TUmmen upp för mig alla horungar och raringar. Punkt slut godnatt.


+ Sen har ju då min bästa vän som jag är otroligt tacksam att jag har, även fast jag kanske borde visa mer att jag uppskattar. Jag har blivit lite mer på sista tiden att jag undviker och träffa vänner, är det för att jag är så beroende av mig själv, hur som helst så kommer jag aldrig släppa taget om min underbara kompis Jenni, Thank uu maa ponäää<3,(kommentarer publiceras ej)

Mish Mish Mish.....

let's go to the beach party. wooohoo. och bada :( tralalalla.
Hör imorgon mina raringar ^^ (puss och hej, kommentarer publiceras ej)

I feel Nasty..... Uää.....



Min tunga har svullnat upp, det ser ju inte fräcsht ut. Det har ingenting med min Piercing o göra eftersom den har jag haft i nästan 2 år. Kanske har jag fått ett myggbett i tungan eller ett getingstick! eller ja vet i fan, någonting måste det ju vara eller?
(kommentarer publiceras ej)

Nu kastar jag in handuken.



Nu tar jag min myra och går och badar!!


(kommentarer publiceras ej)

Var tvungen och springa.

Sprang till familjen i receptionen och köpte gott gott.
Eftersom man ska bara äta godsaker när man är utomlands.
Jag tror jag har fått solsting. Det sticker typ i hela kroppen, jag säger ju det att solarium är hundra gånger bättre än den riktiga jävla fittiga solen + jag lägger en gammal bild. Har ej tagitgt bilc på mig på senaste tiden.
(kommenterer publiceras ej raring,)


WHAAAAAA

NU SPRUTAR DET ELD UR ÄRSLET: MÅSTE SKYNDA MIG:
(kommentera ej)

Svar på era frågor (Del 1)

Av Cirka 200 frågor svarar jag på 20 av dom 2 x 10 ;) här e del 1.

1. Vem skulle du vilja vara om du fick välja någon kändis för en dag?
Ingen, är nöjd med mig själv och vill vara mig själv :)

2. Vad tjänar du på din blogg?
Olika mellan 7000 till 20000 :)

3.Vilka bloggar läser du?
kenza, Kissie, blondinbella, BelleOfSweden, Baby Seniorita, Paow, Dessie, Gaybloggen x2,Stina Lee, Bloggkommentatorerna, Szerafia, o några andra.

4. Varför publicerar du inte dina kommentarer?
Håll käften raring och håll dina åsikter för dig själv ;)

5. Varför går du inte i skolan?
Jag anseer att jag är smart nog, sen har jag gott om pengar. So i dont need School.

6. Vilken är din favoritställning?
När jag tar din mamma bakifrån :)

7. Varför berättar du inte vart du är någonstans på Semester?
Ni behöver inte veta allt om mig ;)

8. Är du bög?
Somtimes, somtimes not.

9. Om du satt på en öde ö och du fick en enda sak i årsförbrukning för att klara dig på ön, vad skulle det då vara? (Teknologi eller hjälpmedel för att ta dig ifrån ön är inte okej som svar)
Cigg såklart ;)

10. Kan du inte skriva något om Kisse?
Absolut när jag kommer hem från min resa ;)

(kommentera ej)


Frågestund.

Skriv så många frågor ni bara pallar. Svarar på så många jag orkar imorgon, Ingen fråga är Tabu. Jag vet att ni raringar tjatar på mig om frågestund, så nu blir det äntligen av. Håll käften raring och kom på frågor.
(Kommentarer publiceras ej)

Min fula handskrift.


Michael Jackson

Snart har nästan en vecka gått sedan Micheal Jackson dog. Jag blir mer och mer ledsen för varje dag. Jag kan  faktist förstå att flera fans har tagigt livet av sig. Michael är och var världens bästa artist för otroligt många i hela världen. Men jag blir så otroligt jävla irriterad på snorungar som skriver och säger att det är rätt åt Michael Jackson att han dog. Jag tror inte ni som skriver det har någon aning om vem Michael Jackson var. Jag tycker det är otroligt sorgligt att Michael dog. Länge leve legenden & han kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag tänkte även skriva lite saker som Michael gjort som ni småglin inte vet om.

* Det är Michael Jackson som har gjort Mtv som det är idag. Mtv från början var en musik kanal utan videor. Mtv ville först inte gå med på att släppa Michael videor på Mtv eftersom Mtv tyckte inte det var i deras målgrup (eftersom Michael var svart), När sedan Michaels videor kom upp på Mtv så var det nästan bara hans videor som spelades. Första videon var "Billie Jean" som tillhörde albumet Thriller (det står om albummet Thriller nedan)
* Michael Jackson album Thriller har sålt mer än 107 miljoner exemplar och är världens mest sålda album, Det finns då alltstså ingen annan artist som sålt lika mycket som Michael.
* All Michael Jackson's inkomst från albumet "Dangerous" gick till barn i Etiopien.

Det finns otroligt mycket mer händelser som jag kan skriva om, men mina fingrar börjar sommna. Men jag tycker ni fjortis grabbar och fjortis brudar ska tänka om och säg inte att det var rätt åt Michael Jackson att han dog. Michael är the king of Pop och kommer föralltid att vara.


 Min topp 5 Michael lista (låtar).
1. They dont care about us.

2.
Thriller

3.
Billie Jean

4.
Heal the world

5. Dirty Diana


Gör som jag och flera miljoner andra gå in på Michaels hemsida http://www.michaeljackson.com/ 
och dela dina minnen med alla. Skriv en kort litet avskedsbrev som publiceras på Michaels hemsida.

Rest In Peace Michael Jackson


(Kommentarer publiceras ej)

Ett drinktips till dig 18+

Vad vore livet utan alkohol?
Nej nu skämtar jag bara. Alkohol är gott i lagom mängder och detta inlägg riktar sig mot alla som är myndiga, Eftersom är man myndig så får man dricka. Jag gjorde nyss en kaffe drink innehållande min favorit (Malibu Coconut), Den är jätte enkel att göra. Se till att du har en flarre med Malibu Cocunut, Kaffe och mjölk. 50% Ska vara kaffe i muggen/glaset, 30% ska vara Malibu Coconut och 20% mjölk, Sen är det bara att njuta galet av kaffe drinken. Så håll käften raring och gör en drink till mig :)


(kommentarer publiceras ej)

hehe.

Egentligen har jag inget att säga förutom att jag ska gå och bada nu ;)
Ses i utlandet. Håll käften raring och bada du med :)
(kommentarer accepteras ej)

RSS 2.0