Dagens blåsta bimbo!


Det är skillnad på seriöst, och icke seriöst. Det är som att säga till någon att den är dum i huvudet när den människan igentligen är en av världens snällaste! Tjejen hatar djurplågeri och "dissar" Canada Goose. Tjejen är ju helt bimbo. Vad vet hon, vad vet hon om Canada Gooses varumärke? Det visar ju sig ganska uppenbart att tjejen inte har något innanför pannbenen. Skulle man fråga den pantade tjejen var Canada Gooses dun kommer ifrån så skulle väll antagligen hon säga från djurplågeri, så screwed up är hon.

Jag ska förklara för er vad det är för dun som Canada jackorna fylls med.
Till en stor del av deras jackor så kommer dunet från en religös sekt "The Hutteries"
Gässen och Änderna lever i stora inhängder där dom går fritt. Dom föds upp för mat åt kolonin i Canada, vilket gör att deras dun inte blir tillgängligt efter slakt. Med andra ord ingen jävla djurplågeri! Få in det i era tröga hjärnor om ni ens har några! INGET dun från Canada Goose jackorna kommer från en levande fågel.

Bara för att du hör om djurplågeri till vissa pälser så ska du inte dra in alla över kanten. Du ska ta reda på fakta innan du öppnar din käft. För du vill väll ändå inte framstå som pantad i hela huvudet!


Kommentarer
Trackback
RSS 2.0